aaa
18.11.2010 11:10:49
2 FMAX :
Щодо причин? то Я з Вами незгоден. Як Я не шукав у договоры пункту "КМБ побудує та вчасно передасть у власнiсть менi 100% оплачену квартиру за умови продажу iнших квартир в будинку" так i не знайшов.
По сутi питання. Листа, вiд себе, Я вiдправив, але все-таки вважаю, що необхiдне колективне звернення.
Крiм того, необхiдно визначитись iз датою переговорiв iз керiвництвом КМБ.
Прошу активнiше долучатись до його вдосконалення на сторiнцi PG1693.
papa
18.11.2010 12:25:43
Дякую всiм iнвесторам за небайдужiсть у вирiшеннi проблемних питань iз завершення будiвництва нашого будинку. Остання версiя колективного звернення менi сподобалась. Разом з тим, зважаючи на припущенния Fmax, щодо слабкої реалiзацiї 4-кiмнатних квартир, є сенс запропонувати КМБу термiново внести корективи у проект будинку, шляхом переобладнання 4-х кiмнатних у одно- та дво-кiмнатнi, зрозумiло - за технiчної можливостi.
Якщо серед нас є професiйнi фахiвцi в галузi цивiльного будiвництва, запрошую їх до участi в обговореннi цього питання. Я також працюю в галузi будiвництва, проте суто спецiалiзовано-промислового. У нас такi раптовi змiни проекту трапляються досить часто i здiйснюються у найкоротшi термiни. Ясна рiч, що Київ це не Мухосранськ, де ми змушенi будувати свої промисловi об"єкти але спробувати доцiльно.
FMAX
18.11.2010 13:03:51
aaa: 2 FMAX :
Щодо причин? то Я з Вами незгоден. Як Я не шукав у договоры пункту "КМБ...
to AAA, а Вы еще в договоре поищите сроки когда объект первоначально сдать должны были :-) Договор - это одно, а реальность, как мы видим, другое.
Тут на ветке кто-то уже говорил, что КГС старается избегать сдачи домов с непроданными квартирами... Уроды, что и говорить.
PG1693
18.11.2010 13:16:49
papa : до речi, про можливiсть перепланування квартир. Коли я був останнiй раз бiля будинку у 8-ми кiмнатнiй квартирi вирiзали пiдлогу/стелю мiж поверхами. Це добре видно на фото. Цiкаво це замовлення iнвестора чи щось iнше?
Geor-ge
18.11.2010 21:04:32
Всех приветствую!Меня также устраивает предложенное заявление и я готов его подписать. Можно и даже на выходных. Просьба написать куда и когда подъехать.
Kristally
19.11.2010 06:46:41
Поддерживаю, скажите куда и когда нужно подъехать, чтоб подписать.
PG1693
19.11.2010 13:27:59
Собiвартiсть будiвництва 5 - 6 тис. грн. Так, що грошей вiд проданих квартир повинно було б вистачити на побудову будинку (разом з паркiнгом)навiть i без продажу 4-и кiмнатних квартир.
aaa
23.11.2010 08:01:25
Оживимо тему.
Оскiльки вiдсутнi iнiцiативи щодо мiсця пiдписання звернення до КМБ та Попова (варiант PG) поную всiм бажаючим пiдїхати до мене. Район офiсу банку Аркада (Олексiю смайлик). (КОНКРЕТНЕ МIСЦЕ та телефон ПО ЕЛЕКТРОННIЙ ПОШТI).
ПIДПИСУЄМ 23 та 24 числа. Чекаю з 9-00 до 18-50. Попередньо прошу повiдомити про зустрiч.
SergeyAG
23.11.2010 08:54:05
katerinavp@yahoo.com Для телефона и места.
aaa
23.11.2010 08:59:47
адреса поштової скриньки знаходиться правiше вiд повiдомлення (конвертик)