Bereg
16.05.2013 19:24:38
Сьогоднi прийшов поштою лист за пiдписом Даниловича з проханням зявитися до кiнця травня на Володимирську, 42 для пiдписання додаткової угоди. Повiдомте, будь-ласка, чи приходили ще комусь з iнвесторiв подiбнi листи.
valdemar
17.05.2013 08:34:25
Нет, писем не получали. А что в нем пишут и на что ссылаются. Предлагаю создать официальную ревизионную комиссию и выяснить куда же ушли наши деньги (95%). Ведь заплатили все. Необходимо собраться всем!!! А то кто-то бегает, а остальные в ожидании чуда. У всех работа, и отговорки здесь не нужны. Присылайте своих представителей. Иначе будем еще долго ждать плановых вводов в експлуатацию.
FotoGraf
17.05.2013 12:55:48
Нам письмо пока не приходило.
GIP
17.05.2013 14:16:12
Нам тоже не пришло.
отдайтеквартиру
17.05.2013 21:37:43
с нами тоже не связывались
Bereg, у вас в договоре указано, что все доплаты и дополнения (как и доп соглашение) только после сдачи дома в эксплуатацию?
zebra
18.05.2013 05:28:40
21.05.13р. особистий прийом у О. Попова, ми записалися. А стосовно Договорiв, то вони стандартнi.
zebra
18.05.2013 08:17:41
valdemar: Нет, писем не получали. А что в нем пишут и на что ссылаются. Предлагаю создать официальную...
Я Вас пiдтримую. Зiбратися потрiбно всiм, адже у нас дуже серйозна проблема з комунiкацiями. Департамент економiки та iнвестицiй вiдмовив ДБЖЗ в офiцiйнiй пропозицiї стосовно внесення змiн до Програми на 2013 рiк в частинi видiлення додаткових асигнувань мiського бюджету в сумi 31 871,7 тис. на спорудження зовнiшнiх iнженерних мереж, мотивуючи це тим, що пропозицiя поступила вперше 07.05.2013р., тобто пiзно.
анжей
18.05.2013 19:12:35
менi прийшло прохання пiдписати додаткоий договiр термiн до 28.05.13 i що дальше хто що посовiтуе
квартира2013
20.05.2013 19:22:16
Привiт всiм сусiдам. Тривалий час, я не реєструвався, але пiсля жвавих обговорювань щодо пiдписання, чи не пiдписання додаткового договору хотiв би висловити свою думку з даного приводу. Особисто я, моя дружина i взагалi моя родина вирiшила пiдписувати додатковий договiр, так як i багато моїх сусiдiв думають, що з державою жартувати не потрiбно. Взагалi бажання доказати чиновникам що вони не правi є, але не хочеться випробовувати долю. По-перше через те, що тривалий час очiкували на дану квартиру i втратити її перед здачею будинку не хочеться. Всi розумiють, що платити прийдеться, але висловлюються на форумi що не будуть платити. Особсто я знаю осiб (наших з вами майбутнiх сусiдiв), якi пишуть на форумi, що платити категорично не будуть, а самi найпершi побiгли укладати додатковий договiр. Я уже сплатив кошти по доплатi пiсля укладення додаткового договору i менi на даний час спокiйно спиться. Я не хочу когось переконувати у тому, що потрiбно всiм заплатити, але не хотiлосяб, щоб люди якi досить тривалий час бажали мати власне житло далi продовжували проживати в гуртожитку, iз тещею як я.... i т. д. Особисто у мене дуже великi борги, але я намагаюсь разом iз своєю родиною налаштовуватись на свiтле та щасливе майбутнє у новiй квартирi.
Taki_da
20.05.2013 20:29:37
полноценный: и этот документ являеться официальным документом для подписания доп соглашения, а...
Шой-то ви не за нас. Может сбросите в личку номер дома и квартиры...
taki_da@bigmir.net