Киево-Святошинский р-н, с. Чайки (Экосорб)

spark

spark

22.10.2009 08:03:34

Я тоже обязательно буду, меня эта ИА начинает уже огорчать. Вроде как мадам в возрасте, а иногда такую ерунду несет что просто жах берет.

Цитувати

Николас

Николас

22.10.2009 21:05:20

А тем временем наш доблесный эмитент опубликовал свою отчетность....... лонгированные кредиты до 2010-2013 годов это наверное неплохо, но...... их 170 млн. грн.

Умом мне не понять чем занимаетя экосорб.

Цитувати

николас

николас

26.10.2009 07:12:39

был в суботу на стройке - глухо. 2 рабочих ложат кирпичную кладку на балконах. все !

Цитувати

DT31

DT31

26.10.2009 07:21:29

Николас, 2 рабочих-это уже не глухо:) потихоничку продвигается стройка значит, а не стоит. просто оооооооооочень медленно! ну пока время ещё есть до 1 апреля. а вот подскажите кто в курсе, там же 1 ноября заканчивается срок обращения облигаций, необходимо будет осуществлять обмен на имущественные права, у кого есть какая инфо?

Цитувати

spark

spark

26.10.2009 12:01:14

с 01.11. по 01.04.10 будет проводится погашение облигаций!

Цитувати

николас

николас

26.10.2009 13:12:46

это не очень медленно, это имитация стройки, так они не достроят никогда. реально необходимы живые деньги. а их нет, и неизвестно когда будут.

Цитувати

Dimon80

Dimon80

27.10.2009 07:30:33

Здравствуйте все!
Решил присоедениться к обсуждению.
По поводу погашения облигаций в апреле 2010, есть вероятность того, что экосорб попытается заменить на новые облигации с более длительным сроком (соответственно срок сдачи дома увеличивается), данная процедура сейчас проходит с домом на Соломенке, где дом находится в таком же плачевном состоянии как и наш, но более длительно -2 года.
Интересует Ваше мнение по данной проблеме!

Цитувати

Наблюдающий

Наблюдающий

27.10.2009 12:39:12

За Вашими коментарями я хотів би зазначити наступне, оскільки мені як інвестору не байдуже, коли я отримаю свою квартиру, також я б хотів, щоб усі інвестори володіли інформацією, яка б дала змогу захищати і розуміти свої права.
Облігація має точний період погашення, по закінченню якого емітент (Екосорб) зобов`язаний передати покупцеві або квартиру, або грошові кошти протягом не більше 1 року (прошу не плутати з номінальною вартістю цінних паперів). Не передбачена можливість продовження періоду погашення.
Облігації погашаються емітентом протягом терміну погашення, встановленого рішенням емітента про розміщення облігацій. Забудовник вказує, що облігації погашаються квартирою протягом певного терміну. Звертаю Вашу увагу, що якщо в цей термін покупець не пред`явить облігації для погашення, забудовник звільняється від будь-яких зобов`язань.
Облігації повинні бути погашені конкретним об`єктом, не допускається його заміна. Більш того, на одну і ту ж саму квартиру не можна продати кілька облігацій, оскільки договором куплі-продажу вказується метраж квартири, її номер і номер будинку. Інакше ДКЦПФР просто позбавить торговця-зберігача цінних паперів - ліцензії на фінансові послуги.
Ну, а якщо перейти від теорії до практики, то можна зробити висновок, що:
- необхідно моніторити стан будівництва
- необхідно моніторити звітність (до відома кожен інвестор за письмовим запитом має право отримати цю інформацію)
- розуміти як мінімум за 2 місяця до 02.04.2010 року в якому стані знаходиться будівництво, щоб приймати відповідне рішення (про свої пропозиції напищу пізніше, оскільки це потребує додаткового вивчення нормативної бази)
- вивчити важелі впливу і свої права, при виконанні договірних зобов`язань зі сторони Екосорба
- і в наступному колективно або індивідуально вирішувати яким чином будувати договірні стосунки з Екосорбом, оскільки варіант з заміною існуючих облігацій на інші з більшим терміном погашення теж має право на життя, але чекати квартиру невідомо скільки часу....
Тому вже зараз необхідно спілкуватись на цю тему, щоб зрозуміти як захистити свої права і змусити Екосорб виконати свої зобов`язання (оскільки наслідки невиконання описано як Господарському та цивільному кодексах, та і в кримінальному та кримінально-процесуальних кодексах).
Але я не закликаю "топити" Екосорб, я і сам хотів, щоб ця компанія була успішною і закінчила будівництво, але я достовірно знаю, що декілька квартир було реалізовано, гроші було внесено в повному обсязі і як свідчить одне із попередніх повідомленнь про те, що було завезено цегла і труби (і працює тільки 2 робочих), але ж куди було направлено інші кошти????? (про цільове використання коштів не забуваємо)
Хотілось би конкретних відповідей від відповідальних осіб Екосорба. Сподіваюсь на зборах 03.11.2009 року ми їх почуємо. Оскільки без наявності інвестора або докредитування Укрсоцбанком здача будинку до 02.04.2009 року нереальна!
За заявами представників Екосорба активізація будівництва відбудеться на початку листопада 2009 року, гадаю що в середині листопада 2009 року можна робити попередні висновки.
Бажаю успіхів і відповідальності Екосорбу для будівництва будинку на Коцюбинського,36, але давайте доводити все до логічного завершення ідумати разом.

Цитувати

Николас

Николас

27.10.2009 13:01:11

о ! наблюдающий ты где раньше был ? толково пишешь. Думаю начало ноября - видновлення робот - очерадная лапша науши. первый срок активизации работ мне ИА называла июнь 2009, и так каждый месяц. Понятно что про октябрь уже врать не приходится, начали про ноябрь.

народ приходите на встречу 03.11.09. на 11-00 будем задавать вопросы и пусть у видят что нас багато :))) Я не революционер в душе, но сидеть сложа руки - это точно путь вникуда.

Цитувати

Наблюдающий

Наблюдающий

27.10.2009 15:03:41

Будемо сподіватись, що на разі кошти вже не будуть відволікатись на будівництво будинку на Г. Сталінграду, який на разі вже за моєю інформацією введено в експлуатацію. Хоча залишаються проблеми в м. Рівне.
Що стосується попереднього повідомлення, я хотів би добавити, що у разі не введення в експлуатацію нашого будинку в строк до 02.04.2010 року, і як це робиться зараз на ринку: пропонується погашати облігації і підписувати договір майнових прав на квартиру, то я б не робив цього, зважаючи на те, що кредитуванням будівництва займається Укрсоцбанк, і як ви думаєте, що в нього в заставі - вважаю, що ці названі майнові права (звичайна схема кредитування подібних об`єктів). А залишитись в другій черзі вимог не дуже б хотілось.
І якщо вірна інформація про заміну облігацій по об`єкту на Соломенці, то це менше зло, ніж відверте "кідалово".
Тут можна поставити Екосорбу +, хоча інформацію дійсно необхідно перевіряти.

Цитувати
<< 273 274 275 276 277 ... 653
Архів