ТарасПолт6938
13.05.2011 22:49:26
Доброї ночi всiм, або доброї iншої пори доби)
Давно не давав про себе знати, якось не було приводу для цього. Зараз вiн є i не можу сказати, що вiн приємний...
Хочете - смiйтесь, хочете - нi, але iсторiя почалась iз того, що я банально не змiг по грошах витягнути обраний мною варiант квартири - не вистачило на 12 кв. м. Звернувся до забудовника, менi без особливих проблем погодилися переоформити договiр на меншу, 1-кiмнатну квартиру на 10 поверсi. Дякую їм за це, щиро... Принаймнi обiйшлося без зайвих втрат нервових клiтин.
Порахували новий варiант - виявилося, що я переплатив дуже немаленьку суму, яка пiдлягає поверненню iнвестору, тобто менi.
Скажу чесно, я мало сумнiваюсь, що менi її повернуть, але реально важливо - коли саме це станеться.
Ось тут починається саме цiкаве. Чiткої вiдповiдi про строки чи якийсь графiк повернення переплати менi не дають пропонуючи самому вгадати що станеться ранiше: варiант 1 - коли продадуть мою стару (першу) квартиру чи варiант 2 - несподiванно покращиться фiнансовий стан забудовника. На моє зауваження, що теоретично цього може не статися взагалi нiколи, народився варiант 3 - менi повертають грошi пiсля першої пiсля нашої розмови проданої квартири. Влаштовує
Пишу все це не для того аби поскаржитися i поплакати. Навпаки, за всiєї неоднозначностi описаної ситуацiї у мене залишилась впевненiсть в допропорядностi ГБI. Та все ж, довiряй, але перевiряй. Отже, прошу вас, майбутнiх сусiдiв, про маленьку послугу. Якщо стане вiдомо про появу нових покупцiв - три зелених свистки в мiй бiк) Дякую
Тарас, ox@smsliga.com.ua
Vika_69_31
19.05.2011 10:14:16
Здравствуйте!
Кто подскажет, как добраться легче всего (с ребенком) из Ирпеня в Пущу Водицу?
Оксана, по-моему, там живет... Не подскажите?
Заранее спасибо
OKSANA
25.05.2011 07:09:52
До КП (ДАИ+заправка) маршрутка Академгородок или Оболонь стоит 3,50гр. Потом перейти дорогу в сторону Пущи-Водици и сесть на любую маршрутку, они по Пуще идут одинаково, 2гр. По времени займет 30-40минут
OKSANA
25.05.2011 07:33:43
Приезжайте в Пущу-Водицу отдыхать:здесь много озер, официально открытый пляж на 9-й линии где берутся регулярно пробы воды, есть катамараны и лодки, маршруткой нужно выйти на 7-й линии возле церкви. На територии Церкви детская площадка и калодец с хорошей водой (можно набрать в бутылочку). В Пуще много родников, но большие очереди за водой. Магазинов мало и цены завышеные.
Vika_69_31
25.05.2011 11:54:10
Оксана, спасибо за инфу! Нам еще пригодиться!
Мы так и сделали по пути обратно из Пущи, на КП пересели на маршрутку до вокзала в Ирпене. А вот по пути туда, решили до КП доехать на такси - так вот заплатили 70 грн!! (ехали от Минеральной).
Мне вообще интересно, какие цены обычно на такси по Ирпеню (если вдруг придется, чтоб не надули)
Vika_69_31
30.05.2011 06:47:11
странно.... хочу добавить фотки с Полтавской, а не выходит......
Это модераторы сайта не позволяют???!!!!
Администратор
30.05.2011 07:25:02
Добавляйте на здоровье.
Только прочитайте требования к фото (размер, формат) и читайте ответ системы на попытку добавления.
Vika_69_31
30.05.2011 11:18:36
вот фотки
Vika_69_31
30.05.2011 11:20:31
ФОто за 27.05
АДМИНИСТРАТОРУ: фото не отправлялось пока я не вписала текст (в правилах такого нету, может баг)
Vika_69_31
30.05.2011 11:23:35
еще одоно фото от 27.05
Людей было чел 5, медленно, но что-то делается...