fotik
26.08.2011 13:49:09
Сегодня трубы газовые по квартирам ведут
ole005
26.08.2011 19:17:46
Если бы все также оперативно повесили котлы, чтобы комиссия дала
добро на подключение газа!
fotik
26.08.2011 19:55:45
даже и не надейся. На моем этаже вообще конь не валялся - абсолютно никто ничего не делает. Шото у меня нехорошее предчуствие, что зимой придется обогреваться электричеством. Да что там зима. Гидрометцентр сообщил что уже в октябре будет достаточно холодно
Лебидь-Юрчик
26.08.2011 21:47:39
.. а сколько той зимы....
ole005
27.08.2011 11:38:51
все конечно зависит от заинтересованости жильцов. Нам Гарант лично не разу не позвонил и не сказал про котлы:(
fotik
29.08.2011 15:39:21
На дальнем доме счетчики газовые ставят
KarlMarks
30.08.2011 12:01:03
Уважаемые соседи! Вчера были в ГЖ. Сейчас у них новый человек- заниматься только инвесторами которые уже приобрели квартиры. На все вопросы- сроки сдачи, газ, котлы, обустройство территории и др. (что мы задавали)-просили передать всем инвесторам огромную просьбу- сделать как на Чехова собрание с руководством- официальная встреча с ведением протокола собрания и установлением сроков решения всех наших вопросов. Объясняли просто- руководство не читает форумы, о наших проблемах не знают. Соседи, предлагайте даты- будем звонить руководству. Иначе газа и остального нам не видать до весны. На сегодняшний день из 32 квартир- котлы только в 9 квартирах. Давайте не откладывать до поздней и холодной осени...
ole005
30.08.2011 15:39:51
только "за" встречу!!!
Лично нам подходят любые выходные, так как мы всегда там.
Но желательно поскорее договориться о встрече и действительно не откладывать
все в длинный ящик.
На счет того, что не читают форум - сомневаюсь, так как сегодня позвонили и
спросили есть ли у нас котел:)))
konyk
31.08.2011 06:38:49
Гадаю на 3.09 десь на 11-00 треба назначити й Оксану попросити обзвонити всiх iнвесторiв форум читає менше 30%, а телефони лише в Гарантi, а обзвонити може лише Оксана, вона ж й iнвестор дального будинку й займається роботою з iнвесторами. А по котлам я особисто раджу вимагати ставити заглушки й пломби на газ в квартирах без котлiв й хай потiм сами з газконторою домовляються про газ. Це все реально зробити. У Будсфери - тi що рядом будуються навiть перепланування в проект вносять й здають будинок таким яким хочуть iнвестори, а у нас, ще й на нас хочуть повiсити проблеми з котлами iншiх iнвесторiв. В мене по договору до кiнця вересня має бути зданий будинок -це означає й свiтло й вода й газ має бути. От хай Гарант й мастить голову. Хай купують всiм котли й вимагають потiм за них кошти й не пiдписують договiр, поки тi не оплатять, це дуже реально. Але нам хай газ дадуть вчасно, iнакше реально буду вимагати компенсацiю на опалення електрикою, грошi з нас давно зiбрали й замiсть доробити будинок, починають новi, щоб нове бабло рубити, крiм того обманули мене з опаленням - обiцяли труби в стяжцi, а дали кукiш, крiм того обiцяли оплатити звукоiзоляцiю, так як добавили 4 поверх, а коли я купував його не мало бути (це теж доречi нахабство повне, дали не то, що я хотiв)й тут кинули на 3500 грн. просто в тупу вiдмовились вiд своїх слiв.
Брату ми купили вже квартиру у конкурентiв "Созидатель 21 век" й знайомим теж, тi що рядом будують, реально почали на рiк пiзнiше, а газ уже є й проводку зробили в квартирах й труби в стяжцi. Й брущатка бiля будинку а не асвальт. Й до iнвесторiв ставлення геть iнше. Всiм раджу добре подумати чи звязуватися з Гарантом. Доречi й по електрицi кинули, обiцяли всю проводу а в договорi вписали леше 10 точок (а менi спiвали мол це 4 лампочки й 6 розеток), звичайно я сам не додивився й не знав, що таке точка, але ж звик довiряти людям, бо сам завжди роблю те що обiцяю, але в Гарантi не такi люди, тому якщо вже звязуєтесь з ними то вимагайте все писати в договорi й чiтко однозначно й вимагайте прописувати штрафнi санкцiї, якщощось не вчасно зроблено.
Це я всiм майбутнiм iнвесторам.
konyk
31.08.2011 06:59:07
Звонив Оксанi, попросив на 3.09 домовитись з керiвництвом й Iгорєм Анатолiйовичем зокрема.
Побачимо чим закiнчиться.