Ирпень, ул. К. Маркса, 2 (Гарант-Житло)

ole005

ole005

08.05.2010 18:03:59

были на стройке вчера. В доме ближе к дороге уже больше построили крышу, в доме что дальше - токо начинают. Во всех домах были рабочие (правда очень мало). Уже на втором этаже начали делать межкомнатные перегородки.
Стройка позади наших домов очень похожа на наши домики, похоже конкуренты:)

Цитувати

byanka

byanka

09.05.2010 04:36:36

спрашивали у Гаранта по-поводу стройки за нашими домами, там будет еще 4 аналогичных нашим дома, но это не они строят, только их проект, котор
ый они кому-то продали.

Цитувати

ole005

ole005

09.05.2010 10:13:09

аж 4???? Пока строят только 2.

Цитувати

byanka

byanka

09.05.2010 18:53:55

нам сказали еще 2 будет за нашими домами

Цитувати

Inv12

Inv12

10.05.2010 10:37:16

А что уже на первом этаже межкомнатные перегородки закончили делать (дом ближе к дороге)??? Если да, то очень плохо, я не хотел бы другую планировку в квартире сделать!

Цитувати

Inv12

Inv12

10.05.2010 10:40:36

В смысле хотел бы другую планировку!)

Цитувати

byanka

byanka

10.05.2010 16:12:56

На сколько нам говорила Зоя Владимировна, то в наших домах перепланировку сейчас делать нельзя. Только после оформления всего дома в БТИ, тоесть после окончательного договора можно, это они сделали для того что б быстрее оформить в БТИ домики

Цитувати

fotik

fotik

10.05.2010 19:26:59

я тоже узнавал - ничего делать со стенами нельзя. Рассказывали что в каком-то ихнем доме что-то перестроили и БТИ не принимало. Из-за этого сдача на 2 месяца задержалась

Цитувати

Al82

Al82

12.05.2010 06:47:29

Здрасте! Есть кто-нибудь, приобрёвший квартиру на ул. Лесная-6е, отзовитесь!!!

Цитувати

konyk

konyk

12.05.2010 13:39:25

Доброго дня всім сусідам!
Мене звуть Олександр. Купили квартиру в будинку ближче дороги кв. 12 3 поверх.
На другому й третьому поверсі перегородки вже стоять, в квартирах з більшою площею, я сьогодні був у будинку.
На рахунок перепланування. До здачі бажано дійсно не робити перегородки. А от зробити більший пройом наприклад для двох дверей, або закласти над пройомам довгу арматуру щоб потом збільшити на дві двері, або зсунути пройом в ванній кімнаті можливо й потрібно навіть. Я маю на увазі квартири більшої площі де можливо зробити двокімнатну квартиру з кімнатами коло 9 та 11 метрів. А у ванні пройом для дверей зсунути на пів цегли в сторону кухні, тоді й машинка може стати й ванна (шириною 70 см ) а інакше 40 см для машинки пральної мало буде.
Тому кому не байдуже поспішіть на об`єкт знайдіть там Івана бригадира й домовтеся.
Крім того поки є ще трохи часу до моменту поки будуть заливати стяжку, пропоную зробити звукоізоляцію перекриття. На малюнку приклад такої ізоляції. Я знайшов українські не дорогі матеріали, спеціальні плити в 2 см, які кладуться під стяжку й на 30 Дб зменшують ударний шум. субєктивно це в раза 4-6. Стрибання, вібрація приладів, каблуки й таке інше. Й на 10 Дб акустичний. Розмови, музика. Суб`єктивно на слух це в два раза. А ціна матеріалів на 1 кв метр всього 60 грн.
Говорив з керівництвом, вони не проти покласти під стяжку, якщо ми купимо матеріали. Але це все потрібно вирішувати швидко, щоб не було пізно.
Я дивлюся на форумі вже чимало власників, пропоную в найближчі вихідні зібратися разом познайомитися й оговорити ряд питань. Мій тел. 068 1066891 Олександр. Можу виступити організатором зустрічі, можливо зібратися в лісі на природі, я живу 3 км від новобудови поряд ліс.
Доречі кому потрібно маю 3 мірний проект квартири 43 метра.

Цитувати
<< 33 34 35 36 37 ... 165
Архів