Ирпень, ул. К. Маркса, 2 (Гарант-Житло)

fotik

fotik

07.06.2010 19:18:58

дело таки идет :) В принципе, с такими темпами должны к ноябрю (как обещали мне в Гаранте) дом сдать. Понятно, что могли бы и быстрее - мне рабочие еще в апреле говорили что через месяц крыши уже закончат. Я б такой что, если бы провели электрику, осенью уже б въехал :)

Цитувати

kairos

kairos

08.06.2010 06:56:25

Интересно, какой гарантийный срок на такую конструкцию крышb (деревянные стропила). Выглядит это ветхо)

Цитувати

ageorgievich

ageorgievich

08.06.2010 19:07:26

konyk: Доброго дня всім сусідам!
Мене звуть Олександр. Купили квартиру в будинку ближче...

Олександр, якщо можна скиньте будь ласка 3D проект на a_zykov@ukr.net

Цитувати

sokur_max

sokur_max

11.06.2010 17:25:27

добрый день Александр,

если не затруднит, то сбрость 3д и на sokur.m@gmail.com

Цитувати

konyk

konyk

14.06.2010 08:18:51

Dom_15:
В тот же день там рискнул проехать по этой же дороге в Киев на Авео. Греб бампером...

По поводу дороги, то скоро будет, уже деньги выделены, что касается проезжать по ней сейчас, то можно без проблем, только надо знать, где лучше и как ехать, по песку главное резко не газовать и не останавливаться. Я уже пару лет по ней езжу, на 626 мазде, нормально.

Цитувати

konyk

konyk

14.06.2010 09:05:44

Що до темпів будівництва, останні тижні воно майже стоїть. Але як полюбляє казати Зоя Володимирівна, по договору здати мають до 4 квартала 2011, так що розслабтесь, у них ще є час. Можливо ще поверх накинуть, адже в тому ж договорі не вказано скількі поверхів, так мені керівництво сказало.
Й взагалі по цим договорам ми на пташиних правах. А усних обіцянок у Гарант Лайфі ніхто не дотримується. Наприклад, Войцех Дмитро, мені пообіцяв оплатити звукоізоляцію зверху, раз вони добавили 4 поверх а продали мені третій останній, наче чесний й порядний вчинок, але коли я вже витратив кошти, він відмовився від своїх слів. Зоя Володимирівна розпиналась мені про чудовий 3 він же останній поверх, й чердак вгорі, а зараз обзиває мене шантажистом, мол купив спеціально 3 поверх, щоб тепер їм за 4-й претензії виставляти, наче я міг знати, отже мене ще й провидцем зробили :-). А ще в неї від клієнтів голова болить, але я думаю, якщо перестане брехати й ображати клієнтів, то голова теж перестане боліти. Звернувся до директора, він теж відморозився, а до власника допускати не хочуть. Мабуть бояться, що по голові їм настукає, отож питання на 3200 грн. дуже важке для такої серйозної фірми. Не дуже добра тенденція вимальовується. Пропонують забирай гроші й вшивайся геть, а втрачений час оплатити й відсоток за користування коштами не пропонують, отакі добрі люди в Гарант Житло. Й така шана клієнтам, які свої обіцянки дотримують й вчасно платять.
Я вважаю, щоб в подальшому наші права нагло не попиралися, треба збиратися й обирати представника, який від усіх інвесторів, буде слідкувати за дотриманням того, що прописано в договорі, а також усні, й вирішувати всі виникаючи питання. По одинці вони можуть диктувати свої умови, якщо ж ми об`єднаємось, то навпаки, ми зможемо диктувати умови.
Замість щоб тут на форумі з пустого в порожнє переливати, всі дзвоніть мені, залишайте свої координати, я готов взятися за координацію зборів, й давайте зберемося виберемо представника все оформимо на папері, щоб фірма з ним рахувалася. Й всі питання будемо передавати йому, а він раз в пару тижнів їх задавати керівництву Гарант Житло в письмовій формі й в такій же формі отримувати відповіді. Тоді це чогось юридично буде варте.
Мій тел. 0681066891.
Якщо ми цього не зробимо то втратимо всі. Виділіть час, для себе, це ж ваша майбутня квартира й ваші вкладені кошти.

Цитувати

ole005

ole005

14.06.2010 12:27:33

у нас срок сдачи 3 квартал 2011 года.
Обидно то, что на новых объектах (например на Лесной) они грозятся что сдадут во 2 квартале 2011 года. Но строить его же начали ЗНАЧИТЕЛЬНО позже!!!
По поводу встречи, то по моему "чеховские" встречались с Войцехом. На их форуме есть номера телефонов организаторов, можно позвонить разузнать был ли толк.
Уж больно тревожит эта гарантовская раслабуха и отговорка до конца следующего года закончим(((( А у все ведь разные сроки сдачи в договорах прописаны((( Согласно каких они будут сдавать???
Тоже не против встречи, телефон скину вам на мыло.

Цитувати

Лебидь-Юрчик

Лебидь-Юрчик

14.06.2010 20:16:30

паниковать пока не стоит. но и уши развешивать тоже не надо

Цитувати

Лебидь-Юрчик

Лебидь-Юрчик

14.06.2010 20:21:39

ole005: у нас срок сдачи 3 квартал 2011 года.
Обидно то, что на новых объектах (например...

откуда у Вас инфо про сроки Лесной?
как говорится, обещать- не значит жениться...

Цитувати

kortasar

kortasar

15.06.2010 04:47:36

konyk:
По поводу дороги, то скоро будет, уже деньги выделены, что касается проезжать...

Откуда информация по строительству дороги?!

Цитувати
<< 41 42 43 44 45 ... 165
Архів