ageorgievich
23.11.2011 19:13:49
Сейчас в больнице, но на собрание постараюсь приехать
kinder
23.11.2011 20:33:46
Питання благоустрою та планування територiї пiднiмалось i ранiше: (24.02.2011р. - стор.9); (07.08.2011р. - стор.19) тодi нам було не до цього...
Додаю фото зроблене 22.11.11р.
kinder
23.11.2011 20:42:39
Через участок вiд нашої дiлянки вже розпочали будiвельнi роботи: зрiзанi дерева, виритий котлован. На схемцi, яку додав ранiше цей об`єкт пiд № 2. Фотографував з ганку Д. Б.
kinder
23.11.2011 23:13:19
морячек: 3. СНиП 2.07.01-89* "Градостроительство. Планировка и застройка городских и сельских...
Хочу вiд себе добавити декiлька зносок на ДБН 360-92**
(ПЛАНУВАННЯ I ЗАБУДОВА МIСЬКИХ I СIЛЬСЬКИХ ПОСЕЛЕНЬ).
Додаток 3.1 (обов`язковий)
ПРОТИПОЖЕЖНI ВИМОГИ
2* При проектуваннi проїздiв i пiшохiдних шляхiв необхiдно забезпечувати можливiсть проїзду пожежних машин до житлових i громадських будинкiв, у тому числi iз вбудовано-прибудованими примiщеннями, i доступ пожежникiв з автодрабин i автопiдйомникiв у будь-яку квартиру чи примiщення.
Вiдстань вiд краю проїзду до стiн будинку, як правило, слiд приймати 5-8 м для будинкiв до 9 поверхiв i 8-10 м для будинкiв 9 поверхiв i вище.
В нашому випадку проїзд пiд самими вiкнами!
Примiтка 1. Мiнiмальну розрахункову площу дiлянки для окремого житлового будинку (без розмiщення на нiй дитячих дошкiльних установ i пiдприємств обслуговування, гаражiв, що належать громадянам, фiзкультурних i спортивних споруд) необхiдно приймати вiдповiдно до кiлькостi його мешканцiв - не менше як: 30,1-23,3 кв. м/люд. (при забудовi до 3 поверхiв), 20,2-17,0 кв. м/люд. (4-5 поверхiв), 15,3-13,9 кв. м/люд. (6-8 поверхiв), 12,2-12,0 кв. м/люд. (9-12 поверхiв).
Згiдно дер. акту у нас дiлянка 1000 кв. м.; з них пiд плямою забудови 479,78 кв. м.
Якщо рахувати, що в квартирi проживатиме тiльки двi людини з двох будинкiв буде 80 мешканцiв.
80*17кв. м.= 1360 кв. м. повинна бути дiлянка вiльна вiд забудови, а у нас тiльки 520,22 кв. м. i практично все закатано в асфальт.
22.11.2011 р. спiлкувався з прорабом, щодо даного проїзду за Д. Б. та асфальту пiд самi вiкна. Вiн вiдправляє до свого керiвництва, що даний проект був розроблений до нього та погоджений архiтектором м. Iрпiня i вiдповiдальностi за дане планування вiн не несе i вплинути на ситуацiю не може.
23.11.2011 р. був у вiддiлi архiтектури та мiстобудування м. Iрпiня де отримав вiдповiдь що меньше 3 (трьох) метрiв вiд проїзду до вiкон не може бути. Попросили принести документи, схеми, фото та приходити на прийом. Залишилось документи отримати.....
Trek
24.11.2011 06:18:15
На собрании будем!
maksym_home
24.11.2011 06:48:40
По поводу цитирования строительных норм. Я думаю, что всем нам известно о строительстве наших домов как объектов индивидуальной застройки. И применять снипы тоже надо с учетом этого. (никаких 80 проживающих, 50 машин и т. д.) По-хорошему, власть ирпеня должна снести все это. И уж точно не оформлять документы на квартиры.
п. с.
на собрании не буду, командировка
kinder
24.11.2011 07:26:42
maksym_home: (никаких 80 проживающих, 50 машин и т. д.) По-хорошему, власть ирпеня должна снести все это. И уж точно не оформлять документы на квартиры.
Мене бiльше хвилюють не машиномiсця, а проїзд пiд вiкнами i те що все в асфальтi!
maksym_home
24.11.2011 07:59:16
kinder: Мене бiльше хвилюють не машиномiсця, а проїзд пiд вiкнами i те що все в асфальтi!
А цiкаво, який вихiд ви бачите у цiй ситуацiї.
-Розширення дiлянки?
-Перенос проїзду за межи дiлянки?
-Зменшення будинкiв для забезпечення 5 м. до проїзду?
-Iнше?
Я, наприклад, нiякого розумного виходу не бачу. I люба скарга до органiв влади буде лише приводом зайти контролеру до ГЖ за черговою "подякою" без вирiшення питання по сутi.
kinder
24.11.2011 08:35:07
А цiкаво, який вихiд ви бачите у цiй ситуацiї.
-Розширення дiлянки? (Можливе тiльки у тому випадку, якщо ГЖ викупить сумiжнi з. д.. ГЖ цього робити не планує).
-Перенос проїзду за межи дiлянки? (Даний проїзд ГЖ зробило i так за межами з. д.. Мене бентежить те що Вони не вiдступили вiд вiкон далi.)
-Зменшення будинкiв для забезпечення 5 м. до проїзду? (Будинки нiхто не зменшить, Ви це розумiєте.)
-Iнше? (Зi слiв прораба за Д. Б. має бути проїзд до майбутнiх будинкiв, рух транспорту буде великий коли заселяться люди, а Б.Б. обрiзали по самi вiкна, козирькi знаходяться на проїзжiй частинi - це в вiкно ще може вїхати авто! А так хочеться, щоб була i тротуарна дорiжка, якась невеличка клумбочка, i т. д. Можливо поки ми ще не сплатили 10 вiдсоткiв можна про щось домовлятись з ГЖ.)
I люба скарга до органiв влади буде лише приводом зайти контролеру до ГЖ за черговою "подякою" без вирiшення питання по сутi. (Я заходив в архiтектурний вiддiл, як фiзична особа з приватного сектору, сказав що сусiд вимощує собi проїзд i запитав, якi iснують норми!)
Я, наприклад, нiякого розумного виходу не бачу. (А я бачу такий вихiд: озвучити ГЖ, що проїзд повз нашi вiкна до майбутнiх будинкiв здiйснювати не дамо. Поставимо забор, "шлагбаум". Звернiть увагу на приватний сектор навпроти наших будинкiв, Вони об`єднались виставили забор (зробили самозахват)i сказали, що до них нiхто не заїде, або будуть рiзати резину. А ми будемо розводити руками i говорити, що застосовувати снiпи не правильно.....)
Особисто я коли вибирав об`єкт для себе уявляв, що буде якось нормально спланована територiя: дерева, квiти, клумби, дит. майдачик - а не проїзжа частина! Я хочу тут ЖИТИ, а не iснувати.
Вам звичайно на мансардi не цiкаво як буде проїзд, пiд чиїми вiкнами будуть їздити та ставити машини, де будуть гратись дiти i т. д.
kinder
24.11.2011 12:35:34
Вже заасфальтували.