ЖК "Смайл", Ирпень, ул. Лесная, 50

Eleter

Eleter

04.04.2014 14:35:45

Хм, если будет уже 10 жилых этажей, то застройщику нужно менять проэктную документацию на дом? А кто знает, автономное отопление (газовый котел) разрешено в многоэтажках(больше 9-ти этажей)?

Цитувати

Frenki

Frenki

04.04.2014 14:42:10

Если нельзя, но очень хочется-то можно. Я думаю они этот вопрос как то решат

Цитувати

lesnik

lesnik

04.04.2014 15:16:11

щойно був у НМ. Розмовляв з забудовником. ДА - буде 10й поверх :((( Чи варто переповiдати розмову... Мабуть не варто. Почуваюсь обдуреним. Ну що я зроблю, от таке вiдчуття.

Цитувати

Frenki

Frenki

04.04.2014 15:20:05

lesnik, не расстраивайтесь вы так. Да это неприятно, но это не самое страшное что может произойти в жизни. Зато представьте как пафосно и монументально будет выглядет эта домина когда ее закончат. Да нам все обзавидуются, в каком доме мы живем :)

Цитувати

lesnik

lesnik

04.04.2014 15:23:15

Зато я рiелторiв полюбив... Хтось давно подорослiшав в цьому питаннi, а я от тiльки сьогоднi.

Цитувати

Frenki

Frenki

04.04.2014 15:34:54

У меня зреет мысль предложить всем кто зарегестрирован и общается здесь на форуме устроить какую то совместную встречу дабы познакомится с будущими соседями, пообщаться. Может быть в формате типа пикника, с шашлыком и пивасиком, благо лес рядом и погода тому способствует. Кто что скажет по этому поводу?

Цитувати

lesnik

lesnik

04.04.2014 15:59:09

На сайтi НМ завершення будiвництва 2 квартал 2014. Звiдси й рiелтор менi з дружиною обiцяла що отримаємо ключi для ремонту ВЖЕ НА ПОЧАТКУ ЧЕРВНЯ - саме пiзнiше в 20х числах. Пишу чесно -те що чув. Бо я згiдно свого вiку можу дозволити собi стверджувати що я чесна людина. А в офiсi забудовник тикнув менi в речення попереднього договору де написано забовязання забудовника не пiзнiше 4 кварталу укласти основний договiр.... От тодi законно маю право вимагати ключi для ремонту квартири. Я "спав i мрiяв " згiдно рiелторської БРЕХНI робити в червнi ремонт, а тепер якщо це буде в серпнi або вереснi то ми повиннi Нов. метрам бути ДУЖЕ ВДЯЧНI...... :-((( А ДЛЯ ЧОГО НА САЙТI МОВА ПРО ЗАВЕРШЕННЯ БУДIВНИЦТВА В 2 КВАРТАЛI ?????????

Цитувати

lesnik

lesnik

04.04.2014 16:18:58

Ясно що першопричиною є бажання заробити бiльше. Це я в наш час МОЖУ ЗРОЗУМIТИ. I строки здвигаються через 10й поверх. Тодi чому ж не найняти додаткову бригаду щоб вона КОМПЕНСУВАЛА час будiвництва. ТЬМА людей якi без роботи, i якi ШУКАЮТЬ роботу i мають золотi руки. Порiвнюючи з iншими будiвництвами будинкiв в Iрпiнi, темпи смайла ЗОВСIМ НЕ ВРАЖАЮТЬ.

Цитувати

HAARP

HAARP

04.04.2014 17:07:58

Да, не особо радостная новость.

10-й этаж могут провести как мансарду и узаконить без особых проблем. Но мы-то от этого этажа ничего не выиграем.

На сайте о квартирах на 10-м этаже ни слова, возможно, это будет помещение для офисов или спецпроекты "для своих".

Frenki, насчет идеи встретиться всем инвесторам, я поддерживаю, но все зависит от конкретной даты т. к. свободного времени к сожалению очень мало.

Цитувати

lesnik

lesnik

04.04.2014 17:38:28

Звичайний жилий зi слiв забудовника. Та навiть якби пiд офiс, на чорта НАМ якiсь невiдомi люди в пiдїздi???????? Чи вони в офiс вертольотом пiднiматимуться? Чи Осипенко для 10го окремий лiфт побудує?! Офiс то вже повна Ж-па а не будинок, бо в пiдїздi дверi не закриватимуться нiколи. Ех.....

Цитувати
<< 19 20 21 22 23 ... 52
Архів