Peni
16.10.2013 08:10:46
Скажите, у кого были проблемы с полом(крошился)и кому его переделали?И сколько по времени делали?
osas
16.10.2013 13:11:14
Заливали сами самовыравнивающейся смесью для пола... ну или как-то так) А кто себе уже подключил котёл?
djurka
17.10.2013 05:27:23
Заливали сами самовыравнивающейся смесью для пола. (c)
Нифига себе. Как это? А если у меня в квартире сейчас бытовка, строители живут, точто? Мне потом после них стяжку переделывать и стены перештукатуривать? ХРЕНУШКИ. НЕ ДОЖДУТСЯ!!!
Hub
17.10.2013 10:10:50
А доведеться...
Стiни вiдносно рiвнi... Чимало сколiв стiн на стику з пiдлогою, по самих стiнах наявнi як царапини так i шматки прилиплої засохлої штукатурки. Змушенi були тягнути фiнiшну стяжку на стiнах...
На балконi в нас також з’явилась зона де просiла пiдлога. Виправляли проблему самi...
Звернення до прораба не допомагають.
Взагалi доволi дивно, так швидко будували i вже 2-3 мiсяцi якось все завмерло, хоча залишилось декiлька "фiнiшних мазкiв". Вiзьмемо для прикладу решiтки на французькi балкончики. Встановили на половину вiкон мiсяць тому решiтки i робота завмерла...
Розпочали ремонт, хочеться змiнити замки...
Але якщо будiвельники прийдуть щось допилювати i побачать зачиненi дверi, то за ними потiм доведеться довго бiгати...
Бiсить неймовiрно.
djurka
17.10.2013 10:43:54
"А доведеться...
................................ Виправляли проблему самi...
Звернення до прораба не допомагають. " (с)
Насколько я думаю, прораб это не самое главное звено. Кроме прораба куда то по высходящей пробовали стучаться? прораб-Ваш менеджер-Дащенко-Линевич?
Peni
17.10.2013 15:30:46
osas: Заливали сами самовыравнивающейся смесью для пола... ну или как-то так) А кто себе...
Спрашивали у прораба Игоря по поводу ваших полов, что вы жалуетесь на то, что ни крошатся. Игорь сказал, что был плохой цемент и все переделали!
djurka
21.10.2013 08:01:55
На сайте застройщика появилась информация о продаже квартиры в Вашем доме, "с полным пакетом документов" http://linevich.com.ua/node/930
Кто то из присутствующих уже получал документы?
Hub
21.10.2013 08:10:58
На дверях пiд’їзда висить 3 об’яви:
1. Оформлення права власностi (звертатись до менеджерiв)
2. Розпочато обслуговування будинку та прибудинкової територiї мiсцевим ОСББ.
3. Для пiдключення котлiв необхiдно прикупити стабiлiзатор напруги та звернутись в сервiс.
Це якщо коротко, на жаль я не можу вказати номери телефонiв, оскiльки не записав..
Ну а глобально данi об’яви свiдчать, що процес на завершальному етапi.
anonimus
21.10.2013 16:14:04
djurka: На сайте застройщика появилась информация о продаже квартиры в Вашем доме, "с полным...
Сьогоднi запитувала менеджера - нiяких документiв ще немає.
Пiдлога посипалася - уся в бороздках - насправдi таки пiсок як бiля рiчки, дверi на балконi закриваються зi щилинами товщиною в ПАЛЕЦЬ, в квартирi - смiттєво-будiвельне звалище!!!
Звернення до прораба закiнчуються обiцянками-цяцянками.
Невже забудовник так легко може розпрощатися зi своєю доброю репутацiєю??? Ну хiба то всё так важко виправити???
Ksuysha
22.10.2013 10:18:31
Добрый день! Я из Полтавской 55. Подскажите пожалуйста, как давно вы сдавали деньги на оформление документов? И по сколько?