десять
04.03.2006 20:37:00
Шановні пані та панове, питання злочинності у Києві має велике значення для наших близьких та нас самих. Давайте обговорювати цю тему - де, що, і як трапляється. Адже як то кажуть - застережений - озброєний.
десять
04.03.2006 20:45:00
Це може трапитися з кожним (майже)...
__________________________________________+++___________________________„Гоп, стоп, «беркута» подошли из за угла…”
"Ми випили грам по сто коньяку з кавою, людей у кафе було не так і багато. Збоку біля нас сиділи четверо хлопців, пили карафками горілку. Їхній вигляд уже насторожував: коротко стрижені, без натяку на інтелект, вели себе розкуто, демонструючи господарів, якщо не життя, то Подолу точно. Одним словом, або міліціонери, або бандити. Під кінець троє десь ділися, а лишився дише один. Як стало зрозуміло пізніше - вони нас „пасли”. Нам треба було йти. Мій приятель вийшов раніше, а я затримався на кілька хвилин, щоб розплатитися. Далі все розвивалося, як у детективі."
"Отож, автор цих рядків не з власної волі „а токмо прінуждєнію”, як казав один кіногерой, отримав змогу поміняти свій перший фах - журналіста - та другий – юриста – на який би ви? - На бомжа, безробітного, а з легкої руки районного судді – хулігана."
http://oglyadach.com/news/2006/3/3/70594.htm
__________________________________________+++___________________________
kharch
05.03.2006 15:52:00
В целом согласен.
Только хотел сказать что в Киеве преступности нет, как мне напомнили о ментах.
Это действительно наиболее вероятная возможность в Киеве "попасть".
Хорошо бы журналисты туда почаще попадали ;) - да простят они меня за черный юмор.
Евроинтеграл
05.03.2006 17:06:00
Хорошо бы Луценко туда попал.
В порядке ознакомления с системой.
Таким же путём, как и журналист.
OKO
05.03.2006 20:37:00
Евроинтеграл, Ваша фраза-100% попадание в яблочко псалмопевцам нынешних реформ "чудовой влади"!Лаконичный"наш ответ Чемберлену"!
Евроинтеграл
05.03.2006 21:06:00
ОКО, на самом деле раньше было не лучше, а у журналиста могли быть проблемы и после опубликования статьи. Хуже-то не стало.
Просто Луценко - нормальный мужик, но не совсем на своём месте: инженеришка, слишком мягок с подопечными. Если честно, я даже не знаю, кого бы туда можно было ставить на то, чтоб пасти эту стаю волков.
десять
05.03.2006 21:21:00
- "чудовой влади"!
а при попередній владі не було Александрова, Гонгадзе і 14 років "дурдома"?
Поступово наші люди розумнішають... Процес нормалізації пішов але за рік усе на краще не зміниться...
Нарешті по темі:
___________________________________+++______________________________________
Квартира, ціною у життя
"Потерпілий: "В этой квартире никто не проживал. Я хотел ее продать, и моя соседка, которую я знал на протяжении двух лет (мы собачники: у нас собаки, дружеские хорошие отношения во всем) предложила мне свою подругу".
Чоловік пристав на пропозицію, адже краще мати справу з людиною, яку знаєш. Так, принаймні, йому здавалось. З брокером зустрілись у неформальній обстановці, в дома у чоловіка. За чаркою обговорили усі питання, стосовно ціни, комісійних, тощо. Брокер здалась Григорію Степановичу приємною та відповідальною жінкою."
Потерпілий: "Они приходили ко мне домой часто очень. под разным предлогом они заходили в гости с бутылкой, посидеть по-соседски".
Однак після таких посиденьок, чоловіку ставало, щоразу гірше. Можливо давались в знаки постійні стреси, та й вік вже не юний. Жінки радили частіше бувати на свіжому повітрі, пропонували допомогу в лікуванні. Говорили, що такий стан здоров`я - це наслідок самотнього життя та поганого харчування.
Потерпілий: "Меня колотило страшно. То есть, я отлеживался дома. Я не могу говорить, что это отравление, но признаки все были, что мне в организм попадали какие-то яды. Мне неоднократно предлагали сделать укол, чтобы мне стало легче, от чего я отказывался. Уколы предлагала делать моя соседка".
http://podrobnosti.ua/projects/vovremya/2006/02/23/291042.html
___________________________________+++__________________________________
OKO
05.03.2006 21:50:00
десять, ты придуриваешся или на самом деле такой?Или просто "под шафе"?
Ты ж сам тему поднял про СЕГОДНЯШНИЙ день "гоп стоп та злочинність у Києві "!
И тут же морозишь, спешишь обелить свою кУманду Ющенка:
"Процес нормалізації пішов але за рік усе на краще не зміниться..."
Сколько ждать намерен? Год, пять, пятнадцать или 70?Так тогда чем ты в плане утопии от коммунистических идеологов отличаешься?Большим лицемерием и цинизмом?Наверное.
П. С.
"Пора прекратить врать народу"!
AWM
05.03.2006 22:58:00
Око, какая же политическая сила способна остановить беспредел "чудовой влади" ?
Viki
06.03.2006 11:20:00
Конечно коммунисты.
По 1+1 в подробностях есть такая рубрика - журналист идет в народ с лидером партии. Так вот вчера Симоненко ярко ходил - старался выбрать улицы попустынние, случайно проходил мимо остановки тролейбусной - там его поматюкали, потом тетя с любовью бросалась на него, оскорбил журналиста за то, что он позволил себе заметить, что некоторые люди считают, что коммунисты продают свои голоса - надо было видеть этот звериный оскал Симоненко... злятся - значит продают...
Прийдут коммунисты во главе с Симоненко (а точнее Гуренко) - и будет порядок... как при Сталине...