nata
03.08.2006 07:23:00
У Києві з 1 серпня майже в три рази збільшилися тарифи на холодне водопостачання та водовідвід, і майже в півтора рази - на гаряче водопостачання. Про це повідомляє "Подробности. Интер".
За словами начальника Головного управління з питань цінової політики Василя Яструбинського, тариф на холодну воду тепер складає 2,94 грн. за 1 куб. метр, на гарячу воду - 5,84 грн. З урахуванням заявлених цін на газ, вартість опалення виросте, як мінімум, з 80 коп. до 1,8 грн. за 1 кв. м, заявив Василь Яструбинський.
nata
03.08.2006 07:29:00
Это с сайта КМВ http://kmv.gov.ua/news.asp?IdType=1&Id=72514
Нравится мне их арифметика - "майже в три рази", на самом деле больше, чем в 3,5 раза с 0,82 до 2,94 грн.!!!!!!!!!!!!!!!!!! "№"%№;:Е;Ц%
kharch
03.08.2006 09:43:00
Ната, це сумно, але це треба.
Тільки Київ лишався таким дешевим.
В інших містах такі тарифи були давно.
В америці заїхати на гарний пляж коштує 10 баксів.
Взагалі гроші - кров економіки.
Низькі ціни - це безкрів`я та упадок.
marina_
03.08.2006 10:24:00
Якщо рівень з/п буде як середній американський - тоді так. А якщо більшість українців живе за межою забезпеченості, то це підвищення призведе тільки до зростання неплатежів. Тим паче, що уряд до цього спонукає - враховуючи заборгованість по ощадкнижках...
kharch
03.08.2006 11:23:00
Ната, як показує досвід все-таки буває навпаки. Спочатку гроші відбирають а потім їх треба заробляти важкою і непосильною працею :)
І, згодьтеся, рівень зарплат 2001 року і зараз - він в рази і відрізняється. А тарифи - вони з тих часів не піднімалися.
Але що я знаю завжди перше і може зробити кожна людина - посміхатися.
Навіть коли це виглядає по ідіотськи - Ви вступаєте в позитивне коло.
Спочатку - посмішка. Потім - все інше.
Посміхайтеся!
донецкий
03.08.2006 14:40:00
тарифы не поднимались с 2001 года, зато все остальное подорожало настолько, что с лихвой перекрыло неповышенные тарифы.
по-моему вы слишком уж часто "посмихаєтесь" безо всяких на то причин, а по этому поводу недвусмысленно говорит одна народная поговорка.
kharch
03.08.2006 18:03:00
right, ok, good, fine - эти слова слышишь проходя по коридору мимо комнат работающих американцев.
Возможно поэтому они не заморачиваются коммунальными тарифами, цветными политиками.
Я не идеализирую американцев. Возможно потому, что я давно понял - деньги не главное в жизни. Но мне нравится ихний подход к решению проблем. Причем на самом массовом уровне. Нация оптимистов и далеко не дурачков.
Успехов Вам, Донецкий!
BBC
04.08.2006 08:21:00
2 донецкий:
Трава у него просто такая :) На смех пробивает...
nata
04.08.2006 12:40:00
Газета "Хрещатик" за 04.08.2006.
Тарифи на холодну і гарячу воду не змінилися
за чутками і насправді
Днями у пресі з’явилися повідомлення про те, що в Києві з першого серпня збільшилися тарифи на холодне й гаряче водопостачання. Втім, як повідомив “Хрещатику” начальник Головного управління з питань цінової політики Василь Яструбинський, ця інформація не відповідає дійсності й ціни не змінилися. Втім, є проект щодо перегляду згаданих тарифів у бік їхнього збільшення. Та його, ймовірно, розглядатимуть лише восени.