Ivan
25.12.2006 15:43:38
Поздравляю Изгоя с днем рождения его кумира!
Если вера не позволяет вам пользоваться такими понятиями, как "кумир", поменяйте, пожалуйста, на подходящий для вас синоним.
не пугайтесь, я не о рождестве, которое сегодня празднует весь католический мир.
Воркалось, хливкие шорьки
Пырялись по нове.
И хрюкотали зелюки,
Как мумзики в мове.
:)
Ivan
25.12.2006 15:48:34
Вибач, Kharch, що довелось "відправити в історію" твоє привітання дружині. Сподіваюся вона вже встигла ним насолодитися :)
KonsL
27.12.2006 12:49:54
Всех с наступающими новогодними и около праздниками!
После вот этого http://glavred.info/archive/2006/12/27/113507-1.html уж и не знаю, как правильно сформулировать...
А ещё понравилось из каментов к статье:
"... рецепт "Веселый банан": Хотите верьте, хотите нет, в бананах есть небольшое количество вещества "Musa Sapientum bananadine", которое является легким наркотиком кратковременного действия. Есть гораздо более простые способы достичь интересных результатов, но большое преимущество этого метода в том, что бананы разрешены законом. Купите 6,5 кг спелых желтых бананов. Очистите все 6,5 кг. Оставьте только шкурки. Острым ножом очистите внутреннюю сторону кожуры и соберите все вещество. Положите все собранное вещество в большую кастрюлю и добавьте воды. Варите 2-3 часа, пока не получите консистенцию твердой пасты. Выложите пасту на противень и сушите в печи 20 минут или 1/2 часа. Получится темный порошок, примерно около фунта бананадина. Обычно эффект чувствуется, если выкурить 3-4 сигареты..."
--------------------------------
Мож кто рискнёт - расскажите ;))
Viki
27.12.2006 13:04:51
Банани з наркотою, це практично 1 місце, після наколотих апельсинів звичайно...
Евроинтеграл
27.12.2006 13:12:50
Прикол древний. Очень древний:
http://en.wikipedia.org/wiki/Berkeley_Barb
kharch
29.12.2006 11:05:59
Євро - аплодисменти.
От таким чином і формується авторитет. Таким скромним бісером факту кинутим вдалій компанії.
Аплодисменти також іншим учасникам форуму, які з юнацьким захватом сприйняли ідею бананової наркоти.
Я вітаю всіх форумчан з новим роком зараз не тому, що хочеться трохи вкрасти трафіка у роботодавця. Просто є почуття, що треба поділитися чимось гарним з тими, з ким компаніював останні рік-два-три. Є почуття що деякі саме сьогодні прочитають останні повідомлення тут в цьому році.
Кожна людина шукає своє щастя. Попри всі песимістичні очікування про наслідки недолугого правління нашої еліти український народ шукає щастя в правильному напрямку. Він не топить себе у вині, вкладає гроші в освіту своїх дітей, комфорт осель. Недавно читав кимось підкинуту статтю про мєстєчковість киян.
Там аффтар знущається з цього мещанства, з цих скляних очей електорату, який вибрав Юлю і Черновецького. Моя думка - все на краще. В акваріумі неможливий тільки один сценарій - стабілізець. Тоді всі риби там дохнуть. А тоді, коли народ кинув своє право наліво видатним космонавтам інші риби почали плавати набагато швидше і живіше. Якщо Черновецький буде робити явно відстійні речі його ці риби з`їдять. А тим часом болісна частина реформи - те, чого не можуть дозволити собі справжні популісти - підвищення цін буде пройдена. Міщани це переживуть і будуть рухатися жвавіше. А жити ми будемо набагато надійніше і міщанськіше - бо організм живе, поки по ньому рухається кров. А кров будь-якого підприємства - це гроші.
Я хочу побажати всім миру, спокою, задоволення!
Мир - це основа будь-якого процвітання. Яскравий приклад - Америка. Менш яскравий - Європа. Це на рівні країн. Але кожний повинен шукати в житті перш за все мир. Мир з колегами на роботі, мир з сусідами, мир з членами сім`ї. Стан війни перебудовує організм в небезпечний стан коли захисну оболочку розривають негативні енергії - прокляття, побажання зла і інші. Це непродуктивно.
Спокій потрібен щоб був потенціал для освоєння нового. Без новин і пригод життя неповноцінне і згасає. Щоб завжди бути на позитивній стороні всі новини треба сприймати спокійно. Кожна хороша новина може мати неприємні наслідки і навпаки. Все треба оцінювати спокійною головою. Мир та спокій разом з мудрістю - гарантія продуктивності життя.
Задоволення - це прямий наслідок миру, спокою і продуктивності. Будь-які гроші, комфорт, матеріальні блага впливають негативно, якщо немає продуктивності. Всі розмови про те, що для щастя необхідно тільки певна сума грошей закінчуються тим, що людина починає хаотичний пошук чим себе зайняти і як всякий пошук без яскравої цілі результат часто виявляється сумним.
Всім щасливого Нового Року!
kharch
29.12.2006 12:15:31
Не можу не скористатися своїм священним правом затерти моє попереднє "мудре" повідомлення чимось простішим.
Зробіть з себе Ельфа - мабуть буде найпопулярнішим інтернет-приколом цього року.
Там можна вставити свою рожицю і повеселити своїх друзів пославши їм ссилку.
А можна вставити рожицю коллеги і нажити собі ворога на роботі, як зробив один з моїх товаришів.
Щасти!
http://www.elfyourself.com/
Евроинтеграл
29.12.2006 12:21:15
kharch, у нас с Вами немало разногласий, даже в рамках данной статьи:
1) Черновецкий = нечистoты, которые к сожалению, оказались в аквариуме;
2) в здоровом аквариуме, помимо мещан, должны быть ещё и пассионарии, настроенные как критично (вроде Изгоя), так и конструктивно (этих всегда дефицит).
Но в одном, и самом главном я Вас полностью поддерживаю, и желаю всем форумчанам:
1) больше оптимизма (а он у Вас очень заразительный, и это прекрасно!),
2) больше комфорта и удобства в этом году,
3) осуществления желаний: как тех, которые Вы себе наметили как цели, так и тех, в способности реализации которых Вы сами не до конца уверены - ведь дорогу осилит идущий, а под лежачий камень вода не течёт.
Больше путешествуйте: набирайтесь чужого (хорошего) ума, и просто положительных впечатлений.
Больше любви: к супругам, детям, родителам и просто ближним, с которыми нам приходится делить эту планету. Ну и к себе тоже: эгоизм в малых дозах (если он за свой, а не за чужой счёт), полезен в любых количествах.
Будьте здоровы и не болейте ни в уходящем, ни в Новом году!
Всем цветов, шампанского и вeсело встретить Новый год -
по-свински, но без полного перевоплощения в символ следующего года!
Olga
29.12.2006 13:10:16
А я хочу пожелать всем в Новом Году мира в сердцах и гармонии с окружающим миром.
Пусть ваши родные и близкие будут живы и здровы.
Пусть в наступающем году вам откроются новые страны и новые люди.
Пусть опыт будет позитивным, а мироощущение - не зависимым от политики.
Пусть рождаются дети, здоровые и умные.
Удачи, позитива, хорошего настроения!
Изгой
01.01.2007 09:06:05
А потом приходит утро,
Все прокурено и серо,
Подтверждает старый тезис,
Что сегодня тот же день, что был вчера.