kharch
13.12.2006 20:12:35
Дякуючи фонтану енергії від Бороди крижана незворушність Харча зрушила в напрямку пожарити шашлики в реліктовому озоновому лісі на Виноградарі ;).
Щоб зустріч склалася треба сказати собі - чому я буду втрачати таку можливість поспілкуватися в реалі?
Чому планувати своє життя до хвилини і не знайти три години на новий experience?
Чому боятися що ніхто не прийде?
Треба робити те, що залежить від тебе і мати надію на добру волю.
Склад ніяк не обмежується - можна брати друзів, чоловіків, дружин, тьоток, бой і герл-френдів.
Думаю на всю цю компанію вистачить 2.5 кг м`яса :))) (my expectations).
Особисто мені хотілося б побачити Донецького - завжди бажав мені добра, Бороду - новий фонтан енергії на гілці, Євроінтеграла - зразок євроінтелекту, Альону - мені дуже симпатичні її зважені і розумні погляди, Сергіуса - це мабуть щоб Альоні було з ким говорити ;), Ахамот, з якою вже мав приємність спілкуватися влітку. Ну і звичайно Вікі - ця умова в розмові з ОКО прозвучала майже ультимативно. Тобто на мене і Бороду він реагує дуже в`яло.
Ну як можна ще реагувати на людей, які згоджуються зі всім?
Звичайно ще хотілося б побачити цих легендарних хлопців з сьомої гілки - Кота, Вову, Глаза, Рева72, Домостроя, Едварда, Рея, Белка, Немо, Сержа (якщо він коротає ці грудневі ночі десь в вагончику в 30-км зоні Києва ;).
Думаю на них вистачить 100грам м`яса.
Було б просто супер побачити когось з цих суперадмінів, які сприяють такому зваженому і приємному спілкуванню на цьому форумі!
Ізгоя не згадую - він в Кемері - сонячні вітання з Києва!
Отже всім, кому цікаво, збір біля ресторану "Фортеця" - це кінець проспекту Радянської України там де кінцева 26, 25, 24 тролейбусів та відповідних маршруток. Біля кільця в яке впирається пр. Свободи і пр. Рад. України і там починається вул. Косенка. Якщо стояти обличчям до лісу то зліва буде ресторан Фортеця.
Я помітив червоною галочкою місце зустрічі на схемі.
http://zozu.org.ua/images/meet.gif
Мої контакти:
067-235-64-37
okharch@gmail.com
Попередньо прохання вийти на контакт і порадувати вісточкою про свою участь.
До зустрічі!
kharch
13.12.2006 20:17:51
Зустріч розпочнеться о 12:00 в суботу 16 грудня.
Запрошуються всі.
Розраховуйте на 2-3 години.
Всім вдачі!
JeryMouse
14.12.2006 05:22:32
Підтримую, але буду поза Києвом. Гарно вам посидіти!
Viki
14.12.2006 06:54:43
Бажаю весело провести час. А мене в цей день(ще багато років тому назад) чоловік запрошує на свій день народження ;)
PS:
мяса багато не їжте - все ж таки постуєм.... краще наколотих апельсинів...1 рюмка коньяку на один апельсин...;)))))))
Борода
14.12.2006 08:29:11
Да-да! И не забудьте одеть американские валенки - может быть прохладно.
ГлазНарода
14.12.2006 08:35:16
Харч, спасибо за приглашение. Привез бы наколотае лепесины, но не смогу. Ремонт вступил в завершающую фазу.
kharch
14.12.2006 13:14:14
Люди завжди знайдуть чим заморочити собі голову замість того,
щоб отримати те, що в житті найважливіше - спілкування з цікавими співрозмовниками.
Вікі - передавайте вітання Вашому чоловіку від нашого форуму.
Экслибрист
14.12.2006 13:44:54
Шашлык люблю... Но в эту субботу в 17.00 встреча с однокурсниками...
Хотя на пару часиков можно будет подъехать...
Макса-дизайнера вот возьму с собой и приеду ;)
Аленаа
14.12.2006 14:12:31
kharch, дякую за запрошення. Якщо до півдня суботи я не помру, як кінь від роботи, то прийду обов"язково! Моєю невеличкою мрією з 2003 року було побачити деякі персонажі з цього форуму вживу:)
kharch
14.12.2006 14:20:18
Альона, у Вас така світла та позитивна голова! Як можна морити себе роботою?
В суботу? Це перший день моєї передноворічної відпустки і я вирішив не зриватися відразу по малим батьківщинам (я з села під Золотоношою на Черкащині, дружина - з Кіровограду) а присвятити цей чудовий сонячний день тривалої бабиної осені втіленню таємної мрії багатьох форумчан. Мрії потрібно реалізовувати, інакше для чого жити?