На пороге...

Юла

Юла

04.09.2007 19:27:15

kharch: Іду дивитися як Сердючка грає у футбол.
Про коньячок - треба думати швидше.
А...

Про коньячок - треба думати швидше.
А...

О! Звичайно-звичайно, Саша!
Це лишень Ви тут вирішуєте глобальні проблеми світового значення. "Про життя"!..
:-))))
А двоє чужаків пришлих сміють щиро захоплюватися вдалим фото якоїсь паршивої комахи. Жах просто! А ще уловом хизуються... Десь там і фото грибочків проскакували...
Все ж це ніяк не в"яжеться із здоровим способом харчування зокрема і життя в цілому.
Інша справа: мало не дійшли до обговорення правильності використання очисного клістера :-))) Дуже цікаво!

Не переймайтеся! Бесіди "За жизь" плавно переходять в інші теми, де публіка збирається більш доброзичлива:-)

І Вам вдачі!

Цитувати

Outcast

Outcast

04.09.2007 21:31:01

Споры и прения выеденного яйца не стоят...
Это заманушка, реально.

Если по честняку, то что за Збручем, что перед ним проблемы одинаковые.
И вообще, и хижины и дворцы с проблемами.
И гавкай не гавкай, а всем ясно, что НИКТО не даст нам избавленья...

Однако, гложет меня червь, а искренен ли Харченко в своем хиппачестве?
Александр, Вы хиппарь?
Строуберри филдс форева????

Вот у меня "Ноу фьюче фо ю"... И никакого позитива :(.

Люблю концовочку фильма "Зэ грейт рок-н-ролл свиндл".

Цитувати

kharch

kharch

05.09.2007 13:03:42

Юла:
Про коньячок...

Юла, прошу пробачення, що завдав персональної прикрості.
Ваші комашки виступали тільки як іллюстрація, з моєї точки зору, сумної для мене тенденції - теми, в основному вичерпано - знову ж таки для мене.
Ніяких персональних наїздів!
Я бажаю Вам цікавого спілкування.

Цитувати

Outcast

Outcast

10.09.2007 07:59:20

http://politics.in.ua/index.php?go=News&file=print&id=9308

Мегазачётный креатив

Цитувати

sasha13

sasha13

10.09.2007 14:39:31

КГ АМ
Не читать
зря время потеряете, чернуха с пошлостью вперемешку
информаци никакой
Изгой
Неужели тебе это интересно читать? или чукча писатель ?

Цитувати

kharch

kharch

10.09.2007 16:03:37

Саша, він просто так думає, це його хвиля, тому йому це подобається.
Особисто я вважаю, що такі статті корисні, щоб не спати.
Щоб будити думку. Чорнуха та негатив - це особистий стан автора, тому правда в даній статті і про комсомольців і про брехню Юлі і про убогість нашої політеліти. А от правди про те, що сучасна Україна - це шалений плюс в порівнянні з азійськими формуваннями на кшалт бувшого Союзу чи сучасної Росії - там немає. Про це замовчано. Брешуть про те, що більшість серйозно сприймає цей цирк в сучасному політикумі. Так, народ їсть плавлені сирки та дивиться серіали, але його політичний розум не спить. Я би порівняв нинішню ситуацію з місивом бетону в бетонозамішувачі. Міситись буде доти, доки політики не будуть виконувати своїх обіцянок. Морозу здавалося він самий хитрий, але вже навіть найтемніші знають де буде Мороз після виборів.

Всім вдачі!

Цитувати

Outcast

Outcast

10.09.2007 17:45:19

Скажите, а Вы и правда тимошенко всерьёз воспринимаете?

Мне казалось без смеха ну никак. Особенно вкатил перл о
"каждой семье квартиру к 2010 году"...

Ацки жжот баба. Совсем безумная...

Цитувати

Outcast

Outcast

10.09.2007 17:54:52

Вот спросить хотел...

Вы 100%% уверены, что оранжевые победят. Сформируют большинство, с Премьером тимохой.
Интересно, а что будет дальше. Т. е. вот на Ваш взгляд.
И когда в НАТО и в ЕС? Годы.
А вступив, что?
Саша 13 и Харченко, вот КАК лично Вас заденет членство Украины в НАТО и ЕС?
И ещё... когда ожидаемое Вами и запланированное начнет сбываться? И чего Вы ждёте...

ПЛЗ. Я не шучу! Искренне спросил!

Цитувати

kharch

kharch

10.09.2007 18:12:01

Ізгой, бути в чомусь абсолютно впевненим - недалеко.
Навіть в чиїйсь наївності.
Мені, особисто, абсолютно неважливо будемо ми в ЄС чи НАТО. Хоча, думаю, для країни було б корисно. Ми не шведи и навіть не фінни. Це - об\`єктивна реальність і треба її правильно сприймати. Ну що з того, що любить народ зади мити? Чому це має мене приводити в розпач. От якби на вулицях пострілювали і в тюрягу забирали як 70 років назад чи страшно було анекдот розповісти чи була б ксенофобія реальна чи реальне а не ТВ протистояння етнічних груп - тоді б це була прикрість.
Взагалі у нас в країні всі живуть за себе. І наївні і розумні. Правила гри потроху міняються і цього не можна не помітити.
Комусь важко жити, комусь легко. От мені - легко і приємно. А тобі?

Цитувати

Outcast

Outcast

10.09.2007 19:47:10

Мне жить никак...
У меня совершенно отсутствует мотивация. И если б больше духу, то сиганул бы в окно. Ей Богу!
Это по честняку.

Радости от возможности купить что-то не получаю. Встречи раздражают. Одно и об одном. Избегаю.
Есть одно желание... ЕХАТЬ. Причем вот просто ехать... Ехать и ехать(мозгами):).

Окружающее--мышиная возня.
С очень и ОЧЕНЬ значительным видом и "глубокими" размышлизмами на тему личной гениальности :).
Тут стоит вспомнить Евроинтеграла с советом сгонять к зеркалу :).

Не знаю, уж какие у Вас с Сашей 13 чувства. Он оптимист не по годам, но меня персонально не покидает ощущение конца.

Ксенофобия... Саша, то просто нас не касается ислам пока. Мы тут в иудаизме купаемся и рады :).
Рупперт Мердок нравится?

Цитувати
<< 12 13 14 15 16 ... 34
Архів