Лор
25.09.2007 07:16:53
Изгой, у Вас бывает в жизни хоть иногда что-то радостное и светлое? А то по вашим рассказам выходит, что Вы в жизни ничего хорошего и не видели... Я кажется начинаю понимать Ваши высказывания о суициде. Действительно, нафига такая жизнь?
sasha13
25.09.2007 08:50:50
бывает наверно
от осознания какой вред он приносит этому ненавистному государству когда ванну принимает в проточной горячей воде без счетчиков воды
тогда он радуется и светится
sasha13
25.09.2007 08:52:07
Изгой
ты уж прости за эти счетчики
вырвалось
такое о тебе сложилось тут впечатление и не только у меня одного
Outcast
25.09.2007 09:07:23
Ув. Лор
не дождетесь
Outcast
25.09.2007 09:17:56
Ув. ЛОР
Только для Вас :)
Друзі,-- я закоханий в наш Бориспіль!!! Коли вилітаю відчуваю, що після помаранчової революції ми стали європейською країною.
Після 8 років кучмізму наш аеропорт, ворта нашої соборної, незалежної, демократичної дежави,--просто грає веселкою.
Ці новенькі автобуси, ці ввічливі таксисти. А ресторації!!! Де і в якій країні Унії європейської Вас так вітатимуть? Де ще така помірна ціна на горнятко кави, або на філіжанку чаю!!!
А цей аромат!!! Це справжня чайна церемонія. І це все наш Бориспіль!!! Наш красень аеропорт.
Як змінилися обличчя митників і прикордонників. Після 8 років кучмівського свавілля очі працівників просто саяють. Помаранчева революція налаштувала людей робити одне одному тільки добро.
Завжди з задоволенням прилітаемо додому. Від щастя, якє переповнює груди, щастя, яке зрозуміле тільки свідомому українцю, хочеться впасти на коліна і цілувати цю понівечену москалями і совецькою владою землю. Землю що дала світу : Шухевича, Бандеру, Орлика, Скоропадського, Мазепу.
Тих, хто є взірцем для людей з країн демократії.
Тож пишаймося, що в нас є Бориспіль і що ми українці.
Слава Україні!
Ну и плагиат.
ВСІМ ДОБРОГО ВЗЛЬОТУ (непременно взльоту) і м`якого приземлення
Outcast
25.09.2007 09:23:50
Ув. Сашко 13
У Вас явно наблюдается закупорка мысли :).
Про закупорку мысли читать тут :)
http://www.cea.ru/~zea/shkala11.html
П2 это там :):):)
sasha13
25.09.2007 09:31:15
скучно :(
Itel
25.09.2007 11:08:17
2Outcast
Оскільки наше життя - це не те, що з нами відбувається, а те, як ми до цього ставимося, буду ставитися до символів "лапки" в останньому вашому зверненні до мене, як до вишуканих прикрас, якими ви хотіли підкреслити своє захоплення від вдало складеного мною заліку.
Намагатимусь віддячити.
То ваш донецький товариш готовий поспілкуватися?
Щодо мови - можете його заспокоїти. У мене fluent Russian.
Outcast
25.09.2007 11:24:07
Ввечері я йому зателефоную.
Доречі, Ви маєте Ай Си Кью вдома?
Outcast
25.09.2007 11:27:53
Cаша 13
А чего скучно???
Уж поверьте, стилистика прытаманна "писателям" украниы мной соблюдена.
Насолоджуйтэся!
ЗЫ Ну правда не уделил должного внимания калыни коло крыныци, ридний хати, и лэлэкам. Могу подкорректировать свой крео или новый лучше напишу... Ждите :)