Тайный позор армии

Idalgo

Idalgo

11.04.2011 06:50:07

Анджей: Ребята, вы что еще не поняли что Харч спецом постит в стиле рыцарей люфтвафе, а потом...

Харч троллит, говоря по простому?Что то мне не верится, уж очень искренне он все пишет-)

Цитувати

kharch

kharch

11.04.2011 07:45:18

Iдальго бiльш правий нiж Анжей.
Нiчого простого не буває.
Колись настрiй потролити, колись почути про себе якусь грязь щоб виникло бажання почиститися. Колись вiдчуваєш себе злодiєм, iнколи хочеться бути святим. Слава богу це все переважно в мiлкiй душi i залищається.
Тут з`являється тiльки бридкий накип та запах горiлого керосину.
На мене давно чекає пекло.
Адже мене захоплюють зразки високого духу якi посмiхаючися поставили на колiна пiвсвiту i тiльки тодi, коли iнший набагато мiцнiший i стiйкiший дух вирiшив що пора покласти вдачi на iншу сторону терезiв арiйцi програли варварам зi сходу.

Всiм вдачi!

Цитувати

Idalgo

Idalgo

11.04.2011 08:10:43

"Адже мене захоплюють зразки високого духу якi посмiхаючися поставили на колiна пiвсвiту "
Говоря по простому, Харч симпатизирует военной машине нацистской Германии, развязавшей Вторую мировую и захватившей пол Европы
"арiйцi програли варварам зi сходу"
Ты забыл еще добавить, что эти варвары забрасывали обладателей высокого духа трупами. И когда шли в атаку, то в атаку шел один солдат с винтовкой, а за ним шла очередь его товарищей безоружных, ждавших, когда его убьют и можно будет эту винтовку подобрать. Арийцы, естественно от такого опешили, вот и проиграли "варварам".
P.S. "Интеллигенция - говно нации" (с). Прав был Ленин

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

11.04.2011 08:14:58

Харч, я не желаю зла твоей (и чьей-либо)семье, а хочу, чтобы ты свои гнусные высказывания примерил на себя и свою семью. Ты пишешь-
"90% жертв насилля ходять в коротких юбках, глибоких декольте i надушенi феромонами."
Так вот- жертва насилия не виновата в насилии! Виноват только насильник. А ты, Харч, моральный урод и твои слащаво-лицемерные посты на отвлеченные темы не скроют твоей сути. Именно поэтому ты воображаешь себя "рыцарем" Люфтваффе, Люфтваффе, которые бомбили наш Киев! И, вероятно, твой родной колхоз, о чем ты забыл.
А когда я читаю твои сентенции о твоей любви к Украине, вспоминается известное выражение- "Патриотизм-последнее прибежище негодяев!"

Есть у меня надежда, что ты просто прикалываешься. Если это так- не надо шутить такими вещами, это опасные шутки.

Цитувати

kharch

kharch

11.04.2011 09:19:23

Бакс, надiятися потрiбно тiльки на себе.
А також на те, що переможе любов.
Вибач, що тебе нудить вiд моїх речей.
Дуже багато зїв цукру в дитинстi приходиться тепер все це виливати на оточуючих.
I я не хочу примiряти до своєї сiм`ї нiяких твоїх ненавистей.
Я примiряю до моєї сiм`ї повагу до iнших, успiх та щастя.
I я знаю, що кожен заслуговує на тi подiї, якi з ним сталися чи стануться.
Мабуть це у оточеннi в якому ти вирiс прийнято називати моральним уродством?
Так, ми всi заслуговуємо на те, щоб нами правили зеки, готовi до третьої ходки. Тому що звикли надiятися на партiю, активистiв що вони нас врятують вiд всiляких бiд i дадуть нам цукрову голову на тарiлцi перед телевiзором. Тому що як кролики скляними очима дивимося як нас ковтають удави. Вiрю, що в силах кожного це зламати.

Вдачi та щастя, Бакс!

Цитувати

kharch

kharch

11.04.2011 09:27:35

Idalgo: "Адже мене захоплюють зразки високого духу якi посмiхаючися поставили на колiна пiвсвiту...

Iдальго, Ленiн не був правий. Вiн просто був одержимим фанатом в якого вселився злий дух. Вiн пiдняв усю муть, всi злi сили, пiдкосив духовнiсть i його злий демон ще кiлька десяткiв рокiв буде злiсним таким реготом шумiти над цiєю бiдолашною частиною сушi яка зветься СРСР.
Я схильний дивитися на iнтелiгенцiю як на ферменти, якi повиннi квасити нацiю.
Iдеї повиннi бурлити. Слабi помирати, сильнi - рости i лiтати. Захоплювати. Вести до щастя. Розум даний людинi щоб вирватися з полону темних сил зла i добратися до свiтлини раю. Стати богом на землi i примножити енергiю добра.

Всiм вдачi!

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

11.04.2011 10:02:04

Харч "I я знаю, що кожен заслуговує на тi подiї, якi з ним сталися чи стануться."

Вот оно как! То есть если вашему, гм..., соседу, вечером гопники отобьют голову, то он это заслужил? Любопытно, чем? И он сам виноват, одет был неправильно?

Харч "... Стати богом на землi... "
No comments...

Цитувати

kharch

kharch

11.04.2011 10:22:30

Бакс, не подумай що в мене манiя величi (я думаю про бога ти так iнтерпретуєш).
Бог живе в кожному з нас. Це - наша безсмертна душа, яка хоче щастя в кожної митi, в кожному тiлi в якому зараз живе. Стати богом на землi - це знайти своє щастя. Своє здоров`я, спокiй, задоволення.
Звичайно не за допомогою хiмiї, алкоголю, насильства, матерiального багатства. А вiд духовного пошуку. Вiд того, що йдеш правильною дорогою i робиш правильнi речi. Допомагаєш старим, пiклуєшся за себе та оточуючих з якими живеш, любиш їх. Вчишся бути вiдповiдальним. Служиш i не чекаєш винагороди. Вона приходить як задоволення вiд того, що ти для когось виявився корисним.
Про гопникiв, гвалтiвникiв, бандитiв, президентiв, суддiв говорити не хочу. Кожному воздасться за дiла його.

Вдачi!

Цитувати

Idalgo

Idalgo

11.04.2011 11:38:47

Бакс-Мани: Харч, я не желаю зла твоей (и чьей-либо)семье, а хочу, чтобы ты свои гнусные высказывания...

"сентенции о твоей любви к Украине, вспоминается известное выражение- "Патриотизм-последнее прибежище негодяев!"

Кажется мне, что наш любый дружэ Харч случись ему пораньше родиться был бы среди таких же национал-патриотов где нить в дивиизии СС "Галитчина". Или как папа его кумира в концлагере бы охранял своих соотечественников, сражавшихся с врагом. Или где-нить на Волыни "галицкие букеты" бы обустраивал. Непременно приговаривая бы при этом " Вдачи та щастя"

Цитувати

kharch

kharch

11.04.2011 11:56:32

Iдальго, щоб тобi не здавалося : косив би дурачком чи бєломор але вбивати б не пiшов.
Вбивати грiх. I варварiв i арiйцiв, навiть тараканiв.
Вивчай веди. Цiй iстинi бiльше 5 тис рокiв. Ти надто зашорений на марксизмi ленiнiзмi.

Цитувати
<< 1 2 3 ... 3
Архів