Sergit
25.08.2005 15:23:00
От задумався підібрати собі якийсь фільтр для води. Купуючи фільтр не знаєш наскільки цей фільтр справді очищає воду, порадьте як не купити кота в мішку? Які конкретні моделі може хтось порекомендувати?
Raven
25.08.2005 15:35:00
Якщо Вам треба вода для пиття та приготування їжі, можна придбати електроактиватор води, наприклад фірми Ековод. У мене такий (ЕАВ-6) вже півтора роки, зараз з квартирними питаннями я його закинув, але до цього цілий рік готував воду тільки ним.
Що там цікаве - так те, що вода береться просто з крану, півгодини - і очищена, та ще активована + збагачена кремнієм. крім цього при активації отрумуєте "живу" та "мертву" воду, яки для вживання треба змішувати. - Якщо цікавить, то ці субстанції води можуть використовуватися для лікування багатьох видів хвороб, не кажучи навіть за порізи та подряпини. ))
Так що - рекомендую, воно варто тих 100-120долларів.
trs
25.08.2005 15:42:00
в мене був фильтр "Бріта" - кувшин. Для чаю/кави/супу більш менш підходить
Raven
25.08.2005 16:00:00
Для уточнення: те, про що я розповів, - не "фільтр", а "активатор" - це дві дуже великі різниці.
Фільтр просто зменшує кількість шкідливих домішок у воді (як і корисних теж), а активатор - переводить воду у інший молекулярний стан.
Ніколи б не подумав, що в звичайній водопровідній воді стільки домішок!
З 6 літрів чистой води з крану після активації випадає біля стакану різной гидоти!
Вода з каністр і близько не стояла навіть по смаковим якостям з такою, не кажучи вже про чистоту и зарядженість іонами...
(на всяк випадок: активаторами я не торгую;)
xonix406
26.08.2005 06:58:00
як працівник фірми, що торгує таким обладнанням, можу Вам порадити НЕ купувати активатори з багатьох причин. Якщо Ви хочете дійсно чистити свою воду, то чиїсь поради Вам не підійдуть, бо у кожному окремому випадку треба видаляти з води різні "зайві" речовини. Перший крок - зробити аналіз своєї води в СЕС, причому вода повинна бути туди доставлена якомога швидше після того, як ви її набрали. А далі вже треба методично відправити цей аналіз на декілька фірм і вибрати те, що Вам найбільше підходить (я маю на увазі ціну, якість послуг і саме головне - не на кожній фірмі працює дійсно фахівець). Але майте на увазі, якщо у вас погана вода, то її очищення не буде коштувати дешево!!! Тобто дешева очистка - це очищення води від мех. частинок, а ось наприклад видалаити залізо з води - це вже не кожен зоже собі дозволити. І до того ж, якщо Вам скажуть міняти картриджі раз у місяць, то так і робіть, бо Ви замість очищення будете ще більше забруднювати свою воду...
Стас
26.08.2005 07:36:00
Вы всё правильно сказали, как надо выбрать необходимый фильтр. Но какие же эти многие причины, из-за которых Вы не советуете приобретать активатор?
Sergit
26.08.2005 08:15:00
Тут один учасник форуму дотримується думки, що вода у Києві не потребує очищення, її можна вживати без проблем просто з крану
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=3913&page=1#pid48531
Чи ще хтось може це підтвердити або заперечити?
Raven
26.08.2005 09:32:00
xonix406: як працівник фірми, що торгує таким обладнанням, можу Вам порадити НЕ купувати активатори...
Присоединяюсь к вопросу о "багатьох причинах", по которым Вы не рекомендуете покупать активаторы воды?
Одна причина понятна - Вы торгуете фильтрами. ;)
Я долго не мог себе найти активатор, заходил в разные фирмы и магазины, торгующие обордованием фильтрации, так ни один консультант не представлял себе ЧТО такое активатор, термины "живая" и "мертвая" вода вызывали у них удивление. ))
А потом случайно наткнулся в районе Политеха на офис фирмы Эковод (которая их производит), так там и купил.
Вот сайт фирмы: http://www.ecovod.com.ua/ecovod.html
Там кроме всего куча информации, связанной с методами очистки и т. п.
xonix406
26.08.2005 09:36:00
to Стас
Это мое мнение. Я очень тщательно изучала документацию по этим фильтрам, более того, в течение года наблюдала (и оценивала на вкус) эту "активированную" воду... Короче, мой вывод - АЛХИМИЯ! Это вывод не специалиста - я начальник отдела логистики, но скажу без лишней скромности, что умею думать и анализировать... В общем, себе я такой вильтр не хочу.
То Sergit
Я жила в 2 районах Киева - возле рынка Юность и возле Севастопольской пл. Так вот, возле Юности вода гораздо лучше и там я действительно использовала воду из-под крана, а вот на Сев. пл. регулярно стала покупать минер. воду питьевую.
Я же Вам говорю - сделайте анализ и все будет видно!
xonix406
26.08.2005 09:42:00
to Raven
Наша фирма тоже года 2 их продавала, только не укр., а российские - Изумруды, Топазы, Сапфиры и т. д. То, что люди не знают терминов живая и мертвая вода - показатель их образованности... Лично я об этом еще в школе читала - лет 20 назад. Еще в 80-х знали об этой активации, но до сих пор это не промышленное производство, а кустарщина. Я считаю, что это показатель. Если бы идея была стоящей, то это давно поставили бы на поток. Это сродни всяким магнитным браслетам, клипсам... лекарствам от рака - НЕ ВЕРЮ. Я сразу сказала - это мое личное мнение, никому его не навязываю. Читайте, думайте и решайте сами