Eclaircie
29.12.2005 07:32:00
Спасибо Gnomik и Vladimir_Z: думаю, позже у нас во 2-м доме появится еще много вопросов - будем тревожить. А пока - счастливого Нового года в новых квартирах!!!
Vladimir_Z
29.12.2005 08:51:00
Всем привет!
Поздравляю всех с Новым Годом и Рождеством Христовым!
Пусть в Новом Году исполнятся все ваши мечты и желания!
И от себя хочу сказать: при всех недостатках в строительстве, сдаче дома и оформлении документов, жить в своей квартире - это классно!
С наступающими всех!
Nico
03.01.2006 10:19:00
Вітаю всіх з Новим роком. Ух я перший в цьому році. А з приводу ремонту я б не поспішав, Поперше холодно і будинок не прогрітий, подруге він сідає трохи. Але мені здається що найголовніше Це дізнатися що робиться поверхом вище, хто там живе і якої надійності їх ремонт, щоб неприйшлось вам свій переробляти. Ось у мене три знайомі які купили квартири в нових будинках і всіх заливали сусіди зверху під час ремонту, а одні розповідали таке. Жили вони рік у новій квартирі без ремонту (голі стіни без підлоги, і т. д. і т. п.) так розказували що за рік 4 рази сусіди зверху їх підмочували поки незробили ремонту, і мої знайомі дуже раділи що неробили у себе нічого поки поверхом вище усе не закінчилось. Ось така історія.
Vladimir_Z
16.01.2006 09:18:00
Всем привет! Кто-нибудь себе телевидение нормальное делал? Подскажите, как, где и сколько стоит!
Eclaircie
23.01.2006 13:07:00
Соседи, кто-нибудь уже ездил в Аркаду в Буче получать документы и проверять квартиру??? Как впечатления???
Nico
23.01.2006 14:59:00
Звичайно їздили ще 16 числа. А ви що тягнете? Дивились квартирку підписували акти прийомки робіт. Зайдете до представника київміськбуду запитаєте по яких пунктах будете підписувати а потім підете дивитися квартиру. Дивіться добре на вікна перевірте, тому що все інше можна і самаму випривити а вікна навряд. Питання до всіх. Яка плошина мідної проводки в домі. Як не намагаюсь це вияснити ніхто незна
Eclaircie
24.01.2006 08:10:00
А у нас просто немає часу цим зайнятися, але вже треба. Скільки вам сказали будуть документи готувати? І коли ключі дадуть?
Nico
24.01.2006 11:22:00
У кінці лютого вони обіцяють. На таке запитання вони відповідають просто: Там у договорі написано - 28 лютого передача під заселення. Доречі людей було чимало всі поспішають щоб швидше отримати ключі. І ще ось така штука. Ви ж будете дивитись квартиру а вони доробляти. Просто вам якщо затягнете з актами нікому буде доробляти. Особливо Вікна бо коли я був там і з перешого разу неподивився на вікна а хотів ще раз підіхати бо поспішав до мене підійшов хтось із робітників і попередив що дивіться зараз бо через тиждень фірму яка вікна встановлювала ви незнайдете.
Eclaircie
26.01.2006 07:48:00
Дякую, Nico, будемо поспішати!
nico
22.02.2006 10:23:00
Цікаво щось з приводу видачі ключиків чутно?