Дома в Буче от Киевгорстрой

dih

dih

22.12.2005 08:30:00

Наконец-то спрыгнул с Аркадовского Одина!!! Не вздумайте брать кредит в Одинах.

Цитувати

Eclaircie

Eclaircie

27.12.2005 07:41:00

Були ще раз у цю суботу. Новини не дуже втішні: у нас 2 балкони, так посклили тільки один (у кухні), а той, що у спальні склити не будуть, виявляється так було і у плані, балкон цей з коєфіцієнтом 0,5, тобто їхньою мовою - це "холодний" балкон. Було б добре, якщо б Аркада це пояснювала, але що з них візьмеш... Виявляється, що ті балкони, що виходять на двір - зі склом, а ті, що виходять на церкву - без. Кажуть, що БТІ вже прийняла будинок, і вони очікують довідки з БТІ. Можна вже приходити дивитися квартиру, але тільки у робочі дні, тому що показує сам прораб. Він каже, що видаватимуть документи на квартиру десь після усіх новорічних свят, а може й у лютому, потім треба укласти договір із ЖЕКом, газом, водою та електрикою, і тільки після цього нам віддадуть ключі і можна буде починати ремонт. Не запитували про тестування опалення, але він сказав, що у них практика така: якщо здають будинок взимку, то опалення вже до кінця сезону вмикати не будуть, можливо колись вмикнуть гарячу воду. Але краще сподіватися тільки на початок наступного опалювального сезону. Робіть висновки та купляйте бойлери або обігрівачі. У квартирах поставили лічильники на хол. та гарячу воду та опломбували їх. Якогось дідька у ванні (!!!!) поставили батарею!!!!!!!!! Гарна новина: у нашому будинку поставили вантажний ліфт, мабуть взяли до уваги недоліки попереднього будинку. Вже почали будувати нові будинки на іншій стороні шосе.
У звязку з цим у мене запитання до тих, хто вже ремонт зробив: коли ви починали його робити? Тільки після того, як уклали цю безліч договорів, чи якимось чином домовлялися із прорабами???
Вибачайте, якщо новини не дуже втішні.

Цитувати

nico

nico

27.12.2005 08:57:00

Привіт всім, залишилось декілька днів до планової здачі другого будинку Ура. Доречі дізнався таку новину; що державна лотерея МСЛ "Хто там" кожного тиражу роздає квартири, а квартири то знаходяться в будинку щасливчиків, який за їх словами спеціально куплений і побудований для цієї лотереї. А побудували його в Бучі тобто це перший будинок КМБ. А судячи з вчорашнього сюжету по НТН вони ручкою так показували на другий будиночок казали ось ми ще один купили він зданий і чекає нових власників. Можливо в цьому заключається проблема що мало жильців в будинку і нема кому заключати договори і так буде з другим будинком бо там судячи з цього однокімнатні квартири викупила МСЛ і буде їх пару років роздавати

Цитувати

Nico

Nico

27.12.2005 09:34:00

у мене вікна виходять у двір але склити теж небудуть. Доречі коефіціент балкону в мене 0,3. Цікаво лічильники води стоять у туалеті чи в коридорі і чи передбачено перед лічильником фільтр, тому що без нього лічильник прийдеться швидко міняти, Нівіть на деякі лічильники фірми знімають гарантію якщо нема фільтра. Де шукати пробаба? хочу підїхати, як ви думаєте 3-6 січня варто підїжати чи навряд там хтось буде. І взагалі щось мало народу з другого будинку переписується тут.

Цитувати

Eclaircie

Eclaircie

27.12.2005 09:42:00

Лічильник холодної води - у туалеті, а гарячої - у ванні (Во!!!), до речі останній дуже незручно поставлений. На рахунок фільтрів нічого не знаю. Якщо будете їхати, робіть це зранку, тому що крім прораба ніхто більше не покаже, звати його Саша, а де знайти - запитайте робітників, яких там не дуже багато, але трохи є. Мені здається, якщо коєфіціент 0,3, то склити не будуть точно. Подивіться схему квартири - якщо балкон окреслений двома рисочками - то це холодний, а трьома або більше - будуть склити.

Цитувати

Nico

Nico

27.12.2005 09:47:00

Питання до всіх! Жилелі першого будинку, можливо після включення гарячої води бойлер став непотрібен? і ви незнаєте куди його подіти? Я залюбки придбаю б/у дешевше. (чи є перебої з гарячою водою? і він потрібен завжди?) Тоді підскажіть, якщо в перспективі бойлером потрібно запасатись на довго? тоді я буду шукати надійний і якісний, щоб на все життя вистачило.

Цитувати

Vladimir_Z

Vladimir_Z

27.12.2005 16:02:00

Всем привет!
С бойлером ситуация еще проще получилась: как раз в том стояке, где он стоит, по стояку течет замечательная холодная вода, так что мой совет -лучше покупайте не на полгода пользования, а что-то получше. С нашими службами можно ожидать всего, а если будет горячая вода, его всегда можно выключить!

Цитувати

Eclaircie

Eclaircie

28.12.2005 10:28:00

To Vladimir_Z: скажите, когда вы начинали ремонт - уже после того, как подписали все договора или как-то еще договаривались со строителями? Что подскажете? Спасибою

Цитувати

Vladimir_Z

Vladimir_Z

28.12.2005 14:51:00

Я начал делать ремонт после того, как нам дали ключи: через 3 дня. Документы все оформили намного позже. Уже прошел почти год и только на кухне на потолке есть небольшая трещинка и на внутренних дверях в некоторых местах. Дом сильной просадки не дал. Главное, чтобы у вас отапливали квартиру и была электроэнергия и вода.

Цитувати

Gnomik

Gnomik

28.12.2005 15:48:00

С наступающим всех!!!
Рассказываю свою хронологию:
Дом сдали в ноябре (ну, так по-крайней мере это выглядело;
Ключи получили в конце января;
Ремонт начали в начале марта;
Документы основные оформили в июне-июле;
Переехали в начале июля;
Горячую воду и отопление дали в октябре;