FOA
07.12.2006 16:06:41
Про 5 під`їзд: в понеділок на це запитання в Аркаді мені не змогли дати відповідь. Сказали, що зараз просто не відомо для чого могли викупити ці приміщення. Тому ми і відмовилися від купівлі квартири на 2-му поверсі. 1) 1-ий поверх виступає вперед, тобто його площа більша, ніж площа 2-го поверху. Відповідно всі недопалки, сміття і т. д. будуть у Вас під вікнами. 2) На всі вікна Ви будете змушені ставити грати, так як будь-який злодій зможе влізти до Вас у квартиру без проблем.
Ви вже купили квартиру, чи ще думаєте? На скільки ми чули в Аркаді - всі квартири вже продано. Можливо це й не правдива інформація.
Ares
08.12.2006 14:14:11
To FOA
Мы о разных домах говорим:-) Наш дом уже построен через дорогу
FOA
08.12.2006 17:38:39
Ясно :)
FOA
13.12.2006 12:05:09
Всім доброго дня!
Хотів би задати запитання з приводу комунальних послуг і тарифів. На форумі приводилися такі жахливі цифри:
Опалення: 3,90 за кв. м.
Гаряча вода: 13,31 за куб.
З приводу гарячої води – тут ще хоч можна економити.
А от опалення: чи встановлював хтось автономне опалення? Як це оформлюється, скільки це коштує і чи взагалі це можливо? Проблема ще в тому, що в будинку немає газу, тобто можна встановлювати тільки електричні котли.
nico
15.12.2006 14:34:26
Так тарифи високі і це їх не верхня межа, я сплачував за послуги недавно і стало відомо що кварплата підніметься ще 1,5 рази + окремо за ліфт платити потрібно буде.
З приводу автномного опалення то як мені відомо новим законом ЗАБОРОНЕНО встановлювати автономне опалення.
Хочу задати питання. Може кому відомо чи можливе встановлення лічильника тепла окремо на квартиру, чи практикується таке взагалі? Буду вдячний за інформацію.
FOA
16.12.2006 16:46:48
На скільки я розумію заборонено встановлювати газове автономне опалення. Але в цьому будинку (що будується) газу не буде. Тобто можна встановити електрообігрів квартири, наприклад конвектори.
Питання таке: чи можна відмовитися від послуги "опалення" квартири? Гарячу воду, я так гадаю, відрізати можна без питань і встановити бойлер - так буде дешевше. А от з відмовою від опалення певно виникають проблеми.
nico
18.12.2006 10:58:10
Незнаю як ви рахуєте але якщо гріти бойлером воду то виходить дорожче, і отоплювати теж дорожче виходить, хіба що підтримувати низьку температуру. Так що звикайте до економії і нових тарифів
Vladimir_Z
21.12.2006 09:37:36
Всем привет!
Народ, кто-нибудь из нашего 4 дома делал себе интернет от компании BEST?
Если да. то напишите были ли проблемы с подключением и долго ли все это длилось?
Я вот никак не пойму, у нас это одному мне так "повезло" с 4 подъездом или в других подъездах тоже проблемы?
nico
21.12.2006 13:18:51
Якісь розумні люди на новий будинок По вул. Б Хмельницького 2 повісили таблички з № 4. Відповідно до мене часто вкидають квитанції з сусіднього будинку, в двері різні записки втикають, А одного разу в 2 години ночі Швидка допомога приїзжала, дружина перелякалась що чуть швидка нестала в пригоді. На своєму підїзді я преправив циферку. Ось такі справи
Ares
21.12.2006 13:52:32
Vladimir_Z: Всем привет!
Народ, кто-нибудь из нашего 4 дома делал себе интернет от компании...
Best это какое-то Бучанское кидалово. У них цены заоблачные и при том что все-равно посредники.
Я сижу на DialUp_е на Укртелекоме, почту почитать, скорости хватает.
А зачем Best? Чего не покдлючился к Голдену когда по дому ходили предлагали?