atb
07.03.2014 08:35:32
Шановна IГ!
Напишiть на форумi перелiк листiв з якими Ви зверталися до ТОВ "Бориспiльмiськбуд", лист i вiдповiдь, якщо є, якщо нема теж напишiть, i надайте iнформацiю стосовно будiвництва.
Перш нiж збирати загальнi збори необхiдно обговорити порядок денний, а не просто самi собi висловити обурення.
Я пiдтримаю думку, що потрiбно пiдготувати i пiдписати колективне звернутися до Генеральної прокуратури про невиконання ТОВ "Бориспiльмiськбуд" своїх договiрних зобов`язань.
На мою думку, пiдписання додаткових угод на сьогоднiшнiй день буде найбiльшою помилкою i Вашому життi!.
Helen
07.03.2014 14:07:53
Шановнi,
на часi майже "вiйна", всi сидять на пороховiй бочцi, у владi нiчого не зрозумiло, з ким говорити?Поки в мiнiстерствi сказали, нiчого не вiдомо, хто прийде.. Якщо бажажаєте просто поговорити, збирайтесь. Я немаю можливостi i нервiв... Листи вiдправлялись у Генпрокуратуру, потiм ми з де-якими iнвесторами ходили до Прокуратури на Мiшуги, там як завжи все пiшло по колу. Один плюс, що вони особисто з моїх слiв направили запит Мариньосi i в Київську адмiнiстрацiiю... Це все будо пiд час Майдану, вони повiдомили, "що Мариньоха їм поки не вiдповiв" наразi надiслала лист до НД..
Я неодноразово писала, щоб кожен з Вас особисто писав до прокуратури, по декiлька раз, можете завалювати листами Iсаєнка, всього вiдкликнулось вiд сили 10 чол... Про що можна говорити, одне i теж 7 рокiв... Кожен берiть вiдповiдальнiсть в свої руки, а не перекладайте на IГ..
NATO
08.03.2014 08:42:53
Шановнi!
Я згоден з тим, що потрiбно пiдготувати i пiдписати колективне звернення (усiх 195 iнвесторiв, якi мають пiдтвердження проплати iз банку), до Генеральної прокуратури.
Якщо забудовник не розпочне будiвництво, лист вiднести до Прокуратури.
А Прокуратура знайде засновникiв ТОВ "Бориспiльмiськбуд" i запитає їх чому не будують i навiщо ще взяли 5 га. для будiвництва, а не буде надавати запити "смотрящим" як було ранiше, я на це надiюсь.
Питання будiвництва до засновникiв ТОВ "Бориспiльмiськбуд", яких ми i досi не знаємо, а не до Держави.
I поки ми не спiлкувалися з засновниками ТОВ "Бориспiльмiськбуд", то ми нiчого не зробили для будiвництва нашого будинку!,i це ганьба нам усiм!.
Irena
08.03.2014 10:24:20
Уважаемые инвесторы! В стране практически война. Бюджетных денег, как сообщает правительство, нет. Идут кадровые перестановки в МРС. Никто из участников нашей проблемы не понимает, что будет завтра. В прокуратуру писали (см. выше пост Helen). В БГС, повторяю, писали, в том числе и об учредителях комнании - ответа нет. Хотите собираться - можно собраться. Но из министерства явно не прийдут. Слушать одну сторону БГС (в случае её прихода)? Кроме написанного выше лично мне сообщить вам нечего.
zaz
09.03.2014 05:59:59
Шановнi iнвестори!
Чому Ви завжди звертаєтесь до держави, ми що з державою договори пiдписували. Нас не цiкавить схема фiнансування забудовника, а цiкавить будiвництво нашого будинку. Така схема iснувала, бо була вигiдна чиновникам (i нам), але вона сьогоднi може бути iнша. Тi чиновники яких Ви згадуєте по слухах є спiввласниками забудовника, нехай шукають iншi схеми фiнансування, це вони ведуть бiзнес i нехай вкладають свої кошти, але наш будинок повинен будуватися!.
Якщо нашi звернення до забудовника не дiєвi, i власник не знайшов нi одного разу поспiлкуватися з iнвесторами, то може дiєвi будуть аргументи нової Генеральної прокуратури.
Назвати ту прокуратуру, прокуратурою в мене язик не повертається, а з тiєї схеми всi хотiли позолотити унiтази.
Я за звернення до нової (надiюсь) Генеральної прокуратури, а якщо i тодi не буде результатiв, залишається ще одне звернення - Правий сектор.
shlyah
09.03.2014 07:53:29
Шановнi iнвестори, iнформую що ЗБОРИ ВIДБУДУТЬСЯ 15.03.14 у залi Бориспiльської мiськради. ПОЧАТОК о 10.30 !
Розсилку розпочинаю вже сьогоднi. Вся iнша iнформацiя стосовно порядку денного, присутностi посадових осiб i т. п. трохи пiзнiше. З повагою....
bars
09.03.2014 13:33:00
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1. Звiт засновникiв ТОВ "Бориспiльмiськбуд" про початок i закiнчення будiвництва нашого будинку;
2. Пiдписання колективного листа до Генеральної прокуратури.
Тiльки такий!.
Нiяких посадових осiб, крiм засновникiв нам не потрiбно, досить наслухались!.
Промивати нам мозок не потрiбно!.
Давайте скажемо всi дружно :"ДОСТАЛИ!", i пора дiяти рiшуче, а не жувати соплi i слухати черговi погрози i приниження!.
svs1
10.03.2014 10:57:38
Для HELEN.
СДЕСЬ на форуме вы выложили для нас список компаний попавших под программу удешевления кредитов 70-30.
может быть вы знаете-почему в этом документе застройщиком по адресу КИВСКИЙ ШЛЯХ 95 считается компания КНЯГИНЯ ЯРОСЛАВНА.
ЕСТЬ этому какое либо обьяснение???????????????
shlyah
10.03.2014 11:20:45
Порядок денний абсолютно правильно написав "bars". Хочу запропонувати наступне:
- прошу "barsa" i "NATO" пiдготовити проект листа на iм`я п. Махнiцького для пiдписання присутнiми (дивимось на сайтi генпрокуратури правильнiсть написання посади i т. п.), я теж такий лист пiдготую. На зборах визначимось який проект кращий.
- стосовно засновникiв, правильна постановка питання. Ми розумiємо, що на зборах їх не буде, але повинен бути керiвний склад БМБ. У мене є пропозицiї щодо виявлення прiзвищ i адрес засновникiв, але тут про це писати не буду. Проведу консультацiї з нашими колегами у приватному порядку з метою вийти на ранок 15.03. з консолiдованим рiшенням.
- готовий до бiльш рiшучих дiй у разi потреби, але потрiбна пiдтримка
бiльшостi iнвесторiв. Не будьмо байдужими!
Helen
10.03.2014 19:52:02
svs1: Для HELEN.
СДЕСЬ на форуме вы выложили для нас список компаний попавших под программу...
Пояснюю, копанiя Княгиня Ярославна, це фiнанасова компанiя,
яка виступає як аудитор i реалiзовує державнi програми. Почитайте на їх сайтi