Юля_Ос
20.08.2013 12:49:36
АлексОстр12В: Добрый день, сосоеди! Созвонилась с натариусом, узнала оценочную стоимость своей...
але ж ми 90% вже внесли... то як з нас зможуть здерти цей податок?
Торри
20.08.2013 13:35:59
Реєстрацiйна служба як раз i видає документ на право власностi. Потрiбен:тех. паспорт квартири, ксерокс тех. паспорта, декларацiя про ввiд в експлуатацiю будинку(забудовник видає), розпорядження про присвоєння адреси, ваш паспорт, ваш iдентифiкацiйний код. Все.14 днiв i вам видадуть документ, який засвiчує право власностi на квартиру в новобудовi. Нотарiус дасть такий саме документ, тiльки поставить своє прiзвище i вiзьме за це 3000. А реєстрацiйна служба стягне податок 119 грн. та 50 грн. i все. Питання в iншому, чи пiде забудовник на те, щоб надати нам необхiднi документи для самостiйної реєстрацiї, бо можливо з нотарiусом є окрема домовленiсть i будуть вигадувати, якись схеми аби грощi здерти. За законом ми маємо право обирати реєстратор або нотарiус.
АлексОстр12В
20.08.2013 13:38:48
Помогите разобраться с этим законом, который вступает в силу с 01,09,13(150 000)и как он связан с нашей предоплатой 90%.... Совсем ЗАПУТАЛАСЬ!!!!!!
Юля_Ос
20.08.2013 13:44:32
Я думаю тут без варiантiв, що нотарiус у забудовника "свiй"... та й цiна за його послуги реально завищена... ми тут пошуршали - у Києвi можна 1,500 за такi послуги вiддати...
Frozen-frost
20.08.2013 13:54:24
А скиньте, пожалуйста, контакты этого нотариуса, который 1500 берет, на iuiua@i.ua
Юля_Ос
20.08.2013 13:59:59
ну ось наприклад http://www.notarius1.com.ua/prices.html, http://zavereno.com.ua/ua/main/zinu/ це умовно...
Kari
20.08.2013 14:24:08
Юля_Ос: Я думаю тут без варiантiв, що нотарiус у забудовника "свiй"... та й цiна за його...
Нельзин - нотариус, который оформляет доки для ВСЕХ застройшиков Ирпеня. Кстати, по сравнению с другими ирпенскими нотариусами, он еще делает скидку за "опт". А оформляется все у одного, потому что Андрей не может ездить с каждым к отдельному нотариусу... И зря тут на Нельзина наезжали: он в свое время без всех необходимых доков отказывался подписывать какие-либо договора - знаю случай.
solnushko-ja
20.08.2013 14:33:52
соседи из последнего седьмого дома скажите, а много ли по вашему дому подписано договоров.
Юля_Ос
20.08.2013 15:09:44
Kari:
Нельзин - нотариус, который оформляет доки для ВСЕХ застройшиков Ирпеня. Кстати,...
Знаєте, якби наш дiм був повнiстю готовий, то мабуть всi б ми без зайвих питань пiшли до пана Нельзина та пiдписали усi папери... але наша ситуацiя така неоднозначна, пiдозрiла та напряжна, що всюди бачаться "нерiвностi"... у наш час просто не можна слiпо довiряти чужим людям на слово, на жаль... Каri, а що б ви робили на нашому мiсцi? (питаю як "досвiченого" жильця нашого комплексу)))
Торри
20.08.2013 15:26:41
solnushko-ja: соседи из последнего седьмого дома скажите, а много ли по вашему дому подписано договоров.
Ми телефонували сьогоднi агенту через якого купували квартиру, вона у Нельзiна була в той час i каже, що вчора, сьогоднi i завтра купа людей пiдписує договора. Всi обуренi, бояться, але ж хто ця купа людей, яка пiдписує договора?