natalik
17.08.2013 11:50:38
Если решим собираться, могу быть на стройке в четверг или пятн, после 18.00. Раньше никак. Есть ли какие-нибудь новости? Хотелось бы хорошие!
Юля_Ос
17.08.2013 13:27:52
Вони вже у вiвторок та середу збираються договори пiдписувати, тож якщо ми хочемо вибудувати єдину позицiю i про щось домовитися, то варто зустрiтися або завтра або у понедiлок...
natalik
17.08.2013 17:01:11
Барышне, которая мне звонила, я сказала, что раньше чт. не смогу-это во-первых, а во-вторых в кв. нет оговоренной в предв. договоре комплектации - так что торопиться нам некуда. Если все откажемся-никто нас не заставит. Первое апреля было 5 м-цев назад. Кто-то не выполняет свои обязательства, а почему мы должны рисковать своими средствами? Или у нас никого не кидают??? Застройщика понять можно, а кто понимает тех, кто живет на съемных кв. и тешил себя надеждой с апреля жить в своей? Просто всем надо отказаться от подписания и спокойно ждать завершения работ. Это мое мнение. Кто что думает по этому поводу???
Taty
17.08.2013 20:40:19
Natalik, очень правильно говорите. Это застройщик не выполнил свои обязательства и не подписал с нами договора в установленный в предварительных договорах срок, поэтому сейчас и столкнулись с этой проблемой. Поэтому пусть он сейчас и решает этот вопрос, а
не мы должны брать на себя риски.
Braveheartmax
18.08.2013 19:18:37
На выходных никто не ездил?
Shevvva
19.08.2013 09:18:45
Всiм привiт. Наша квартира на 4 поверсi 2-го пiд`їзду. Консультувався з юристами iнших будiвельних компанiй. Кажуть що договiр пiдписувати не варто, якщо будинок не дороблений. Немає гарантiй що його дороблять. Максимум що можна пiдписати, так це договiр передачi майнових прав ан кавртиру, паралельно з ним пiдписується дефективний акт, в якому вказується що потрiбно доробити та сроки. I вже пiсля цього, коли все буде зроблено пiдписувати договiр купiвлi-продажу. Телефонував до Iрини, директора "Партнер" в п`ятницю, вона взагалi не в курсi що комусь звонили щось пiдписувати. Сказала що в понедiлок буде зустрiчатись iз забудовником. Хтось їде в понедiлок на зустрiч на будiвництво?
Юля_Ос
19.08.2013 11:07:10
Привiт! Дякую за корисну iнформацiю! Чоловiк саме поїхав туди, якщо ще хтось їде - дзвонiть 0506924186 Вадим
Shevvva
19.08.2013 12:01:50
Щойно знову розмовляв з юристами, кажуть договiр нi в якому разi не пiдписувати, тому що нотарiус завiряє тiльки договiр а акт прийому-передачi який пропонує пiдписати забудовник нотарiус не завiряє. Гарантiй що квартири дороблять нiяких. Як менi щойно пояснила директор АН "Партнер" забудовник якимось магiчним чином вже отримав всi дозвiльнi документи i має на руках паспорти квартир. Тобто нотарiус в любому випадку завiрить договiр оскiльки є документи... бачу 2 варiанти розвитку подiй: 1. Домовлятися iз забудовником розбити в договорi платiж на декiльки частин так щоб сума платежу не добiгала до 150 тис. грн. (Адже забудовник мотивує тим що з 1-го вересня вступить в силу закон про готiвковi розрахунки) 2. Наскiльки я знаю експертна оцiнка 1м2 в цих будинках не перевищує 3 тис. грн. тобто власникам квартир до 50 м2 хвилюватися з приводу цього закону не варто i можна спокiйно чекати введення будинку в експлуатацiю. Експертна оцiнка має бути завтра у забудовника на руках.
Юля_Ос
19.08.2013 12:39:14
Ну впринципi ми вже заплатити 90% суми, тому це залишається проблемою забудовника! Тим бiльше, що вiн був в курсi про це нововведення ще в серединi липня, якщо не ранiше i мiг повнiстю закiнчити будiвництво вiд тодi до сьогоднi! До речi, обiцяних до вiвторка дверей та радiаторiв НЕМАЄ! От i робiмо висновки, панове(((
Shevvva
19.08.2013 13:11:47
Щойно розмовляв з Андрiєм (забудовником). Вiн каже що нiкого пiдписувати не змушує, дає можливiсть тим кому це потрiбно. Каже що повнiстю квартири будуть зданi орiєнтовно через 2 тижнi (хоча в це важко повiрити)Особисто я буду чекати поки квартира не здасться, тому що дуже багато питань. Нотарiус свiй, пiдпише що завгодно, гарантiй нiяких... однi обiцянки. Кажуть що пiсля пiдписання все на чесному словi... З котлами в них якiсь затримки (буде так само як в будинку праворуч вiд нашого, чекали пiвтора мiсяця...