Ирпень, ул. Высокая, 10-а и ул. Суворова, 22-а

kupec

kupec

26.10.2012 11:53:14

Доброго дня! Будинок на Суоврова:
сьогоднi менi подзвонила Андерсон, повiдомила, що завтра її не буде через особистi обставини. Всю iнформацiю вона передасть Колi.
Наразi ситуацiя така:
1. Дренажка - дороблена.
2. Вода - питання не вирiшене. З понедiлка буде вирiшуватися.
3. Електрика - розпочали. Наступного тижня буде зроблено.
4. Фасад - лєса є, з понедiлка їх встановлять i приступлять до роботи.
5. Цоколь - питання не вирiшене. З понедiлка будуть сушити i заливати.
6. Димохiд - до понедiлка мають домурувати до даху. З понедiлка будуть по-черзi виводити кожен димохiд над дахом.

На об"єктi не був, тому нiчого вiд себе додати не можу.

Цитувати

Novi_Metry

Novi_Metry

26.10.2012 14:04:20

Уважаемые инвесторы по ул. Суворова, 22-а!
Встреча с Еленой Андерсон переносится на следующую субботу (03.11.12г.).

Цитувати

Mirinda

Mirinda

26.10.2012 17:48:37

Шановнi сусiди, по вул. Висока!!! 100 % згодна, що треба робити зустрiч (пiдбивати пiдсумки обiцянок-цяцянок). Я буваю на будiвництвi через день, а то i кожен день. Можу пiдтвердити iнформацiю про те, що поопереднi нашi збори, або просто приїзд на будiвництво Iванюти А. С. розбудив наших сплячих ведмедiв (прораба Колю та Сергiя Яковича), лякає одне, що скоро зима... i вони знову впадуть у зимову сплячку. Вся наша проблема, це проблема в прорабах (до Сашi претензiй не маю, вiн один з них там серйозний), невже вони не знають, що "за двома зайцями поженешся нi жодного не спiймаєш", так i вони, послiдовностi в роботi не видно (замилюють очi). Денис - його головна мета "сплавити" квартири, тому i вiшає лапшу на вуха про комунiкацiї. Коля - збити побiльше бабла (у нього ж молодого та такого талановитого замiсть зрачкiв символ долара в очах, давайте ремонти робить, мебель завозить, теж менi майстер на всi руки, а про комунiкацiї вiн забув, i нажаль без них тi ремонти до одного мiсця)
З моїх особистих спостережень, та узагальнивши iнформацiю отриману на будiвництвi, можу вам повiдомити, що:1. вода в цоколi у 2-му пiдїздi стоїть в однiй половинi, друга сухiша, свiтло здається ведуть, але почали з Суворова, бо трансформатор блище. 2. Зi слiв чистять димоходи (особисто не бачила). 3. Кажуть, що кладуть плитку в пiдїздi, особисто шукала i плитку i того хто її кладе, щоб сфотографувати - марно. 4. Багато хто робе ремонт, мiняють дверi. 5. Хто давно не був, то пiдїзд уже увесь покрашений.
Думаю, що до Нового року буде тiльки свiтло. I ще i Суворова i Високу, будуть пiдключать разом (сорока на хвостi принесла). Тому збори повиннi бути ОБОВ`ЯЗКОВО. Якщо туди б нормального 1-го прораба, то ми б там уже давно жили i на вечерю один до одного ходили, там роботи взагалi нiякої не лишилося.
Менi здається, що А. С. грошей не жалiє, все оплачує, просто її вказiвки комусь тугенько доходять (приказка: "а васька слушает да ест" ). Тому хвате вже водити нас за нiс, треба буде будемо збиратися кожного тижня, i нехай звiтують, що зроблено за тиждень.

Цитувати

Mirinda

Mirinda

26.10.2012 18:09:07

це вода в цоколi, нерозумiю чого чекають??? Морозiв... щоб було на кого звернуть

Цитувати

Mirinda

Mirinda

26.10.2012 18:11:44

колiр, яким пофарбовано пiдїзд. вибачте за якiсть фото, просто забула фотоапарат i фото робила на телефон.

Цитувати

ulrih

ulrih

28.10.2012 09:24:24

Всем добрый день!
В субботу, я и еще несколько ребят были на Суворова. Из обещанного доделана только дренажка и готовят один из цокалей под стяжку. Остальное обещают начать с очередного понедельника. Никаких "Коль" на стройке не было. В ТПэшке ковырялись электрики, которые сказали, что свет будет не ранее чем через три недели. И то, в том случае, если будут готовы документы!!??
Для тех, кто с последнего собрания уехал раньше: вопрос о подписании Доп. соглашения - поднимался, на что Андерсон ответила, что ничего подписывать не будет... Но суть не в том, что ответила Андерсон, а в том, что по сегодня, включительно, свои эл. адреса прислали только 15 человек. Видимо остальным, в принципе, не интересно, когда они получат свои квартиры, хотя половина, и самая важная, из сказанного Андерсон на последнем собрании - ЛОЖЬ!!!

Цитувати

oksana68

oksana68

29.10.2012 05:59:59

Доброе утро, была в пятнице на стройке. Меня смутил один факт, что на кухне где проходит сливная труба с моего пятого этажа виден первый этаж. Коля мне сказал, что заливать трубу нельзя, к ней должен быть подход в случае непредвиденных обстоятельств, только зашивается. С этим что все согластны.Высокая 10 первое парадное, квартира 19 отзовитесь. Поддерживаю мнение о Николае. Бакс,его второе имя.

Цитувати

InfinityRespect

InfinityRespect

29.10.2012 12:38:59

В среду буду набирать Дениса и уже оточнять время встречи для жителей Высокой. Потому заходите почаще на форум и отслеживайте информацию. Прошел месяц, на самом деле, ничего толком из обещаного не готово.

Цитувати

Vladislove

Vladislove

29.10.2012 14:40:30

Мы делаем ремонт квартиры через Колю. Складывается впечатление, что они умышленно затягивают с коммуникациями, чтобы мы увязли с их ремонтом. Потому что если бы были коммуникации, мы бы сто раз подумали, прежде чем с ними связываться. Как думаете, ув. соседи, которые тоже делают ремонты через них?

Еще один вопрос по Высокой и коммуникациям. Обещают, что наш дом добавят в реестр уже на этой сессии, после чего будет и подключение газа. Типа, должны были проголосовать еще на прошлой сессии, но... выборы (это типа стихийное бедствие, которое мешает людям работать). Когда следующая сессия, на которой будет рассматриваться вопрос по нашему дому (домам)?

Цитувати

oksana68

oksana68

30.10.2012 05:37:59

Какие там выборы, они тянут на себя одеяло, и им всё равно кого расскрывать. Ведь вы не пойдёте под верховную раду, почему бы не спихнуть всё на выборы. А по поводу затягивания ремонта, пока не подключены комуникации, это вам на руку. Чем вы будете сушить стены. Николай это знает, и потому тянет. Я стою на том, пока не выдадут ключи, кроме электрика и сантехника в квартиру никого не приглашаю.

Цитувати
<< 167 168 169 170 171 ... 247
Архів