Ирпень, ул. Высокая, 10-а и ул. Суворова, 22-а

gala-la

gala-la

07.12.2012 09:39:20

Це не дивно. Як менi розказував один наш сусiд, тиск в трубах Iрпiньводоканалу в точцi забору води не такий високий, щоб мiг забезпечити подачу води до 5-го поверху (тим бiльше, будинки стоять на горi).
Виходiв є як мiнiмум два:
1. крiм врiзки в систему водопостачання мiста, має бути власна скважина з спецiальним обладнанням, яке б забезпечувало такий тиск води, який би подавав воду до останнiх поверхiв.
2. Пiдкачка (гiдроаккумулятор?), встановлена десь в будинку (в iнших забудовникiв ця станцiя зазвичай стоїть в цокольному поверсi), яка також забезпечувала б тиск в системi водопостачання.

Думаю, переживати не варто, проектувальники i наш прораб на будiвництвi не дарма працюють i в них все "схвачено".

Цитувати

gala-la

gala-la

07.12.2012 09:48:59

Ось, дiзналась по своїх каналах))) так як лiтом по мережах водоканалу в нашiй точцi врiзки всього 1-1,5 атмосфер, а зимою 2-3 атм, то цього тиску не вистачить для нас. Тому бiля нашої скважини буде стоять "ПОВИЩУВАЛЬНА НАСОСНА СТАНЦIЯ", яка буде "витягувати" воду i тим самим забезпечувать нам тиск.
От))) Це своїми словами, бо я не технiк i не iнженер.

Цитувати

InfinityRespect

InfinityRespect

07.12.2012 09:56:27

Вопрос времени, и сколько этот вопрос займет у наших застройщиков. Я думаю данная проблема не должна была стать для них новостью.

Цитувати

slavkoxxl

slavkoxxl

07.12.2012 10:05:09

gala-la : Iнформацiю про насосну станцiю я чув, але "КОЛИ ЦЕ БУДЕ"? Нам забудовниця пообiцяла що тиску води в мережi вистачить до весни, а потiм вони зроблять насосну станцiю. Я ж планував як InfinityRespect i kupec заїхати в цьому роцi а тепер...
П. С. Можна звичайно топити свiтлом i воду носити вiдрами, але це несерйозно. Нам пiдписання актiв навiть не обiцяли, на вiдмiну вiд вашого будинку. За вiдсутностi води чи будете Ви їх пiдписувати?

Цитувати

gala-la

gala-la

07.12.2012 10:13:16

Думаю, пока не вирiшать питання з водою, нам пiдписувати акти не запропонують.
Завтра на зустрiчi дiзнаємось iнформацiю з перших рук i все обговоримо.

Цитувати

InfinityRespect

InfinityRespect

07.12.2012 10:17:04

до весны вообще не вариант, думаю должны были думать когда делали. Пусть и решают.

Цитувати

slavkoxxl

slavkoxxl

07.12.2012 10:23:24

InfinityRespect
Бiля скважини купа снiгу i нiякi роботи не ведуться.

Цитувати

InfinityRespect

InfinityRespect

07.12.2012 10:30:30

Набрал Дениса, для него это оказалось новостью, сказал что в эти пару дней по всему Ирпеню плохое давление. Попросил конкретно дать информацию по этому вопросу. Сказал сейчас будет узнавать.

Цитувати

InfinityRespect

InfinityRespect

07.12.2012 11:28:58

Говорил с Николаем (прораб), сейчас занимаются этими насосами и т. д. составляют смету, говорит что на день-два работы. Завтра будем обсуждать этот вопрос.

Цитувати

kupec

kupec

07.12.2012 17:59:13

СУВОРОВА:
Приходьте завтра на зiбрання - 10:00. Я не знаю, чи буде забудовник. Скорiше за все - нi.
Думаю, питання подальшого нашого життя турбує всiх (ОСББ чи ЖЕК - це тiльки початок).
Я буду на 10:00.

До завтра

Цитувати
<< 184 185 186 187 188 ... 247
Архів