дима_89
08.12.2012 16:30:26
Подскажите что решили по Суворова?!
slavkoxxl
09.12.2012 10:37:08
дима_89 :
Фактично нiчого не вирiшили. Було бiльше представникiв по Високiй. Коля, Вася i Денис вiдповiдали на питання Високої. ЖЕК чи ОСББ так i не вирiшили. Як я зрозумiв, це питання буде вирiшуватись, коли повнiстю будуть закiнченi будинки, готовi документи i заселиться велика частина мешканцiв (а цi всi умови будуть не швидше, як через два мiсяцi). Результату цi збори -не принесли. Поки нашi "дiвчата" не вирiшать питання:
- снiготримачiв (я особисто бачив наскiльки це важливо, коли падають з даху дуже великi глиби снiгу)
- прибудинкової територiї
- i т. д.
Нашi бажання ЖЕК чи ОСББ є просто бажаннями.
Я пiсля зборiв зрозумiв, що це питання залежить не тiльки вiд забудовника, але i вiд мешканцiв, якi ще не скоро збириються переїзджати в квартири, а вiдповiдно i платити квартплату не будуть поспiшати.
gala-la
09.12.2012 11:13:16
Ну чому ж, бiльшiсть за ОСББ, залишилось лише найти людину, яка б стала його головою. Може хтось хоче бути головою ОСББ, то ви кажiть.
З документальним оформленням ОСББ є людина в АН Партнер, яка за певну оплату допомогає уникнути бюрократичної волокiти.
Але ж питання проблемне - як сказав уже slavkoxxl, хто буде платити за утримнання будинкiв, пока буде заселено всього пара квартир?
Вiдкритим залишається питання оплати за газ тими, хто вже скоро переїде. Куда i кому платить, пока документiв у нас нема i квартира, фактично, не нашi? Денис має розiбратись з цим питанням.
По документах Високої - пiдписання договорiв купiвлi-продажу орiєнтовно мiсяцiв через 3-4. Так як буде скасовано БТI, то угода буде заключена через нотарiуса, тобто, по словах людей, якi займаються документами, процедура стане ще легше, чим була.
Димоходи будуть штукатурити на веснi. Козирькiв над коминами не буде. Весь конденсат з димоходiв буде стiкати в спецiальний "капельник" на цокольному поверсi, тож жителi цоколя, коли будете собi робити ремонт, не забудьте зробити вiдведення в каналiзацiю з цього самого капельника.
Цоколь утеплять на днях. Стяжку в цоколi заливають, отмостку роблять.
Також планують через деякий час вирiвняти "бакаї" на дорозi (коли буде тепло i грунт розмерзнеться) i засипати дорогу чимось, точно не пам"ятаю чим, нiби казали пiском? Чи щебнем? забула.
vns
09.12.2012 13:33:10
Очень жаль что не получилось приехать на собрание. Подскажите что решили по отоплению по Суворова?
дима_89
09.12.2012 13:52:33
slavkoxxl :А что с водой решили?Какой будит тариф по свету?
slavkoxxl
09.12.2012 14:07:52
дима_89 :
Як менi вiдомо наша забудовниця дала декiльком фiрмам завдання розробити проект по пiдсиленню тиску води (насоснi станцiї), який проект її бiльше зацiкавить пiде в роботу. Термiни цього всього менi не вiдомi.
Тариф на свiтло 96 коп. (я так чув).
дима_89
09.12.2012 14:10:08
slavkoxxl : Скажите а Вы намерены переезжать до подписания основного договора?Если они все сделают для того что можно будит жить.
vns
09.12.2012 14:19:17
slavkoxxl:Насколько я понял ситуация у нас с вами схожая, я как и вы хочу заселиться до нового года. скажите а вы не россматривали вопрос о подключении отопления без централизованого водоснабжения тоесть вручную(с помощю насоса) заполнить систему отопления и запустиь котел только на один контур для отопления Я в этом не сильно розбираюсь так что если это не возможно извиняюсь за вопрос.
slavkoxxl
09.12.2012 14:57:17
дима_89
Дуже навiть "намерен" переїхати, i нiяких договорiв я не буду чекати, чекаю тiльки воду.
vns
Даний варiант розглядав, але це вже на крайнiй випадок.
vns
11.12.2012 08:11:59
Может кто то в курсе как решаеться вопрос с водой? Подскажите пожалуйста.