Ирпень, ул. Высокая, 10-а и ул. Суворова, 22-а

oksana68

oksana68

13.06.2013 07:17:54

Мы столько времени жевали на форуме о создании ОСББ или кооператива. Сами же решили, что создаём кооператив. Теперь давайте двигаться дальше. Зачем же теперь мусолить, что было бы выгоднее.

Цитувати

kupec

kupec

13.06.2013 10:12:57

oksana68:
1. Можливо я десь пропустив на форумi, але де "жували" про ОСББ чи кооператив? Якщо не важко - вкажiть сторiнки. Про ЖЕК i ОСББ пам"ятаю. А от про ОСББ чи кооператив - нi.
2. Знаю, що обговорення велося мiж iнвесторами з Високої. Однi кажуть, що всi хочуть в кооператив. Iншi - що їх туди тягнуть. Ще iншi - що вони проти кооперативу.
Рiшення про вступ в кооператив iнвестори з Суворова поки не прийняли, так як нас досi не повiдомили про переваги кооперативу над ОСББ.

Цитувати

oksana68

oksana68

13.06.2013 11:48:13

kupec Да вы правы я ошиблась, прошу извинений. На форуме действительно обговаривалось ОСББ и часный ЖЕК. Значит на собраниях. Но ведь дыма без огня не бывает. мы всё говорили, что только одни разговоры, а воз и по ныне там. Ну вот воз тронулся. И что мы делаем.... Я поступаю, как считаю нужным. Я была не на одной стройке в Ирпене, и не с одним застройщиком встречалась. Но доверила только Алле Степановне. То что на стройке роботают люди-пофигисты, то и в семье не без урода.

Цитувати

gala-la

gala-la

13.06.2013 16:58:44

kupec, в твiй список - ще в пункт "Прибадинкова територiя":
а) Встановлення поштових скриньок
б) Облаштування територiї для установки смiттєвих бакiв (зацементувати дiлянку, встановити огорожу)
в) табличка з номером будинку на фасадi :)
г) вам дитячу площадку забудовник не обiцяв?

Цитувати

kupec

kupec

13.06.2013 18:58:19

oksana68: Я досi не розумiю в чому перевага кооперативу над ОСББ, тому вкотре й пiдiймав це питання. Якщо хтось знає i може сказати - не мовчiть! Цiлком ймовiрно, що є в кооперативi щось таке класне, i це класне перекриває всi позитивнi сторони ОСББ. А ще - перекриває пункт договору про те, що забудовник зобов"язується повернути вартiсть за "недобудованi" квадрати.

gala-la: Дякую за доданi пункти. Надiюся, решта теж подумає, i додасть те, що я забув згадати.

Цитувати

gala-la

gala-la

13.06.2013 19:26:56

kupec, хтось примушує вас iти в кооператив? Хiба вашi документи вже готовi? Ваш дiм уже зданий в експлуатацiю?
Вирiшуйте питання по мiрi їх надходження. Шукай по прiзвищу забудовника http://asdev.com.ua/dabi/list.php?sort=num&order=ASC&clear=Y вашого i нашого. Шукай знайомi адреси.

Ми пока iдемо в кооператив... Пока-що це фактично те ж, що i ОСББ, тiльки зветься по iншому. Це питання вирiшувалось разом, були не однi збори iнвесторiв - 4 рази збирались...... У нас є цiль - отримати документи на наше житло. Цiна питання висока. Не проблема з часом вийти з кооперативу i створити ОСББ на 4 (!!!) будинки? Є статут, в ньому все прописано, в т. ч. i лiквiдацiя кооперативу. Ключове питання - КОЛИ ще 3 будинки здадуть? Коли ваш здадуть? Коли ще 2 корпуси здадуть?
Квадрати - це просто "серпом по....". вирiшення цього питання залежить ДАЛЕКО не вiд осбб vs кооп., а вiд забудовника.

Цитувати

kupec

kupec

13.06.2013 21:51:33

gala-la:
те, що декларацiй поки нема по нашому будинку - це всi знають. Коли будуть - все залежить справдi вiд забудовницi.

Стосовно готовностi 4-х будинкiв - то тут проблем нема. Кожен будинок може створювати своє ОСББ. Ви можете створити свою. Коли наступний будинок здадуть - можна створювати асоцiацiю ОСББ iз двох окремих. Всi iншi - вступатимуть у цю асоцiацiю.

"Ми пока iдемо в кооператив... Пока-що це фактично те ж, що i ОСББ, тiльки зветься по iншому" - то для чого вигадувати велосипед i йти в кооператив, а через певний час - в ОСББ, якщо можна одразу в ОСББ?

Стосовно "серпом по...." = то забудовники якраз iдуть на варiант з кооперативом, щоб вiдiйти вiд попереднiх договорiв купiвлi-продажу, якi частина людей, до речi, засвiдчувала нотарiально. Якщо я правильно розумiю, забудовник хоче "забути" про пункт про повернення коштiв за недобудованi кв. м. шляхом створення нового утворення - кооперативу.

Тому, на разi, моя позицiя така: вимагати вiд забудовника виконання всiх пунктiв, якi вказанi у дiючому договорi. Бо iнвестори, зi своєї сторони, всi пункти виконали.

Цитувати

gala-la

gala-la

14.06.2013 03:55:47

Цiль iнша, тут я про це писати не буду. Ну то вимагайте, пiд лежачий камiнь вода не тече.

Цитувати

oksana68

oksana68

14.06.2013 05:13:37

Полностью и целиком поддерживаю Галю. Да цель иная.

Цитувати

kupec

kupec

18.06.2013 08:08:00

Доброго всiм дня!

СУВОРОВА: хтось спiлкувався iз забудовницею? Що каже? Є якiсь термiни?
Чи всiм наплювати, i всi чекають, коли "хтось" подзвонить i напише на форумi?
Так виходить, що мене одного не задовiльняє стан нашого дому...

Дякую

Цитувати
<< 231 232 233 234 235 ... 247
Архів