macandra
21.09.2012 14:04:00
карамелька: телефонувала директору БТI договiр на сьогоднi не перепiдписаний. Київмiськбуд обiцяв...
Буде можливiсть подивитись 9-й поверх. Я так зрозумiв 2-га секцiя?
карамелька
21.09.2012 14:38:41
Якщо буде можливiсть викласти фото на форумi, буду вдячна. Потрiбно знати вiд чого вiдштовхуватись в понедiлок, спiлкуючись з Київмiськбудом. А да, забула сказати, саме ця 2 секцiя.
Zhora
23.09.2012 18:52:55
Ув. инвесторы (особенно те, кто не присутствовал на собрании 22.09)!
У меня есть важная информация для вас. Прошу прислать запрос на мою почту:
kos-e@i.ua
С этого понедельника на объекте можно будет записать свои замечания по недоделкам в квартире. Книгу вы сможете найти у своего прораба. Чем раньше мы будем указывать на замечания, тем быстрее их начнут исправлять.
В пятницу завезли радиаторы в 5, 4 и частично 3 секцию. В понедельник должны привезти остальные. У меня просьба к Александру, который живет в Буче и был со мной и Сергеем на планерке в прошлый вторник. Если будет возможность - придите в этот вторник тоже на планерку, также проверьте - привезли ли радиаторы и начались ли работы по их установке.
Tar
26.09.2012 11:55:49
Tar: Посмотрю сегодня точно в квитанцию, может и 2,56 грн м, отпишусь.
Я таки ошибся с тарифом (вчера посмотрел в квитанцию), платим по 2,56 за м.
Lazun
28.09.2012 16:06:25
Вот ответ КГС на наше письмо.
rujim
30.09.2012 15:07:41
Спасибо за письмо! Будем надеятся, то до 16 они сдадут дом.
Теперь важно быстро определиться с ЖЕКом, т. к. отопительный сезон очень скоро начинается (кажется с 15 октября).
В любом случае, в субботу 6 октября все соберёмся и будем решать.
AnatoliyL
02.10.2012 07:38:36
А хто в курсi в будинку вода централiзована чи може якась скважина:)?
ПРосто що цiкавить - чи на сам пiдвiд КМБ буде ставити фiльтр на очистку на весь будинок? те що кожному прийдеться в квартирi ставити то само собою зрозумiло...
RUV_UA
02.10.2012 09:34:11
Стовiдсотково звiсно не знаю, але на 99% впевнений, що вода з мiського водопроводу, i максимум буде фiльтруватися перед теплопунктами та в системi опалення, i то вiд механiчних домiшок. Була б скважина, то КМБ першим би цим хвалився при продажу квартир.
AnatoliyL
02.10.2012 09:53:56
Та я теж так думав, але мало чого, думаю, може ставитимуть))).
Ruv_ua, як там роботи продвигаються? вже заходить справа на фiнiш?:) як я зрозумiв по форуму Ви в Бучi й мешкаєте(або часто буваєте))
RUV_UA
02.10.2012 10:29:39
Нi, я проживаю та працюю в Києвi, але маю змогу iнколи проїхати в Бучу. Ви бачу рiдко там буваєте i не знаєте тих питань, що там вiдбуваються.
Знайдiть на 36 сторiнцi цього форуму iнвестора з нiком Lazun, де вказано телефони iнiцiативної групи iнвесторiв. Подзвонiть туди та запитайте про наш приватний форум. Заходьте, реєструйтеся. Це стосується i iнших iнвесторiв нашого будинку. Не лiнуйтеся!!! Там багато чого нового. Тут написати адресу форуму я не можу по правилам даного форуму.