ЖК "Lake City", Гостомель, ул. Ленина, 73Б (Будсфера)

katrin

katrin

12.01.2012 15:27:16

на Сайте Будсф. написали, что рабочие будут с16 января

Цитувати

katrin

katrin

12.01.2012 15:30:03

И еще: наши дома продает созидатель 21!!!!!!!!!!

Цитувати

katrin

katrin

12.01.2012 15:39:07

Кто-то что-то знает об этом?

Цитувати

zaveduyuchiy

zaveduyuchiy

12.01.2012 17:57:21

katrin: И еще: наши дома продает созидатель 21!!!!!!!!!!

Исходя из инфо доступного в интернете Созидатель и Будсфера что-то вроде партнеров, но Будсфера: торгово-строительная компания, а Созидатель только торговая, то есть Созидатель помогает продать то, что строит Будсфера.

Цитувати

Dima_Kovalchyk

Dima_Kovalchyk

13.01.2012 09:08:02

А менi юрист "Будсфери" Роман, сказав що Будсфера виступає лише як проектна органiзацiя, i що будує тi будинки в Гостомелi ТОВ "ЮГАЗ", оскiлькi у Будсфери не має лiцензiї на будiвництво. Щось десь не стикується :)
з.i. Цю iнфу я отримав в другiй половинi грудня 2011року.

Цитувати

R_K

R_K

13.01.2012 10:49:40

Dima_Kovalchyk :
13.01.12 / 11:08
А менi юрист "Будсфери" Роман, сказав що Будсфера виступає лише як проектна органiзацiя, i що будує тi будинки в Гостомелi ТОВ "ЮГАЗ", оскiлькi у Будсфери не має лiцензiї на будiвництво.

"юрист "Будсфери" Роман" - это я.
ТАКОГО (хотел написать "БРЕДА", но потом передумал) я Вам не говорил и сказать не мог. Никогда.
"ЮГАЗ" - арендатор земли.
"Будсфера" - лицензированный генподрядчик и генпроектировщик.

Цитувати

Dima_Kovalchyk

Dima_Kovalchyk

13.01.2012 11:44:01

Роман доброго Вам дня! Виправдовуватись я не буду, i не хочу. Я написав те, на що Ви менi вiдповiли на моє прохання показати лiцензiю Будсфери з її додатками, в яких би вказувалось дозвiл Вашої органiзацiї на проведення будiвельних робiт житловийх будинкiв. I на що я отримав вiдповiдь (див. в попередньому постi). Можливо я не правильно/некоректно задав Вам запитання, можливо Ви не правильно зрозумiли моє прохання/питання, але я чомусь це зрозумiв саме так. Якщо Ви зараз зможете "розжувати" усе по полоцям, даби усi були задоволенi i нiхто бiльш не кидав тiнь на Будсферу, Ви вiд цього лише виграєте. I якщо вже рiч зашла "хто да як", дайте будь-ласка чiткi вiдповiдi на наступнi питання:
1. Хто замовник будiвництва?
2. Хто будує?
3. Чи має Будсфера дозвiл на будiвництво житлових будинкiв?! (Якщо так, викладiть будь-ласка сюди скан додатку до лiцензiї, де б це вказувалось)
4. Чия земля на якiй будують?
5. Хто продає квартири?
6. Чому Созидатель i Будсфера перекликаються у рiзних гiлках цього форуму, як одна i таж сама органiзацiя яка будує/продає квартири?!
з.i. Прошу зрозумiти мене правильно, я не намагаюсь показати Вас як не чесного забудовника, а навпаки, я б тiлкi був би радий що все що Ви кажете, було правдою i люди якi вкали грошi у Вашi будинки спали спокiйно. Для цього i iснують подiбнi форуми, щоб люди змогли дiлитись своєю iнформацiєю i у випадках якихось протирiч знаходили логiчнi вiдповiдi.

Цитувати

katrin

katrin

13.01.2012 12:10:23

Присоединяюсь к Диме... и еще интересует тема насчет продления аренды земли.

Цитувати

katrin

katrin

13.01.2012 13:06:41

А в ответ тишина!!!

Цитувати

R_K

R_K

13.01.2012 13:09:48

Dima_Kovalchyk: Роман доброго Вам дня! Виправдовуватись я не буду, i не хочу. Я написав те, на що...

2 Dima_Kovalchyk :
13.01.12 / 13:44

Ви - клiєнт i виправдовуватися Вам немає необхiдностi.
Ваше бажання розумiти ситуацiю є цiлком природним.

1. Хто замовник будiвництва? ТОВ "ЮГАЗ". З декларацiєю про початок виконання будiвельних робiт Ви можете ознайомитися у нас в офiсi.
2. Хто будує? Не зовсiм зрозумiв суть питання. Замовник - ТОВ "ЮГАЗ", генпiдрядник - ТОВ "БТК "Будсфера".
3. Чи має Будсфера дозвiл на будiвництво житлових будинкiв?! (Якщо так, викладiть будь-ласка сюди скан додатку до лiцензiї, де б це вказувалось) ТОВ "Будiвельно-торгiвельна компанiя "Будсфера" має лiцензiю на будiвництво та проектування об`єктiв до III категорiї складностi включно. З лiцензiєю та додатком - перелiком видiв робiт Ви можете ознайомитися у нас в офiсi.
4. Чия земля на якiй будують? Орендодавець - Гостомельська селищна рада. Орендар - ТОВ "ЮГАЗ". Зараз триває робота щодо продовження строку дiї договору оренди.
5. Хто продає квартири? Вiддiл продажу "Будсфери".
6. Чому Созидатель i Будсфера перекликаються у рiзних гiлках цього форуму, як одна i таж сама органiзацiя яка будує/продає квартири?! "Созидатель" не має вiдношення до "Будсфери", це - окремi органiзацiї. В даному випадку спiвробiтники вiддiлiв продажу "Созидателя" продають квартири у ЖК "Lake City" у статусi вiльних агентiв (брокерiв). Чому "Созидатель" та "Будсфера" перекликаються у форумi? Вiддiл продажу "Созидателя" (незважаючи на нашi заперечення) рекламує нашi будинки на своєму сайтi, звiдси i плутанина (як, наприклад з Чехова, 9а).

Я так зрозумiв, що Ви, katrin та iншi учасники цiєї гiлки вже придбали квартири. При пiдписання договору, вiддiл продажу надає всю необхiдну iнформацiю.
Якщо у Вас виникають запитання, пропоную звернутися безпосередньо до фахiвця, який працював з Вами або до мене.
:)

Цитувати
<< 18 19 20 21 22 ... 523
Архів