matvey
21.10.2013 08:32:06
Скажите, кто знает точно: А обязательно ли для капельника делать окошко, что бы был к нему доступ? У меня все равно на этом окошке будут висеть кухонные шкафчики... Руки так и чешутся просто вывести трубку в канализацию и замуровать эту ненужную дыру в стене.
Jeka-KM16
21.10.2013 10:20:02
tony: Так встановлення газового обладнання (котел, плита) має вiдповiдати лише ДБН Газопостачання...
Я так зрозумiв зi слiв фахiвцiв з газконтори, що в першу чергу ДБН. Бо на тому проектi, що вислав менi Олександр, мiсце отвору труби димовiдводу вказано не в тому мiсцi, як насправдi зроблено у квартирi (тобто у проектi є неточностi).
Jeka-KM16
21.10.2013 10:23:54
Василиса1: Здравствуйте, соседи. Хочу поинтересоваться, кто нибудь уже устанавливал котел в...
Цена установки котла и разводки сантехнических труб между двушкой и 1-комнатной будет отличатся ровно на длину труб по одной из комнат и на 1 радиатор отопления, если конечно не будет тёплых полов. )))
Jeka-KM16
21.10.2013 10:28:00
matvey: Скажите, кто знает точно: А обязательно ли для капельника делать окошко, что бы был...
Со слов тех же газконторщиков - обязательно. А закрыть антресолью с необходимым лючком, я думаю, можно будет после сдачи дома в эксплуатацию и заключения договора с газовщиками.
tony
21.10.2013 17:54:58
До прийому газовщиками та iншими iнстанцiями все має вiдповiдати нормам. Пiсля того як будуть документи про право власностi на квартири та буде газ - робiть як забажаєте (в межах розумного звичайно).
Микола_Черкаси
23.10.2013 08:07:38
Василиса1: Здравствуйте, соседи. Хочу поинтересоваться, кто нибудь уже устанавливал котел в...
Цiкавитись вже трохи запiзно. :) Треба термiново встановлювати. Як я розумiю, бiльшiсть iнвесторiв має плани вселитись в квартири до морозiв. Ваше (та iнш.) зволiкання з встановленням опалення ставить плани людей пiд загрозу.
ПС: Jeka-KM16, дякуємо за корисну iнформацiю.
Василиса1
23.10.2013 08:22:34
Доброго времени суток, дорогие соседи! Скажите, будет ли собрание в субботу?
Василиса1
23.10.2013 08:33:24
Микола_Черкаси:
Цiкавитись вже трохи запiзно. :) Треба термiново встановлювати. Як я розумiю,...
Уважаемый, Микола_Черкаси! Интересоваться никогда не поздно, поверте,мы, не будем причиной задержки подключения к НАШЕМУ дому, газа!!! Мы сами заинтересованны как можно быстрее заселиться в ТЕПЛУЮ квртиру,чего и всем от души желаю!!!
Василиса1
23.10.2013 08:46:29
Посоветуйте, пожалуйста, мастера по укладке кафеля.
ArT
23.10.2013 09:47:40
Всiм доброго дня
На збори всiм потрiбно прийти обов`язково. Войцех теж має бути неодмiнно. Далi тягти не можна.
Не зрозумiло, коли буде газ, не зрозумiло, чому досi не пiдiмкнули воду й каналiзацiю, чому Акрополь не встановлює лiчильники й крани на воду, чому не роблять дренажний колодязь???
Чому???
I ще, хтось є, хто розбирається в правильностi монтажу покрiвлi, бо те, що я побачив, коли вилiз у вiконце на чердаку, мене, чесно кажучи, неприємно здивувало. Є великi пiдозри у якостi монтажу даху. Це питання дуже серйозне, особливо для мешканцiв п`ятого поверху
Вiм на збори!!!