lesnik
12.03.2014 12:50:45
Здравствуйте форумчане! Привет соседям второго среднего подъезда, четвертого этажа :) Давайте знакомиться.
lesnik
12.03.2014 19:52:29
седьмой этаж перекрыт, строится восьмой. С такими темпами если погода позволит к концу марта и девятый не за горами :)Молодец застройщик!
HAARP
12.03.2014 20:42:33
Была инфа, что курс зафиксировали на уровне 8,7 на весь срок договора.
Кто платил недавно? Так ли это?
lesnik
13.03.2014 07:19:15
Шановний HAARP у Вас же є Попереднiй договiр. У мене в ньому прописано;п.2.2 Всi суми згiдно цього договору вносяться в гривнi вiдповiдно до мiжбанкiвського курсу продажу готiвкового долара США НА ДЕНЬ РОЗРАХУНКУ!!! Втiм можливо зараз змiнено попереднiй договiр для нових iнвесторiв... Навiть якщо таке придумати i допустити, то як це стосується тих хто вже має договiр i ПIДПИСАВСЯ пiд ним? :)))
Frenki
13.03.2014 11:46:02
Курс 8,7 будет завфиксирован для первых 5-ти покупателей кто сейчас будет готов вложится в стройку для стимулирования продаж в это непростое время. Для остальных, увы, межбанк
lesnik
13.03.2014 14:32:44
Всi ми повиннi розумiти,- чим бiльше iнвесторiв тим БIЛЬШI нашi шанси вселитись своєчасно в свої квартири. Деякi вiдлiковують мiсяцi, а хтось i днi (я не виключення). Певний, що як тiльки добудується фасад та встановляться вiкна - БУДИНОК САМ СЕБЕ РЕКЛАМУВАТИМЕ, i iнвесторiв (наших з Вами сусiдiв) добавиться. МИ САМI з ВАМИ обрали забудовника i добровiльно вiднесли йому свої заощадження, НАС задовольнила його дiлова репутацiя серед забудовникiв, тож вiд себе щиро бажаю забудовнику наснаги в працi i СТАХАНIВСЬКИХ ТЕМПIВ будiвництва.
lesnik
13.03.2014 14:51:08
На якомусь чужому форумi прочитав звернення до форумчан " Ну что соседи - засветим огоньки в наших окнах, оживим двор детским смехом?" Їхнiй будинок добудувався. Наш добудовується :))) Скоро Frenki,Smile87 або Alex81 чи новий форумчанин ТАК само звернуться до нас усiх з цими довгоочiкуваними словами... Хорошого Вам усiм настрою та оптимiзму!
Smile87
13.03.2014 18:53:57
Переглянувши повiдомлення на форумi за останнiй час, складається враження, що серед його учасникiв є "агент 007" (моливо з вiддiлу продажу НМ).
lesnik
13.03.2014 19:45:24
Перегляньте УВАЖНIШЕ i ще ПОДУМАЙТЕ над суттю яку я хочу донести на форумi. Я можу з Вами зустрiтись i доказати що я iнвестор як i всi iншi. Зареєструвався я САМЕ ЧЕРЕЗ вас Smile87. ЦЕ правда. Давайте хоч ЗАВТРА зустрiнемось. Хочу Вас побачити. Бо в мене склалось тверде враження що Ви рiелтор другої компанiї. Пiсля Ваших коментiв точно сусiдiв нових не дочекаюсь. То що, завтра Вас задовольнить? Я з документами - i аналогiчно.... Заодно в очi подивимось. Ну як НЕагент?
bogart
13.03.2014 20:09:17
Только что были возле стройки - начали стеклить 5-ый этаж и фасад 8-ого этажа почти готов