Dmitry_Sold
28.10.2013 13:59:21
olone - уважаемый, мы будем очень вам признательны, если вы направите вашу осведомленность в законах на поднятие качества услуг оказываемых ЖЕКом.
А тролить хорошие дела не нужно. Как-то это по-свински выглядит. И намеки на "интерес" Krom-а с тем же запашком....
olone
28.10.2013 14:10:37
Krom ось тiльки не треба пiд маскою "гарного хлопчика" розповiдати казки i як завжди казати : сходите, зделайте, Вас не было, вот сами и решайте))) тож не треба називати себе iнiцiативною групою i розповiдати про попередникiв.
Ви увесь дiм налаштували як заклятих ворогiв. Iз за Вас сусiди замiсть того щоб дружити, допомагати друг другу та разом знаходити рiшення гризуться як собаки, всi вже перейшли на образи, автомобiлi хтось калiче. Що далi, куди далi Ви тягнете нас? Нащо тi умови, якщо в будинку усi готовi глотки перегризти.
Я знаю дуже багато схем шахрайства i можливо Ви один з них.
Такий собi гарний хлопчик, який знає що вiн робить i чому, роздув такий скандал, я не здивуюся якщо через декiлька рокiв у Вас з`явиться горище або тiльки Ваша компанiя буде вивозити смiття i т. д. Тiльки на жаль… люди в будинку тепер незрозумiло коли порозумiються.
Це все можна було вирiшити по iншому, тiльки або Ви скандальний i по натурi такий агресивний склочник або ж у Вас є цiлi)
Поставити огорожу i постiйно благословити людину яка пересварила весь будинок, як мiнiмум нерозумно. Був би чеснотою зробив би бiльше. Ця жертва не коштувала загальної ворожнечi яка у нас з`явилася! I це ми тiльки заселилися) парканчик нам би все одно зробили б, не розповiдайте про цi "ведмежi послуги".
AlexLinch отож ви прави, а ми сваримося усiм будинком i ще й грошi даємо (як лохи, вибачте).
Mariya_5
28.10.2013 14:28:25
Якби Ви сходили хоча б один раз до нашого ЖКГ - Ви б знали його настрої стосовно нашого паркану. I поки вони його встановлять - не буде вже мiсця де вiн потрiбен!!! Якщо Ви так добре розумiєтесь на правах людини так допомiжть вирiшити проблемнi питання. А то Ви лише звинувачуєте всiх. Допоможiть натиснути на ЖКГ! Так Вас вистачає лише форум. На словах всi розумнi, а як до справи - нiкога немає.
А в тому що люди злi виннi автомобiлiсти якi знахабнiли i ставлять свої авто де їм заманеться!!! I правду кажуть, що "благими намерениями вымощена дорога в ад".
Патрикеевна
28.10.2013 14:36:11
olone :
Не несите ересь! Отправляя кого либо к статьям закона удосужтесь прочесть внимательно о чем там говориться.
Боженька дай мне терпения обьяснить ему как он слеп и глух!
Итак: в ст 382., п.2 (к которой вы меня направили говорится "что любая ПЕРЕСТРОЙКА и иные юридические действия в отношении общего имущества многоквартирного жилого дома должны осуществляться с согласия всех совладельцев."
а именно:"согласия совладельцев вспомогательных помещений на надстройку этажей, устройство мансард в многоквартирных домах, на совершение других действий относительно вспомогательных помещений (аренда и т. п.)"
А установка заборчиков не является ПЕРЕСТРОЙКОЙ!!! Это есть в плане облагораживания территории!!! И пока жек удосужиться их поставить, то мы все из окон увидим разруху. Вот и собралась инициативная группа не безразличных жильцов скинуться самостоятельно и ДОБРОВОЛЬНО деньгами на установку заборчиков-. Вам не нравится -это только ваше дело! Но ваше корыто и вам подобных не будет стоять на газоне и тротуаре!Все равно рано или поздно заборчики будут стоять, хотите вы этого или нет!!!
А по поводу "на Вашiй неосвiченостi заробляють всi грошi, крiм Вас" -так оплачивая ЗАВЫШЕННЫЕ комунальные услуги не на вас ли жек зарабатывает!? Так пойдите и поупражняйтесь в своем словословии в жек, а не умничайте здесь на форуме.
Krom
28.10.2013 14:41:48
olone
Вы опять несете чушь.
Устал повторять. Ругаетесь вы с нами а не весь дом друг с другом.
Я всю свою жизнь в этом доме борюсь с самоуправством ЖЭКа, об этом знает весь дом, приписывать мне его защиту глупо.
Такие как вы, здесь уже звучало, называются "диванные активисты" - они дают пачки нравоучений, цитируют законы, уставы и нормы, но как только доходит до дел - они исчезают, они уезжают на дачи, у них работа внезапно сегодня круглосуточная и прочее. Первая же проверка словами - "вот возьмите и займитесь этим вопросом" - идентифицирует таких людей.
Автомобили калечат не потому что я пытаюсь заборы поставить а потому что люди по свински себя ведут. Или вы меня во всех смертных грехах будете обвинять только потому что я активист?
Первую инициативную группу я не хаю (опять вы перекручиваете под себя), а констатирую факт что они загнулись из за таких как вы.
Опять же для таких как вы все квитанции по заборчикам были вывешены в наших парадных - но вам же нет дела до них, вы же мегазанятой человек, цитирующий законы.
зы.
"Гарными хлопчыками" детей будете своих называть.
olone
28.10.2013 14:42:18
Mariya_5 не потрiбно у всьому автомобiлiстiв звинувачувати
вже бажання немає нiякого))) як пiсля таких нападков i крикiв можна працювати разом))) на початку потрiбно було не лаяти всiх, а приходити до консенсусу
Патрикеевна
Там ще закони є))) i закон на закон)) така в нас країна))) а прибудинкова територiя-це взагалi нетрi i щоб Вас не плутати, я не стану ще i про них говорити))) так як там взагалi лiс i своя мафiя)))
А взагалi - це початок, варто тiльки зараз схилити багатьох i далi ми будемо платити за все самi!!! за озеро, за посадку газонiв! зате ми не жадiбнi!) а iншим наш ЖЕК буде це робити безкоштовно) прокиньтеся ж. Ось вище вiд AlexLinch нам тому пiдтверження!!!
Нас тупо усiх розсварили
KseniyaV
28.10.2013 14:45:20
Olone!
так а что вы успели сделать то, что у вас пропало желание?
прийти и тупо обвинить активиста в том, что он зарабатывает на установке чего то там?
просто на уши не налазит какая чушь в голове у вас...
Mariya_5
28.10.2013 14:47:23
"вже бажання немає нiякого)))" А воно у Вас було? Щось я дуже сумнiваюсь))))
"на початку потрiбно було не лаяти всiх, а приходити до консенсусу" Проводились зустрiчi мешканцiв. I всi хто хотiв i мiг щось зробити - робили!!! А зараз дуже легко говорити - "Дякую вже не хочеться" Це просто смiшно!
olone
28.10.2013 15:30:50
Mariya_5
Звичайно було) ) Вам з самого початку говорилося, що немає сенсу ставити паркани за НАШI грошi i лаятися з мешканцями, а потрiбно збиратися i йти в ЖЕК i змушувати його робити те, що вiн зобов`язаний) або трохи почекати))) нi ж, Ви не чули, Ви продовжували наполягати на здачi грошей i ТIЛЬКИ О ГРОШАХ Й ШЛА МОВА. Питання не правильне спочатку i менi досi незрозумiло чому ми повиннi були пiднiмати цей скандал, платити за те що iншим СТАВЛЯТЬ БЕЗКОШТОВНО, а тепер ще й дякувати вам, за що ?
Сказали б вiдразу про те що з ЖЕКом будемо розбиратися, ось це так, на це було бажання. А не на те щоб Жеку, чи ще комусь ЗБАГАЧУВАТИ КИШЕНЮ, вибачте, ми й так багато грошей кожен мiсяц платимо.
ВСIМ СТАВЛЯТЬ БЕЗКОШТОВНО, а ми грошi платимо, як так? ))) корупцiя
i це шановнi... тiльки початок, якщо ми ось так свої грошi i свої права не збережемо.
Нашо така група потрiбна?? ми шо Лохи? посварилися, грошей викинули i далi будемо платити за все те, що нам зобов’язанi робити безкоштовно? Це не допомога! Це викачка грошей, приниження нас, мешканцiв! Наших прав! I з практики, загристи вони можуть кожного, хто не згоден платити.
Krom
28.10.2013 15:44:35
А вот теперь, если отбросить последние надцать страниц форума и предположить, что вы не читали половину, я вам скажу следующее:
1. Мы пытались собирать людей для воздействия на ЖЭК. Результат = 0. Один человек для ЖЭКа не представляет никакой угрозы.
2. Мы проводили собрания жильцов для решения вопросов ОСББ, ДК, тарифа, озера и территории. Результат - три часа пустых криков на улице, эффект = нулю.
3. Несмотря на это я был в ЖЭКе и пытался выяснить почему же все таки у нас столько проблем - на что услышал, что у нас все будет, вот только по срокам и качеству нет определения.
Взвесив эти три пункта некоторые жильцы и я в том числе решили что надо прямо сейчас спасти двор, а уже потом продолжить борьбу с ЖЭКом, иначе от двора останутся руины до того как будет результат. То, что предлагали вы ранее привело бы к тому что там где сейчас цветочки растут вдоль дома, были бы рытвины как на центральной клумбе.
Итог: вы хорошо осведомлены о законах, проявите инициативу, помогите собрать людей и подготовить их в юридическом аспекте, дабы мы могли влиять на ЖЭК соответственно.