Дарницкий р-н, Позняки-2, Урловская, 38 - стройплощадка 4 (Киевгорстрой)

Krom

Krom

29.10.2013 08:42:53

uafm:
С тех пор парковочная ситуация усугубилась. Например, "внутренний" двор: я застал...

Кстати про свечку 36а, они не задумываясь собрали с жильцов по 200 грн на установку заборчиков для спасения их клумб и газонов и решают сейчас кто именно и какого вида заборчик поставят.
ЖЭКом в их форуме по вопросу заборчиков и не пахнет.

Цитувати

Krom

Krom

29.10.2013 08:46:52

uafm: я вообще за непопулярное решение - оградить забором сам газон клумбы, чтобы не убивали...

Умрет тротуар вокруг клумбы.
Если бы его вообще не было - не было бы и проблем с ним. Но он есть. И если закрыть только зеленую территорию, то тротуар развалится под тоннами железяк на колесах. Это уже красочно видно на как минимум 3-х участках тротуаров. 1 на клумбе возле люка ближе к озеру - там он уже неслабо так просел, плитка просто лежит, ничем не держится.
2. Возле левого спуска к озеру похожая ситуация
3. На углу возле электрощитовой, до того как поставили забор, успели все же въезжая на угл тротуара раздолбать плиточное покрытие.

olone, кого же теперь привлекать к ответственности, согласно ваших слов?

Цитувати

uafm

uafm

29.10.2013 08:58:42

Юрий, он умрет по-любому)
Мы обречены на постепенное ухудшение благоустройства придомовой территории. Это и есть суть жизни в Украине.
Либо кто-то должен пострадать вместо тротуара. Освещение участков трасс происходит после сбитых пешеходов, ремонт и оснащение ж/д переездов - после раздавленных маршруток. Если бы вчерашнее ЧП было хоть чуть серьезнее, может ЖЭК бы оперативно все обнес забором. Да еще и красный квадрат нарисовали "для пожарных машин", как в московских дворах. А так...
Я вообще не вижу, как профинансировать забор вдоль озера... защита клумбы - последний возможный "прыжок дохлой кошки" общественности дома.
В доме пока еще нет подростков в достаточном количестве, значит пока еще нет разрисованных лифтов и лестничных клеток. Но через лет 5 будет.

Цитувати

Krom

Krom

29.10.2013 09:02:01

Ну вот недавно прошла волна проколотых шин и разбитых окон. Не первая уже. Дошло до абсурда уже - оказывается это я виноват, поднимаю робингудов на действия. Девочке из дома 38а паркующей свой крузер свисающими колесами над проездом конечно легче обвинить во всем кого-то. А вечная тойота венза опять таки из 38а дома носом на нашей клумбе?

Цитувати

olone

olone

29.10.2013 09:03:58

Krom
Ось Ви ходили i про що розумiєте мешканцiв, чому вони так проти ОСББ, назвiть причину, чому вони проти?
I не накручуйте, нiчого складного в Головань немає, найважче це першi кроки, створити, вигнати ЖЕК. I першi органiзацiйнi питання. Це я до того, що не залякуйте людей.

Всi питання якi ви назвали виконує голова ОСББ, не забувайте, що голова отримує зарплату – отже це його робота.
Моя готовнiсть не дає менi права бути )) Люди повиннi самi вибрати людину якiй вони довiряють.
Ось Ви хочете бути головою?
Хто хоче бути головою? є ж такi люди)
Голова – це постiйна робота, з офiцiйною зарплатою.

Цитувати

Krom

Krom

29.10.2013 09:05:37

В эту субботу приемный день в ЖЭКе.
Призываю всех желающих и обеспокоенных состоянием территории прийти пообщаться о наболевших вопросах с ГН.
Надеюсь я буду не один как всегда :)

Цитувати

Krom

Krom

29.10.2013 09:09:42

olone: Krom
Ось Ви ходили i про що розумiєте мешканцiв, чому вони так проти ОСББ, назвiть...

Я вопросы выше описал.
Я бы выделил два главных из них.
1. 100% аптайм, т. е. доступность этого человека для всего дома.
2. Неплательщики, против которых нет управы законодательно. Ну судиться только. Долго и нудно.

Эти два основных вопроса требуют радикальных вложений сил и нервов. Среди жильцов, по крайней мере пока что, попросту нет безработных людей, готовых на это. А чтобы нанять его со стороны, мы должны уже иметь ОСББ. А для этого, как уже было озвучено, нужно согласие немалого кол-ва живых собственников. А половина из них против, заявляя (цитирую): "Вы хотите наживаться на нас?". Замкнутый круг.

Цитувати

Bedazzled

Bedazzled

29.10.2013 09:41:13

Давайте на время забудем про ОСББ - это светлое и нереальное будущее, с бессознательностью наших соседей (к сожалению большинства) нам его не видать. Чем успешно и пользуется ЖЕК. Для меня страшно осознавать, что люди не сделали из случившегося вчера никаких выводов и будут продолжать трамбоваться в проезды/проходы/пролеты.

Юра, готов сходить в ЖЕК в субботу - о чем будем говорить, кроме заборчиков?

Цитувати

olone

olone

29.10.2013 09:43:07

Krom
Голова, який працює на роботi, природно буде допущений для людей, так як буде встановлено його графiк роботи.
Неплатники - це проблема другорядна, i з нею ми вже можемо боротися вже пiсля створення ОСББ,
Наймати людину з вулицi - дуже небезпечно.
А от питання " про нажитися " звичайно всiх дуже хвилює. Це нормально, тому що багато людей не розумiють що таке ОСББ. Його особливостi i переваги. Люди не розумiють що ЖЕК наживається на них зараз в тiй мiрi, в якiй хоче. ЖЕК не зобов`язаний звiтувати i ми не знаємо куди йдуть грошi, ми не знаємо якi примiщення вiн здає i т. д.
Думаю що потрiбно пояснити людям що таке ОСББ.

Скiльки квартир у будинку ?
I якщо Ви дiйсно налаштованi на ОСББ, давайте спробуємо хоча б на сайтi донести до людей що це таке.

Далi я наведу зразковi статтi ( з сайту дому з ОСББ) витрат за якi ми кожен мiсяць будемо звiтувати. Звiт цей буде висiти на сайтi. Сайт ми створимо окремий для нашого будинку. Також на сайтi будуть списки боржникiв, доходи вiд оренди примiщень, реклами, тощо.

За касове обслуговування
За виконання електронних платежiв
Iнше (видача чекової книжки)
Податки та внески
Єдиний податок 3,6%
Податок з фiзичних осiб
Єдиний внесок 36.77%
Заробiтна плата
Голова правлiння
Сантехнiк
Двiрник-прибиральниця
Бухгалтер-паспортист
Електрик
Вивiз побутових вiдходiв
Господарчi витрати
Телефоннi розмови
Канцелярськi товари (папiр, папки, ножицi, дирокол...)
Товари для прибирання (дощовик, пакети, губки, рукавицi, щiтки, швабра...)
Товари для освiтлення (лампочки, патрони, клеймовi колодки...)
Поштовi витрати
Виготовлення штампу
Придбання матерiалiв - замiна замкiв
Придбання матерiалiв - мережа для поливу
Придбання матерiалiв для даху - снiгозатримувачi, саморiзи
Товари для виконання ремонтних робiт
Благоустрiй територiї (конуси дорожнi, вапно)
Придбання матерiалiв - ремонт офiсу
Лiфтове господарство
Послуги з навчання
Плата за обслуговування лiфтiв
Система опалення
Перевiрка теплового лiчильника
Газове господарство
Перевiрка вентиляцiйних каналiв
Електропостачання будинку
Навчання (для допуску)
Перевiрка (виготовлення актiв), послуги Київобленерго
Оплата за спожиту електроенергiю

Цитувати

olone

olone

29.10.2013 09:48:33

Люди читають форум, так давайте пояснювати людям що це, як воно працює.
А ходити до ЖЕК говорити "про щось"))) про що))) коли ми не знаємо що i як, ми не знаємо про доходи та витрати. А це наше колективне майно, за яким ми повиннi стежити.
Але для початку давайте подружимося, припинимо цi безглуздi суперечки. Розвiсимо в пiд`їзд адресу форуму i нехай до нас приєднуються люди. Багато хто i не знають про iснування такого.
А тут будемо обговорювати тiльки конструктивнi питання.

Цитувати
<< 1098 1099 1100 1101 1102 ... 1149
Архів