Дарницкий р-н, Позняки-2, Урловская, 38 - стройплощадка 4 (Киевгорстрой)

olone

olone

29.10.2013 13:00:43

AlexTOT

супер! це вже конкретика! я теж вважаю що питання про створення ОСББ вирiшене)
-Я вважаю для нас найкраще тiльки 2 варiант.
Ваша людина вже стикалася зi створенням ОСББ чи для неї це теж нове?

Цитувати

Mariya_5

Mariya_5

29.10.2013 13:02:49

Olone, я хочу Вам сказати що iнколи просто здають нерви коли тебе просто не чують, а тiльки поливають брудом i звинувачують у всьому. Ви згадайте своє перше повiдомлення. Коли людина до нас з агресiєю то i реакцiя вiдповiдна з нашого боку.

Дуже важко коли тебе лише критикують i вказують що треба робити! I НЕ ДОПОМАГАЮТЬ!!!! А лише створюють все щоб бiльше нiхто нiчого не робив. I ми будемо тодi жити, вибачте, гiрше нiж свинi.

Цитувати

Krom

Krom

29.10.2013 13:27:56

olone: Krom
Питання не в довiрi, я i зараз не можу сказати що вiрю Вам, хоча б тому,...

После того как я ВПЕРВЫЕ прошел по квартирам и мне выносил мозг каждый второй несмотря на то что я обяснял все, всем и детально - я не в силах уговаривать каждого нового ленивого и объяснять ему что к чему.
Я никому не обязан ничем. И доверие ваше мне не нужно. Я трачу свое драгоценное время на то чтобы лучше жилось в нашем доме. А получаю тонны дерьма на голову.

Хотите - занимайтесь.
Вы просто не представляете что такое поговорить о проблемах дома с КАЖДЫМ жильцом наших двух секций. Если вы осилите - я буду безумно рад. Повторюсь надцатый раз - установка ограждений для спасения клумбы никак не связана с вопросом ОСББ. Есть двор, есть проблема, есть жильцы которым это не нравится, они скинулись, они хотят спасти двор. Вопрос малый и решаемый. То, что мы проводим его через ЖЭК - лишь необходимость бюрократии. Глобальный вопрос - ОСББ - намного более важен и серьезен. Но до сегодня включительно все слова об этом - пустой звук.

Ах да. Дом по частям не может быть в ОСББ. Только цельно. Так что маршбросок по всем секциям предстоит.

Цитувати

olone

olone

29.10.2013 14:08:12

Krom
Добре, давайте обмiняємося досвiдом) розкажiть що Вам вiдомо про наш будинок вiд ЖЕКА? Яка загальна площа будинку i площi всiх житлових i нежитлових примiщень у будинку, може Ви зверталися з приводу списку боржникiв? як взагалi ЖЕК реагує на рiзноманiтнi питання? Чи писали Ви iнформацiйнi запити?

Цитувати

Bedazzled

Bedazzled

29.10.2013 14:25:20

to olone

Юрий провел титаническую работу, в т. ч. и по ОСББ. Может быть стоит встретится в реальной жизни и еще раз обсудить? но нужны активисты с каждой секции имхо.

Цитувати

iren_l

iren_l

29.10.2013 14:27:52

AlexTOT: Уважаемые соседи!
Я редко участвую в жизни форума, но поднятые на последних 5...

Я тут давно, почти с первых страниц форума... и помню вашу Быховец Ларису Николаевну. Вы серьезно ее нам советуете? :)
Насчет сайта: сегодня оставлю у консьержев 4-5 секций бумажки с адресом домашнего сайта. Там есть куча информации по дому и ОСББ от предыдущей инициативной группы. К сожалению, у администратора сайта в свое время возник конфликт с админом риэлта и публиковать адрес здесь запрещено под угрозой бана.

Цитувати

olone

olone

29.10.2013 14:46:26

Bedazzled
це дуже добре, саме тому я хочу систематизувати iнформацiю. Для початку нам потрiбно з`ясувати ряд питань нашого будинку. Для збору людей ми повиннi пiдготувати iнформацiю, з`ясувати економiчну доцiльнiсть ОСББ, скласти проект кошторису на утримання будинку. А для цього нам потрiбна вся iнформацiя, ту якої не вистачає потрiбно дiзнатися. I звичайно ЖЕК не стане нам з радiстю її розголошувати)) їм це не вигiдно, тому потрiбно вiдправити письмовий запит в ЖЕК, або шукати iншi варiанти як дiстати необхiдну iнформацiю.

Цитувати

olone

olone

29.10.2013 15:11:17

шановнi! власники квартир по Урлiвська, 23, 23а, 23б, 23в, теж хочуть створити ОСББ, якщо ми нарештi органiзуємося, можемо з ними об`єднатися, та допомагати один одному.

iren_l

якщо не важко, можна на адресу: olone@i.ua

Цитувати

iren_l

iren_l

29.10.2013 16:02:19

olone, почему под Вашим ником пишет два разных человека? Весной Вы ничем не напоминали юриста и не предлагали свои услуги.

Цитувати

olone

olone

29.10.2013 16:13:25

iren_l
Я що, кажу що я юрист?)
i ми зараз знов знаходимо тему для спорiв та лайок? яка цiль Вашого питання?

Цитувати
<< 1100 1101 1102 1103 1104 ... 1149
Архів