iren_l
31.10.2013 09:26:57
AlexTOT, добавьте конвертик к своему сообщению.
Кстати, вчера вечером в 5-м подъезде листочков с адресом на доске уже не было... наверное кому-то помешали. Сегодня еще вывешу.
Bedazzled и Jimik, человек, который вдруг появляется на форуме и начинает обвинять в коррумпированности того, кто реально что-то делает для дома не вызывает у меня никакого доверия и симпатии. Поэтому и поинтересовалась его предыдущими сообщениями. Мне все-равно муж это или жена, но начинать тут пугать активистов статьями не стоило... Странный способ сплотить людей для общего дела.
olone
31.10.2013 10:27:38
Iрен
Лякати? Якщо Ви сильно злякалися, то пробачте будь ласка. Але очевидно ж всiм, окрiм активiстiв, що грошi за огорожу жителi сплатили, а ЖЕК вiдзвiтує за це, як за свою роботу. I грошi пiдуть йому в кишеню.
Самi ж активiсти у своїх повiдомленнях стали говорити про допомогу, я як людина для якой важливi мої права, майбутнє мого будинку, природно погоджуюся, тим бiльше що ми вже прийшли до того що пора вирiшувати все мирним шляхом.
Коалiцiя з 23 будинками дасть нам не лише знання i пiдтримку. Ми можемо як об`єднатися в загальне ОСББ i тодi питання з головою вирiшиться, як менi пояснив Олексiй, голову треба брати з вулицi, а можна i свого, але краще з вулицi i платити йому гарну зарплатню, так ми зможемо знайти досвдченного фахiвця. Озеро швидше почистимо, оскiльки грошей загальних буде бiльше i легше буде це реалiзувати, а до нашого озера вони iз задоволенням теж ходитимуть з дiтками.
Можемо не об`єднуватися i йти паралельно, завжди сильнiше група людей чим три людини. I чом би нам не запозичити знань i не допомогти один одному в такiй серйознiй справi.
Ви ж Iрен у свою чергу продовжуєте колупатися у бруднiй бiлизнi i смакувати незрозумiлi теми. Пiдливаючи олiї у вогонь i знаходячи якiсь аргументи що абсолютно не торкаються теми.
Мене попросили про допомогу, я у свою чергу, перед зустрiччю з групою дiзнаюся усi варiанти, усi закони i механiзми.
Пiдсумок: перше що треба це зареєструвати iнiцiативну групу в органах влади, друге скласти економiчний кошторис i тiльки пiсля цього треба розпочинати роботу з людьми нашого будинку, маючи економiчний прорахунок вигiдностi ОСББ, без кошторису - це все балачки.
Але, якщо Вам Iрен важливiше просто поговорити i створення ОСББ не важливе, то будь ласка, я умиваю руки. Але будь ласка, коли торкнеться питання плитки, ремонту, озера- не треба лiзти до мене в кишеню i казати що ми жлоби i ще якось обзивати, лише тому що не хочемо поповнити кишеню ЖЕКа.
Bedazzled
31.10.2013 11:32:15
Соседи, хватит воду в ступе толочь - давайте встретимся и все обсудим. Вот например в субботу, перед или после похода в ЖЕК. Юрий - Ваше мнение? Чтобы это не было очередным "кухонным переворотом" и так не осталось на страницах форума.
sosedka_666
31.10.2013 12:29:03
Так, для сведения собравшихся посетить ЖЭК. ГН в больнице, в травматологии, и никакие вопросы никто не решает, даже его зам. Разве, что по мелочи.
iren_l
31.10.2013 12:56:54
Bedazzled: Соседи, хватит воду в ступе толочь - давайте встретимся и все обсудим. Вот например...
Я тоже "за" встречу, пусть даже без похода в ЖЕК.
olone, заодно сможете представиться и рассказать кто и в чем попросил Вас помочь.
Bedazzled
31.10.2013 13:41:44
Кто-то его уже посетил :))))))))))))
KseniyaV
01.11.2013 15:27:11
День добрый, соседи!
Кто пользуется услугами помощницы по хоз-ву в нашем доме или вообще?
есть ли проверенная, аккуратная, порядочная женщина для уборки раз в неделю неподалеку у кого?
заранее спасибо!
Bedazzled
01.11.2013 17:55:47
Так что - где, когда, во сколько и в каком формате встречаемся? Завтра?
sosedka_666
02.11.2013 13:52:07
Упс...........
OLKA
02.11.2013 20:52:17
KseniyaV: День добрый, соседи!
Кто пользуется услугами помощницы по хоз-ву в нашем доме...
Очень рекомендую. 066 -3 5 0 0 7 6 8 Валентина.