Greeners
26.04.2012 10:16:48
«Киевгорстрой»возглавил земляк Попова и бывший замминистра обороны Игорь Кушнир
http://argumentua.com/novosti/kievgorstroi-vozglavil-byvshii-zamministra-oborony
Хочеться пожелать новому президенту КГС всяческих успехов на новой работе, а нам, инвесторам дома, думаю необходимо поставить его письменно в известность о проблемах связанных с заселением в нашем доме. И думаю не суть важно, будет ли это коллективное или индивидуальные письма.
Sofya
26.04.2012 10:29:56
hordi408!
Щодо закладних можете подивитись iнформацiю на форумi Позняки -2 стройплощадка -2 там бiльш дружнiше це питання обговорюється.
skif
26.04.2012 10:35:10
hordi408:
Я из 408, квартира по закладной, документы еще не оформлены, обещали опсле праздников...
Проблемма крайне не понятна, коментировать что либо они отказываються. По этому берем и пишем письмо на КГС, отсылать заказным с уведомлением!!!!!!!
Президенту АТ ХК «Київмiськбуд»
Голицi М. М.
iнвестора будiвництва жит. буд.
м. р. Позняки 2 буд. 4 кв. ХХХХХХХХХХХ
ХХХХХХХХ В. В.
Шановний Михайло Миколайович,
Прошу Вас надати роз’яснення стосовно виконання зобов’язань Акцiонерного товариства холдингової компанiї „Київмiськбуд” (надалi – АТ ХК „Київмiськбуд”) в рамках укладеного мiж нами попереднього договору та договору мiни №ХХХХХХХХ вiд ХХХХХХХХ року.
Вiдповiдно до п. 1.1 договору мiни АТ ХК „Київмiськбуд” зобов’язане передати в обмiн на Заставну майновi права на Об’єкт (квартиру в зазначеному будинку з визначеними характеристиками) менi, ХХХХХХХХХХХХХХХ як набувачу, протягом трьох мiсяцiв пiсля завершення будiвництва та прийняття Об’єкта будiвництва (житлового будинку за будiвельною адресою: м. р. Позняки 2 буд. 4) в експлуатацiю. Вiдповiдно до вступних положень договорiв мiни, строк прийняття будинку в експлуатацiю сплив ще 30.09.11р., а вiдповiдно до п.3.1. вказаного договору я, як Набувач, маю набути майнових прав на Об’єкт протягом трьох мiсяцiв з дати прийняття житлового будинку в експлуатацiю.
Керуючись роздiлом 5 Договору мiни, вимагаю надання чiтких роз’яснень, щодо наступних питань, визначених як обов’язки забудовника АТ ХК „Київмiськбуд” перед мною, як iнвестором, та надати наступну iнформацiю:
1. Вказати дату прийняття будинку в експлуатацiю, з наданням копiї Акту готовностi Об’єкту до експлуатацiї, а саме житлового буд. №2 в складi житлового масиву, розташованого на земельнiй дiлянцi за адресою: 2-ий мiкрорайон ж/м Позняки у Дарницькому районi мiста Києва.
2. Вказати чiткi строки (до якої граничної дати), коли АТ ХК „Київмiськбуд” буде отриманий висновок стосовно вартостi майнових прав на Об’єкт, визначений за результатами експертної оцiнки чи котирувань товарної бiржi, який необхiдний для визначення цiни мiни Заставної на майновi права на Об’єкт на дату мiни та чiтко вказати строки (до якої граничної дати) вiдбудеться пiдписання акту приймання-передачi майнових прав на квартиру №ХХХХХХХ у вище зазначеному будинку. У разi iснування iстотних причин, якi перешкоджають виконанню зобов’язань в рамках укладеного договору, прошу Вас чiтко вказати їх у вiдповiдi та на пiдтвердження вашої позицiї обов’язково надати копiї таких документiв засвiдчених печаткою вашої установи.
3. Вказати чи був отриманий Сертифiкат вiдповiдностi, що засвiдчує вiдповiднiсть закiнченого будiвництва будинку проектнiй документацiї, державним будiвельним нормам, стандартам i правилам. Якщо так, то просимо надати копiю вiдповiдного Сертифiкату.
4. Коли та в якi строки буде органiзовано остаточне оформлення свiдоцтв на право власностi для власникiв Заставних, по вищевказаному Об’єкту будiвництва.
Прошу Вас розглянути моє звернення та враховуючи важливiсть та термiновiсть ситуацiї, що склалася, вiдповiдь надати в 10-ти денний строк з моменту отримання звернення та надiслати за адресою: 03134 м. Київ, вул. Кiльцева дорога 1, кв. 103, ХХХХХХХХХХ. До вiдповiдi прошу Вас також обов’язково надати копiю цiєї заяви з печаткою та номером реєстрацiї.
Термiновiсть розгляду питання обумовлена тим, що ситуацiя, залишається незрозумiлою для мене, як iнвестора, та не роз’ясненою з боку вашої компанiї i може впливати на правочин наших вiдносин в рамках укладених договорiв.
Повiдомляю, що у випадку залишення мого звернення без належного реагування, що вже сомо є порушенням чинного законодавства з питань розгляду звернень громадян, та вiдсутностi повних, чiтких i зрозумiлих вiдповiдей на вище зазначенi питання я, ХХХХХХХХХХХ, буду змушений звернутися за захистом своїх прав та iнтересiв до контролюючих органiв, правоохоронних органiв, суду та ЗМI.
З повагою,
ХХХХХХХХХХХХ. 26.04.2012 р.
Greeners
26.04.2012 12:17:52
Для skif !
Еще раз обращаю ваше внимание, что Голица М. М. уже не президент КГС. Адресовать нужно на Игоря Кушнира, http://argumentua.com/novosti/kievgorstroi-vozglavil-byvshii-zamministra-oborony
resident
26.04.2012 13:40:50
skif:
1. Вказати дату прийняття будинку в експлуатацiю, з наданням копiї Акту готовностi Об’єкту до експлуатацiї, а саме житлового буд. №2 в складi житлового масиву, розташованого на земельнiй дiлянцi за адресою: 2-ий мiкрорайон ж/м Позняки у Дарницькому районi мiста Києва.
а еще с номером дома повнимательнее
skif
26.04.2012 14:04:15
Greeners: Для skif !
Еще раз обращаю ваше внимание, что Голица М. М. уже не президент КГС....
Єто без разницi, главное в письме это КГС, они мня письмено не предупреждали о смене руководства.
Yaroslav2010
26.04.2012 14:18:03
hordi408:
Я из 408, квартира по закладной, документы еще не оформлены, обещали опсле праздников...
hordi408, добрый день!
Мы с вами самые близкие соседи))
Мы из 407. Когда заезжать планируете?
skif
26.04.2012 20:15:43
hordi408:
Скиньте ваши контакты - мыло, фон, как вас величать полность
на мое мыло vkskif@bigmir.net
Не хочу усугублять - но все достаточно печально и нам нужно теперь держаться вместе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Письмо напишите, не линитесь, учитавая что у вас уже готовый вариант.
skif
26.04.2012 20:39:51
по поводу закладных все крайне мутно...
КГС отказывается коментировать ситуацию, людям которые ходили к Соловьеву он сказал что их якобы кто то обманул - но это не мы (КГС), как по мне сами нагнитают какую-то истерию.
По сему решил собрать инициативных со стоек Урловская 38 и Григоренко 12.
Возможно нам придеться собираться и решать, что делать, как делать и т. д. - для решения нашего вопроса!
Просьба вас и других инвесторов по закладным, у которых сейчас приостановлена мена ЗАКЛАДНЫХ на имущественные права, скинуть мне на мыло контактную инфу в формате
ФИО, ТЕЛЕФОН, МЫЛО, ОБЪЕКТ ИНВЕСТИЦИЙ
кидайте на vkskif@bigmir.net - постараюсь сделать реестр из Супер Везучих. Также предлагаю если до субботы не получим инфы о получении результатов проверки КГС - предлагаю в суботу (рабочий день) собраться (после работы) и обсудить наши дальнейшие действия... Может примем конкретное решение!
П. С. КУА не знает о какой выемке говорит КГС, у них выемка не производилась (со слов Клавдии), но проверка была. Со слов, свои обязательства перед КГС они выполнили в полном объеме и в срок (предоставить документы подтвеждающие отказались, только в рамках запросов письменых и решать будет дир.) К ним никаких претензий со стороны КГС не поступало, о сути разногласий им ничего не известно.
ВОТ ТАК. ТЬМА!!!!!!!!!!
soladzur
26.04.2012 20:51:32
Насчёт подрезания стены под окном на лоджии. Очень сильно терзал этот вопрос. Хочется подрезать - аж очень. Даже придумал, технически, как правильно сделать.
НО.
Ох, ребята. Накляузничает кто-то из добрых соседей в ряд инстанций. Архитектуру. Благоустрий. СЭС. Ещё куда. Прокуратуру ту же.
Не отмахаешься. И тысячу раз пожалеешь о сделанном. Знаю, потому что знакомый так отомстил соседу, который его затопил и не захотел давать денег на ремонт.
Аналогичная ситуация со сносом стен и выносом батареи на балкон.
А вот какое мы выдумали легальное решение проблемы высоких окон на лоджии: ПОДИУМ.
Строится подиум, который подымает пол на 20-25 сантиметров. Мало того, это решение превращает проблеммный порожек в ступеньку Что уже намного удобнее. А в сам подиум можно заложить побольше утепителя. Да тот же керамзит засыпать. Будет теплее.
Подумайте.