Yur
29.11.2011 14:54:08
По поводу будки. На дом вешается камера и ИК-прожектором, которая смотрит на шлагбаум. Изображение с камеры выводится консьержу в одном из парадных. Возле шлагбаума стоит кнопка вызова на случай, если консьерж уснул. У консьержа пульт ДУ шлагбаумом.
Решение с цепями позволяет за минимальные деньги решить хотя бы частично вопрос с парковкой. На сегодня вся парковка занята, не только во дворе, но и вдоль проезда практически до АЗС КЛО.
Galla
29.11.2011 17:32:51
Меня тоже внесите в список -за парковку
Beskny
29.11.2011 17:38:31
Yur: По поводу будки. На дом вешается камера и ИК-прожектором, которая смотрит на шлагбаум....
шлагбаум с камерой это правильное и современное решение. цепи к сожалению вопрос не решат. они тоже стоят денег и не оберегают от хамов, которые будут ставить машины на свободных от цепей местах даже перекрывая проезд
Stomik
29.11.2011 17:38:46
Уважаемые соседи! Доброго всем вечера! Вы понимаете что за придомовую территорию платить придется нам!!И я думаю что мы имеем право решать что будет на нашей территории! И наши соседи это прекрасно понимают!
xlhombat
29.11.2011 17:44:00
Внесите меня в список сразу на 3 места.
А то я плохо паркуюсь и педали путаю.
Соседи обижаються потом
Как вы думаете 3-х мест будет достаточно?
Фото автомобиля прилагаю.
Boxik
29.11.2011 19:41:28
за шлагбаум и парковку +1
gorez
29.11.2011 19:54:27
Сусiди, дуже радий що все-такивже рухається, воду вмикають, тестують, обiцяють видавати ключi. Тепер можна повернутися до теми шлакбаумiв.
Однозначно це наша територiя, ми за неї платимо, тому i ми вирiшуємо як нам треба.
1 було б добре того шлакбаума переставити туди, де вiн нам потрiбен! :-) А там де була кафе - розширити парковку. Взагалi-то можне ще спробувати заставити КиївМiськБуд її заасфальтувати.
2 шлакбаум з дистанцiйними ключами однозначно потрiбен. Не знаю скiльки коштує, але мабуть не дешево. Тому пропоную зайнятися його покупкою трохи пiзнiше, коли бiльше людей заїде, визначимося скiльки в нас автомобiлiстiв i подiлимо на всiх, а не на нас 10 котрi вже зараз готовi, а потiм решта не будуть приймати участь в купiвлi шлакбаума. А поки що тимчасово мiсяць-два можна i з двома стовпчиками, цепом чи тросом i замком. Ключiв зробимо 2-3 десятки.
3 як на мене сама велика проблема буде вигнати автомобiлi, котрi вже стоять в нас на територiї. Замовити евакуатор чи що? Добровiльно вони самi не виїдуть, принаймнi усi. Може повiсити табличку на деревi - "Власники авто, заберiть з-пiд будинку свої машини до 1 грудня". Чи може пороздруковувати маленькi записки i повiсити пiд двiрники?
Yur
29.11.2011 20:49:49
З приводу самi не виїдуть - так i нехай стоять цiлодобово, виїхати то через ланцюг буде неможливо.
Ще прийшла сьогоднi одна цiкава думка. Як точно стане вiдомо, з якого боку вiд будинку стоятимуть смiтники, то протилежну сторону можна просто з обох бокiв вiддiлити стовпчиками та ланцюгом. Тодi i смiттєвози i аварiйнi служби до будинку будуть дiставатися бесперешкодно.
Шлагбаум коштує вiд 1000 євро. Iз монтажем, камерою, проводкою, один комплект встане нехай в 3000 євро. Якщо зiбратися усiм автовласникам будинку, то сума вийде не така i велика, навiть як рахувати, що шлагбаумiв треба два.
Aleks147
30.11.2011 07:35:47
Здравствуйте. Я ваш сосед. Первый раз что то пишу на форуме.
У меня предложение давайте встретимся в субботу 03.12.2011г. и обговорим нашу проблему со стоянкой у кого есть автомобиль и не только. Встреча возле дома, 1 парадное в 13.00. Кто за?
xlhombat
30.11.2011 07:47:16
.. оглассть всю павестку дня пжалста!
Когда стоянки обсудите я подтянусь!