сладкий
19.03.2012 14:00:18
По поводу интернета и телевидения нада всем звонить в информационные технологии и оставлять заявки, но нужно настоять чтоб они зарегиситрировали вас. Я им звоню почти три недели и никаких внятных ответов они сказать не могут когда будет подключен наш дом к ихним сетям. Некоторые отвечают что пока и в планах на подключение нашего дома нет, а некоторые подтвердили что работы ведутся, и чем больше будет звонков от жильцов тем лутше. Я дошол до ихнего директора, и он должен завтра дать ответ когда подключат наш дом.
gorez
19.03.2012 14:37:44
Для пiдключення будинку потрiбно порядку 20 заявок. Наразi є лише 3 заявки!
Потрiбно дзвонити i залишати заявки!!!
gorez
19.03.2012 14:46:20
Колеги, сусуди!
Всi ми або дивимося у вiкно, або проходимо в напррямку зупинки Райдужний щодня. Снiг зiйшов - а смiття залишилося. Всi спостерiгаємо цей срач - порожнi пляшки, папiрчики, фантiки.
Хто за суботнiк!!!
Пропоную в суботу взяти кульки для смiття, перчатки - поприбирати територiю навколо озера. Нам тута жити. Я розумiю - частина людей скаже я не смiтив, i прибирати не буду. Тим я скажу - я також не смiтив, але менi не байдуже де я живу. Тому я планую поприбирати. Хто складе компанiю - буду радий. По закiнченню при бажаннi можна i шашличок зробити.
Yur
20.03.2012 14:23:11
gorez: Колеги, сусуди!
Всi ми або дивимося у вiкно, або проходимо в напррямку зупинки...
Пiдтримую!
oxi
20.03.2012 14:28:37
Во сколько сбор на субботник?
Aleks147
20.03.2012 15:18:59
Пiдртимую!!!!!!!!
О котрiй?????? Ще с собою брати????
Sosedushka_s_M
20.03.2012 15:39:48
I ми там будемо :)
карась
21.03.2012 07:22:02
Во сколько начало?
С собой надо взять мешки для мусора, перчатки, палку с штырем для сбора бумажек и хорошее настроение:)
gorez
21.03.2012 09:01:32
Як на мене нам потрiбнi будуть великi мiшки для смiття, котрi продаються в супермаркетах Епiцентр, Новiй лiнiї,.... Я гадаю, що те що можна спалити - краще спалити, а те що не горить (склянi пляшки) зiбрати в мiшки i притягнемо до мусорних бакiв. Якщо принести все-все, то це буде цiла гора смiття. Хто буде в супермаркетi, хто зможе купити?
Потрiбнi будуть перчатки (щоб не голими руками брати смiття), топорик, щоб прочистити хащi (зарослi), було б непогано мати граблi, щоб почистити дно рiвчака вiд смiття, бажання i гарний настрiй - очистити наш навколишнiй двiр.
Стосовно збору - було б непогано зiбратися в суботу о годинi 10 - 11. Дружина б поклала малечу спатки i приєдналися до нас.
Все-таки приємно буде дивитися з вiкна i гуляти навколо коли буде чисто. А коли навколо чисто, то вже i соромно буде смiтити iншим. А можливо i подамо приклад iншим людям.
veem
21.03.2012 11:24:12
Соседи, куплю влагостойкий гипсокартон 1 лист, забрать могу вечером в любой день
093 496 74 46