Молодежный квартал. Осокорки 2,3,4, ул. Чавдар, 8, стройплощадка 3 (Аркада)

Inkognito

Inkognito

17.06.2011 12:11:14

bez: кирпичи на 19м этаже 2й секции

Спасибо за фото, кстати, как вы в такое время попали на стройку?

Цитувати

bez

bez

17.06.2011 12:48:19

Попали через двери :) Вернее через решетку которая не была закрыта.

Цитувати

alex_khai

alex_khai

17.06.2011 13:10:40

Inkognito:
Спасибо за фото, кстати, как вы в такое время попали на стройку?

В деревянном заборе(если дом обходить со стороны 1 секции) есть дверца,
она не закрывается - а дальше, в сам дом, по строительному входу.

Цитувати

Arkada

Arkada

17.06.2011 13:24:35

Шановнi довiрителi, з приводу Ваших нарiкань на низьку якiсть виконання будiвельних робiт повiдомляємо. Представниками вiддiлу нагляду за будiвництвом ПАТ АКБ «Аркада» розпочато ретельну перевiрку квартир у кожному будинку, мiсць загального користування та прибудинкових територiй. Така перевiрка потребує певного часу, але вже на сьогоднiшнiй день по кожному з зауважень ведеться робота з виконавцями з метою усунення недолiкiв.
Доречi, стосовно отворiв у зовнiшнiх стiнах, про якi Ви запитували на форумi, маємо повiдомити наступне. В процесi проведення перевiрки квартир вiддiлом нагляду за будiвництвом було пiдтверджено, що монтаж панелей вiдповiдає вимогам СНиП 3.03.01-87 розд. 3. Технологiчнi отвори в елементах перегородок чи зовнiшнiх стiн панельних будинкiв, наприклад, у квартирi №50 житлового будинку №6, передбаченi проектом, i це не є чимось незвичайним.
Також допускаються незначнi сколи при монтажi, якi не впливають на цiлiснiсть конструкцiй панелей.
Всi цi сколи в подальшому замонолiчуються i це не призводить до погiршення споживчих якостей квартири чи окремих її елементiв. Також при монтажi внутрiшнiх iнженерних комунiкацiй (електропроводка, трубопроводи води, каналiзацiї чи системи опалення) виникає необхiднiсть в пробиваннi додаткових отворiв, якi також в подальшому замонолiчуються. Усi цi конструктивнi особливостi допускаються чинними будiвельними нормами i правилами. Але, безумовно, роботи по замонолiчуванню повиннi бути виконанi належним чином до моменту початку оздоблювальних робiт у будинку.

Цитувати

Arkada

Arkada

17.06.2011 13:25:14

Також повiдомляємо Вам iнформацiю щодо стану будiвництва деяких об‘єктiв:
ж/б №7 – готовий до введення в експлуатацiю. Натомiсть, у зв‘язку з тим, що до Iнспекцiї ДАБК надiйшло звернення одного з довiрителiв цього будинку з проханням розiбратись та вжити заходiв для припинення незаконних перепланувань, якi було виконано у ж/б №7 (попереднiй забудовник допустив на незакiнчений об‘єкт довiрителiв для виконання ремонтних робiт, а деякi несвiдомi громадяни порушили конструкцiї стiн), станом на сьогоднiшнiй день Прокуратурою, Iнспекцiєю ДАБК, пожежниками, Котлонаглядом, Санепiдемстанцiєю та iншими установами проводиться перевiрка по цьому питанню. Перевiряються всi об‘єкти, i процедура закiнчиться не ранiше нiж через тиждень. Пiсля цього буде оформлюватись Сертифiкат вiдповiдностi. Доречi, для довiрителiв, якi бажають отримати ключi вiд квартир до заселення будинку повiдомляємо, що це забороняється робити у зв‘язку з вищенаведеними причинами;
ж/б №8 – введення в експлуатацiю затримується у зв‘язку з тим, що ТОВ «Укрмiськбуд-1» своєчасно не оформив документи для передачi мереж Київенерго та Київвводоканалу, що унеможливлює пiдключення будинку до електропостачання та водопостачання. Фахiвцi Генпiдрядника та Київпроекту займаються цими проблемними питаннями. Також в самому будинку субпiдрядники не виконали ряд робiт, якi необхiдно закiнчити;
ж/б №9 – активно ведуться роботи по проектуванню. Вiдповiдаючи на запити довiрителiв повiдомляємо, що проект у ВАТ ДБК-4 отримати не можна. При цьому ВАТ ДБК-4 категорично вiдмовився добудовувати будинок. Голова Правлiння ВАТ ДБК-4 зосередив у своїх руках контроль над попереднiм забудовником ТОВ «Укрмiскбуд-1», i вiдстоюючи свої iнтереси, намагається таким чином шантажувати Банк та ТОВ «Фiрма «Девелопер». Оскiльки будинок буде добудовувати Генпiдрядник КПШБ-2, будiвельники на будинок зможуть зайти для виконання робiт одразу пiсля розробки нового проекту. Документацiя, яка знаходиться у ВАТ ДБК-4, буде повторно отримана у проектантiв. До речi, директор Iнституту Київпроект Родичкiна Н. П. стосовно вiдеозапису, який було викладено на сайтi Банку за результатами зустрiчi пана Кучука з будiвельниками, прокоментувала, що, висловлюючись з приводу неможливостi перепроектувати ж/б №9, вона мала на увазi зовсiм iнше. В пiдтвердження цього повiдомляємо, що саме Київпроект зараз i займається перепроектуванням цього будинку. Таке перепроектування на цiну квадратного метра не вплине.
Також вважаємо за необхiдне вiдповiсти на деякi загальнi питання, якi Вас турбують.
Забудовник ТОВ «Фiрма «Девелопер» працює на ринку будiвництва понад 10 рокiв i має достатнiй досвiд у всiх питаннях, пов‘язаних зi спорудженням та введенням в експлуатацiю об‘єктiв. Тому буде намагатись не повторити ситуацiю зi зривом строкiв введення в експлуатацiю, яка виникла навколо житлових будинкiв №7,8,9.
Також вважаємо за необхiдне пояснити Вам, чому квартири у вiддiлу продажу ПАТ АКБ «Аркада» «або з‘являються, або зникають». Є перелiк квартир, якi заброньованi за наказом Голови Правлiння Банку. Коли виникає потреба в додаткових коштах для фiнансування будiвельних робiт, за розпорядженням Голови Правлiння такi квартири потрапляють у вiльний продаж. Щодо продажу квартир пiсля введення будинкiв в експлуатацiю пiдтверджуємо, що реалiзацiя буде здiйснюватись також через ПАТ АКБ «Аркада».

Цитувати

Jackas

Jackas

17.06.2011 15:59:14

где информация по нашему дому? надеюсь всё алес гуд

Цитувати

Eloisa

Eloisa

17.06.2011 17:56:57

Уважаемые представители банка "Аркада"!
Вы забыли дать информацию о ходе "строительства" в доме №3. Огромная просьба в ближайшее время исправить эту ошибку и предоставитьответ о ходе работ на этом объекте. За последние 3 недели я не увидел совершенно никаких внешних изменений дома....

Цитувати

Jackas

Jackas

17.06.2011 19:15:42

Так же прошу АРКАДу ответить, когда реально возобновиться строительство дома в былом темпе? Сейчас это не работа(на ролике уверяете, что все финансируется и делается)За 1,5месяца Вы умудрились затормозить все. ваши достижения еле еле тех этаж частично залили, лифты загрузили, кладку внутри аж 2 этажа! уважаемая, Аркада, у вас нет ресурса(денег, людей)строить дом?

Пысы: по ту сторону Бажана краны в 23 работают и крутяться,Аркада,ау!

Цитувати

РЕАЛИСТ

РЕАЛИСТ

18.06.2011 11:21:37

Уважаемая "Аркада"! Мне уже порядком надоели Ваши "пустые обещания"... по порядку:

1) Вы обещали, что в течении 3 дней или максимум 2-3 нед., стройка наберет прежних оборотов, лично я этого не заметил, поэтому, как Я ОБЕЩАЛ (а в отличии от Вас, я свои обещания исполняю) я подготовил письма в ряд инстанций (специально не буду называть куда, чтобы Вы не успели подготовится), и 1.07.2011 эти письма будут переданы (напрямую). Я думаю, после этого строительный процесс по дому №3 наберет оборотов.

2)Я знаю, что банк "Аркада" с Уважением относится к решениям НБУ, поэтому я подготовил еще одно письмо, но если, я его отправлю(передам напрямую) Вы знаете, чем это для Вас может обернутся..
И не думайте, что только Вы можете шантажировать инвесторов и держать их в напряжении.
Можете считать это хорошим, дружеским предупреждением!

3)Я знаю, что дом №7 доставил небольшие проблемы банку "Аркада" из-за того, что Вы вовремя не сумели сдать дом... поверьте, я смогу увеличить количество проблем в 10 раз, если Вы не наладите строительный процесс и решите умышленно затянуть сдачу дома №3...

4) в доме №3, а именно 2 секция 5 этаж(кухонный балкон) строителями было оставлена халтура по монолиту... проконтролируйте чтобы все это безобразие устранили. Такой брак я еще заметил на 6,7,8 этаж.(кухонный балкон)... Если этот брак не будет устранен, и не дай Бог балконы обвалятся(4 этажа), Вы понимаете какие могут быть последствия...
Поэтому, я направлю несколько писем, застройщику, Вам, в инспекцию ДАБК, в прокуратуру в том числе( на Всякий случай, если брак не будет устранен, и балконы обвалятся...).

5) Где отчетность о проведенных строительных работах,которую Вы обещали регулярно предоставлять? Где отчет по дому №3?

Аркада, не нарушайте договорных обязательств, которые Вы на себя возложили, а инвесторов не считайте за "нелюдей", Вы строите за счет наших инвестиций.

Цитувати

РЕАЛИСТ

РЕАЛИСТ

18.06.2011 11:40:55

"Аркада". Это тоже предусмотрено проектом?

Цитирую Ваши слова... Також допускаються незначнi сколи при монтажi, якi не впливають на цiлiснiсть конструкцiй панелей.
Всi цi сколи в подальшому замонолiчуються i це не призводить до погiршення споживчих якостей квартири чи окремих її елементiв....

Такой скол должен укрепляться металлической сеткой(арматурой),налепить цемент - это не работа...
Наведите порядок во 2 секции на 5,6,7,8 этажах (это там где было заметно)...

Цитувати
<< 135 136 137 138 139 ... 667
Архів