РЕАЛИСТ
25.06.2011 10:48:56
вид в сторону 8 дома (во двор)...
РЕАЛИСТ
25.06.2011 11:01:18
что-то опять подвезли в наш квартал...
Jackas
25.06.2011 11:25:08
"С внешним материалом для утепления дома еще не определились.." лежит минвата и не определились? куда деньги разбазаривают ))))))))))) по поводу сколов итп, можно жаловаться тебе ? соберёшь всё в кучу и ему выложишь?
РЕАЛИСТ
25.06.2011 11:55:34
2 Jackas :
Куча материала - это для работ на крыше... а по поводу сколов.... хотя прораб говорит, что все тип-топ и внутри сколов прочнaя арматура, а внешний вид заделается штукатуркой... но, как говорят доверяй, но проверяй... я буду настаивать чтобы эти сколы укрепляли металлической решеткой(арматурой) а потом, уже, штукатуркой...
Лично я за то, что бы пройтись по Всем квартирам (2 секции)зафиксировать ВСЕ СТРОИТЕЛЬНЫЕ ОГРЕХИ, а потом заставить все эти огрехи привести в порядок... а какой смысл бегать по 20 раз?
А по поводу денег - я согласен...стройку на объектах затягивают специально, чтобы больше утянуть...
Roman218
25.06.2011 14:25:55
РЕАЛИСТ: 2 секция...
2 РЕАЛИСТ:
Спасибо за фоторепортаж. Скажите, фото строителей на 2 секции вы сделали на каком этаже?
Arkada
25.06.2011 14:59:09
На зустрiчi, яка вiдбулась 25 червня 2011 року мiж представниками ТОВ «Фiрма «Девелопер», ТОВ «Укрмiськбуд-1» та ПАТ «ДБК-4». Генеральному директору ТОВ «Фiрма «Девелопер» вiд ТОВ «Укрмiськбуд-1» була висловлена пропозицiя повторно передати частину функцiй замовника будiвництва, зокрема житлових будинкiв № 7, № 8, № 9, ТОВ «Укрмiськбуд-1».
Вважаємо, що ця пропозицiя не може бути задоволена з огляду на наступне.
В разi прийняття такої пропозицiї на забудовника ТОВ «Фiрма «Девелопер» в повному обсязi будуть покладенi зобов’язання по будiвництву некомерцiйних об’єктiв соцiального призначення в складi комплексу, мереж, паркiнгу, спортивного комплексу, а також всi витрати по закiнченню будiвництва всього мiкрорайону в цiлому, в той час як комерцiйно привабливе житлове будiвництво, без жодних соцiальних зобов’язань, бажає здiйснювати ТОВ «Укрмiськбуд-1».
Крiм того, мiж Банком «Аркада» та ТОВ «Фiрма «Девелопер» в рамках Закону України «Про фiнансово-кредитнi механiзми i управлiння майном при будiвництвi житла та операцiях з нерухомiстю» укладено Генеральний договiр, налагоджено спiвробiтництво та досягнуто розумiння з бiльшостi питань. ТОВ «Фiрма «Девелопер» є землекористувачем земельної дiлянки, що дозволяє оперативнiше вирiшувати всi питання, якi виникають пiд час будiвництва та отримання сертифiкатiв вiдповiдностi при введеннi в експлуатацiю будинкiв.
З огляду на вищенаведене, партнерство мiж ТОВ «Укрмiськбуд-1», ТОВ «Девелопер» та ПАТ АКБ «Аркада» в такому форматi для нас є фiнансово та технологiчно не привабливим. В свою чергу, ТОВ «Укрмiськбуд-1» була вiдхилена пропозицiя ТОВ «Фiрма «Девелопер» отримати «компенсацiю», а ПАТ «ДБК-4» вiдмовився повернути будiвельникiв на житловi будинки №8, №9.
За результатами зустрiчi ТОВ «Фiрма «Девелопер» остаточно було прийнято рiшення продовжувати перепроектування та будiвництво ж/б №9 без участi ПАТ «ДБК-4».
Мечтатель
26.06.2011 09:01:48
Добрый день, товарищи-соседи :) Мы купили единичку во 2-й секции на 21-м этаже, кв. 219. Я живу на Гмыри, поэтому часто бываю на стройке. Постараюсь стать полезным в нашем общем вопросе. С уважением, Роман Данов.
РЕАЛИСТ
26.06.2011 09:10:20
2 Мечтатель : Добро пожаловать!
РЕАЛИСТ
26.06.2011 09:13:36
2 Roman218 : строителей (2 чел. на фото) сфоткал на 19 эт....
Roman218
26.06.2011 09:20:25
2 РЕАЛИСТ:
Скажите, на 20 не заглядывали, у меня в угловой 2-ке должны были класть стены?
Тот одинокий строитель на балконе видимо тоже с 19 этажа? Мы пока в свою квартиру ни разу не понимались поэтому смотрю на вид из окон по вашему фото.
2 Мечтатель:
Приятно видеть на форуме новых соседей. Я так понимаю вы из 1к= 43м, давно скрываетесь в "подполье" или это из резерва квартирка "выстрелила"?