Молодежный квартал. Осокорки 2,3,4, ул. Чавдар, 8, стройплощадка 3 (Аркада)

Olympic

Olympic

20.05.2011 14:33:30

РЕАЛИСТ: Кто с нашего дома будет сегодня на встрече?

Реалист, ждем Вас с вашей инфой не для форума.. Очень интересно подтвердятся ли мои догадки и моя информация насчет аркады и укрмиськбуда

Цитувати

bez

bez

20.05.2011 14:34:38

Я буду. Предлагаю сделать бейджики с форумскими никами, чтобы мы могли ориентироваться ху из ху :) клуб анонимных инвесторов :)

Реалист, я рассчитываю на экскурсию во вторую секцию от вас. Найдите меня в толпе пожалуйста :)

Цитувати

alex68

alex68

20.05.2011 14:40:39

Планирую подъехать. Бейджика нету :)

Цитувати

Eloisa

Eloisa

20.05.2011 14:44:00

Планирует подъехать муж - Павел)))

Цитувати

Arkada

Arkada

20.05.2011 14:44:08

Шановнi довiрителi, доводимо до Вашого вiдома, що 19.05.2011 року вiдбулася офiцiйна нарада за участi ПАТ АКБ «Аркада», як Управителя ФФБ виду А «Молодiжний квартал», ТОВ «Фiрма «Девелопер», як Забудовника, що прийняв на себе всi обов‘язки щодо спорудження будинкiв та передачi об‘єктiв iнвестування у власнiсть довiрителям, та керiвникiв пiдрядних органiзацiй, якi виконують будiвельнi роботи з будiвництва комплексу багатоповерхових житлових будинкiв з об‘єктами культурно-побутового призначення житлового масиву «Осокорки-Пiвнiчнi», 2,3,4 в Дарницькому районi м. Києва.
На нарадi керiвник Вiдкритого акцiонерного товариства «Трест Київпiдземляхбуд-2», що виконує функцiї Генпiдрядника по спорудженню об‘єктiв будiвництва у цьому мiкрорайонi, запевнив всiх учасникiв в тому, що через декiлька днiв будуть поновленi роботи на будiвельних майданчиках, якi було призупинено з органiзацiйно-технiчних причин, i це не призведе до подорожчання вартостi будiвництва. Також всiма учасниками будiвництва було досягнуто домовленостi, що необхiдно докласти максимум зусиль для того, щоб змiна Забудовника не призвела до суттєвого порушення графiкiв будiвництва.
Банком, в свою чергу, при укладаннi Генерального договору з ТОВ «Фiрма «Девелопер» були додержанi всi вимоги Закону України «Про фiнансово-кредитнi механiзми i управлiння майном при будiвництвi житла та операцiях з нерухомiстю» щодо забезпечення виконання зобов‘язань Забудовника за Генеральним договором перед Управителем фонду i його учасниками.
Довiрителям, якi сплатили 100% вартостi загальної площi квартири i уклали Договори про уступку майнових прав, повiдомляємо, що пiдстав для сумнiву стосовно дiйсностi цих договорiв немає. Незважаючи на те, що Забудовника було змiнено, нiхто не може позбавити їх власникiв майнових прав, якi були набутi довiрителями до цiєї подiї, i вони є дiйсними.
Оскiльки деяких учасникiв ФФБ турбує питання виконання Забудовником обов‘язкiв щодо передачi квартир мiсту, повiдомляємо, що необхiдна кiлькiсть квартир в резервi ТОВ «Фiрма «Девелопер» є, а згiдно iснуючого порядку така вимога може бути виконана на любому етапi будiвництва, але не пiзнiше початку оформлення квартир у власнiсть довiрителям.

Цитувати

РЕАЛИСТ

РЕАЛИСТ

20.05.2011 14:44:15

Хотя 2 секцию закрыли на замок, но Мы что-то придумаем, если вы не боитесь высоты.
Встречаемся возле нашего дома (со стороны улицы)....
Встреча всех домов, по традиции, будет возле участка №7.... туда и будем держать направление...

р.s. Я буду в белой курточке...

Цитувати

bez

bez

20.05.2011 15:00:04

Давайте сначала с народом поговорим, а потом по своим дела пойдем. Нас двое: я и мой муж :) у мужа фиолетовая футболка будет и журнал огонек в руках (шутка) ;)

Аркада, спасибо что пытаетесь нас успокоить! Верните строителей на рабочие места и начну спать спокойно.

Цитувати

bez

bez

20.05.2011 15:02:43

Arkada: Шановнi довiрителi, доводимо до Вашого вiдома, що 19.05.2011 року вiдбулася офiцiйна...

И вообще вы не разу не упомянули что по этому поводу думает Укрмиськбуда-1! Сдал ли он свои полномочия добровольно или имеются претензии!?

Цитувати

Hill

Hill

20.05.2011 15:04:55

Аркада! Перестань играть! У людей это жизненно важный вопрос! Хватит скандалов. Работать надо и работать так, чтобы люди которые вам доверяют и вложили деньги, спали спокойно без инфарктов и инсультов.
Верните рабочих на рабочие места и хватит нам этих интриг!
Свои вопросы решайте тихо и мирно, не снимая людей с объектов.
Тихо и мирно, это значит - хотите кого то менять - меняйте, но не выводя строителей со стройки. Сначала заведите других, потом выводите первых.

Но, люди вам заплатили деньги не за то, чтобы вы им портили кровь и здоровье!

Цитувати

РЕАЛИСТ

РЕАЛИСТ

20.05.2011 19:10:59

Привет соседи! Я благодарен Всем, кто пришел сегодня на встречу. Честно говоря после того, как я спросил кто представляет участок №3 и половина людей сразу подошли... я был в шоке... я не ожидал, что придет столько людей... Всем Огромное Спасибо! Вместе Мы сила!
Не переживайте, если Аркада не начнет стройку в течении 7-10 дней, то будем писать коллективное письмо.
1)в Аркаду
2)Попову
3)Прокуратуру и др. структуры.
Слава Богу есть выходы и входы!

Повторюсь,ВМЕСТЕ МЫ СИЛА! Аркада держись.................

Цитувати
<< 93 94 95 96 97 ... 667
Архів