ЖК "Перовский", Воскресенка, пр-т Алишера Навои, 69 (Киевгорстрой)

Demcha

Demcha

29.05.2014 12:04:18

с такими темпами, как подписываются люди под "результатами собрания" в 3-й секции, мы будем создавать ОСББ до новых, я бы даже сказал, новейших веников(((
Давайте будем реалистами...

Цитувати

Alexandr1985

Alexandr1985

29.05.2014 12:14:12

Згоден, тепми пiдписання протоколу зовсiм низькi. В 1 секцiї 25 чоловiк, в 2 секцiї не бiльше. 3 секцiя пасе заднiх. На зборах так браво пiднiмали руки i голосували за. Нiхто не хоче нi колясочних нi озеленення.
Можливо лишити цю справу нехай буде як буде, посадимо ПУЕЦ собi на шию i нехай там сидять. Такими темпами тариф i до 10 може дiйти. ПУЕЦ-комерцiйна структура. Нехай люди заробляють грошi, поки будинок новенький, а коли вiн буде старенький створимо ОСББ i будемо латади дiрочки на кришi, ступеньки плиточкою обкладати, штукатурити, ремонтувати i т. д.
Менi нещодавно телефонували з Днiпровської адмiнiстрацiї i сказали Поки ми не створимо ОСББ нас Пуец i надалi буде розводити на грошi.

Цитувати

unkindone

unkindone

29.05.2014 12:16:51

Ви чомусь не хочете зрозумiти факт, що ця цiна iснує тiльки в вашiй квитанцiї, яку Ви отримуєте!

На сайтi ввв. муниуципал. гов-о. юа статус тарифу завжди був "На розгляданi", тобто вiн не був затверджений/погоджений :) Це тариф взятий з довiдника авторства пана Стелi.

Все, що платять мешканцi будинку - це просто платять комусь в кишеньку. Ось так.

Як сказала майстер ЖЕКу:
"Ну Ви ж хочете, щоб було прибрано. Правда ж? Ну i що, що не затверджено. Ми мусимо пiти на цей непопулярний крок iбо тяжко жити, жалко вмерти". (це не дослiвний текст)

Якщо переводити кошти по цiнам договору, то в судi Ви будете правi. Ось так ;)

Можливо скоро буде iнформацiя: в яке вiконце в прокураторi заносити кляузи на ПУЕЦ. Ходять слухи, що за часiв царя Вiтi Єнакiївського ЖЕКiв били по пальцях i ставили на мiсце.

Варiант №5. ПУЕЦа в шию, Новоперовська самоборона, петрушка замiсть газону i блокпости з покришок на входi у пiдїзд, ну i т. д.

Приблизно ось так потрiбно зробити:
Тиц: http://dengi.ua/clauses/124941_Kak_borotsya_s_zavyshennymi_tarifami_v_novostroe.html

Цитувати

Vikitos

Vikitos

29.05.2014 12:19:37

я не подписываю протокол так как не могу на все 6-7 пунктов ответить да нет воздержался. если это протокол то по каждому пункту должен быть голос да нет воздержался. вот и все. я за ОСББ, но с грамотными управленцами.

Цитувати

Demcha

Demcha

29.05.2014 12:29:25

а кто мешает указать, какие пункты Вы не поддерживаете?

Цитувати

Alexandr1985

Alexandr1985

29.05.2014 12:32:52

Таких мешканцiв як Vikitos дуже багато. Ми подумаєм... I не пiдписують.
В протоколi немає жодних зобовязань, якi б брали на себе мешканцi.
Ви проти озеленення? Колясочної? Проти укладення прямого договору з Київенерго? Проти зачинити дверi в коридорi щоб вас не обкрадали? Проти влаштувати пожежнi рукава в пожежних шкафах? Проти iнiцiативної групи?

Цитувати

Vikitos

Vikitos

29.05.2014 12:47:27

1)З першого питання : будет полный безлад. если около 100 квартир занесут туда весь хлам который валяется у него на балконе. поверьте если у человека нет коляски то он обязательно поставит туда чего нибудь. а потом еще найдутся такие которым приглянется чей то велосипед
З другого питання: может быть и да. но тоже снятие показания и что дальше как контролировать в какую платежку сколько разнесли?
З третьего питання: да но этот вопрос можно было и не подымать просто самому пойти заключить договор.
З четвертого питання: инструкция есть не мешало бы ее дополнить обязательно узнавать в какую квартиру и фамилию жильца это квартиры. ко мне ходят просто называя номер квартиры. а номерация квартир и так написана на подьезде.
5)З пятого питання порядку : я за, но если никто не будет поливать, то все загнется. а дворнику мы не можем вменить это в обязаности.
6)З шостого питання порядку: я против закрытия на замки дверей от лифта и лестничной клетки.
7)З сьомого питання порядку: я за.
да в протоколе нет никаких обязательств, но и не будет никаких действий от протокола. мое мнение нужно не убивать время на подобные собрания и протоколы в никуда. а методично шаг за шагом создавать ОСББ.

Цитувати

Alexandr1985

Alexandr1985

29.05.2014 13:03:19

Давайте уважно розглянемо пiдготовлений протокол i приймемо вiдповiдне рiшення.

1)З першого питання : будет полный безлад. если около 100 квартир занесут туда весь хлам который валяется у него на балконе. поверьте если у человека нет коляски то он обязательно поставит туда чего нибудь. а потом еще найдутся такие которым приглянется чей то велосипед

В протоколi передбачено, що Зберiгати в допомiжних примiщення велосипеди та коляски, при цьому ключi вiд допомiжних примiщень зберiгаються виключно у консьерж, яка буде вести журнал облiку речей.
Нiякого хламу там не буде! Консьерж буде за цим слiдкувати i фiксувати в журналi хто що туди поклав!

З другого питання: может быть и да. но тоже снятие показания и что дальше как контролировать в какую платежку сколько разнесли?

По законодавчим правилам ПУЕЦ зобовязаний знiмити показники загальнобудинкового лiчильника в присутностi постачальника (Київенерго) та споживачiв, така людина з боку споживачiв є. Тому ми це постараємось реалiзувати. До того моменту поки не укладемо прямi договора з Київенерго на постачання тепла (довга iсторiя детально на зборах розповiм).

З третьего питання: да но этот вопрос можно было и не подымать просто самому пойти заключить договор.

Жодна людина не могла укласти договiр з Київенерго, на сьогоднi є вiдповiдь вiд Київенерго i мною буде укладено 1 договiр з Київенерго.

З четвертого питання: инструкция есть не мешало бы ее дополнить обязательно узнавать в какую квартиру и фамилию жильца это квартиры. ко мне ходят просто называя номер квартиры. а номерация квартир и так написана на подьезде.

Розробимо, добавимо вашi пропозицiї i укладемо!

5)З пятого питання порядку : я за, но если никто не будет поливать, то все загнется. а дворнику мы не можем вменить это в обязаности.

Звернiть увагу на тариф! Там є поливання територiї. Нiкому нiчого не потрiбно вменять, i нiчого не загнеться. Це питання вирiшимо!

6)З шостого питання порядку: я против закрытия на замки дверей от лифта и лестничной клетки.

Протоколом Вас нiхто не зобовязує це робити. З метою недопущення крадiжок пожежних рукавiв з пожежних шкафiв спiввласники кожного поверху розглянуть можливiсть та забезпечать встановлення замкiв на дверях що ведуть до загального коридору та дверей що ведуть до смiттєпровода. Ви розглянули таку можливiсть i проти цього, нiчого страшного в цьому немає. Ми так зробили i задоволенi. Збереження тепла i безпека! Це не є порушенням правил протипожежної безпеки. Пожежники перевiряли!

7)З сьомого питання порядку: я за.
да в протоколе нет никаких обязательств, но и не будет никаких действий от протокола. мое мнение нужно не убивать время на подобные собрания и протоколы в никуда. а методично шаг за шагом создавать ОСББ.

На мою думку, Ви помиляєтесь! Ми не вбили время, а зустрiлися, мали можливiсть познайомитись i вирiшили куди ми рухаємось. А рухаємось до створення ОСББ, а для цього iнiцiативна група просто необхiдна!
Сподiваюсь я надав вiдповiдi з усiх питань, якi Вас турбували i виходить що ви з усiх питань ЗА. Тож маєте можливiсть пiдписати протокол. Дякую!

Цитувати

Vikitos

Vikitos

29.05.2014 13:21:17

Хотите получить результат. мое предложение. 1. пообщаться с james посмотреть сколько будет стоить обслуживание наших двух домов в ОСББ. 2 сделать понятный простому обывателю бизнес план +доход - затраты. этот бизнес план каждому в ящик, чтоб вечером на диване жильцы изучили и там можно поставить за против воздержался. в итоге жильцы увидят сколько они будут платить если создадут ОСББ. Ну и подождать пол годика, когда наши соседи поплатят по тарифу почти 5 грн. + добавиться отопительный сезон по заоблачным ценам, вот тогда и будут все за создание ОСББ.

Цитувати

Alexandr1985

Alexandr1985

29.05.2014 14:27:21

На мою думку ми не повиннi чекати поки зявляться заоблачнi тарифи на теплопостачання та ще й допустити щоб ПУЕЦ був виконавцем послуг. Для цього ми повиннi укласти договiр на постачання тепла та постачання гарячої води з Київенерго. Вони зараз якраз i запускають цей проект, проте для цього знову ж таки необхiднi збори спiввласникiв та визначити ПАТ Київенерго постачальником послуг з центрального опалення та гарячого водопостачання.
Менi здається що Київенерго буде прозоро нараховувати оплату за теплопостачання.
Якi в кого думки з цього приводу?

Цитувати
<< 437 438 439 440 441 ... 456
Архів