Позняки-3, Урловская, 23, 23а, 23б, 23в, стройплощадка 19 (Житлоинвест-УКБ)

Shapka

Shapka

29.03.2014 19:15:41

У кого залишились пластиковi вiдра вiд буд сумiшей чи просто є непотрiбнi вiдра - я з радiстю заберу їх у вас) Пишiть, будь ласка, в конвертик справа

Цитувати

volodk

volodk

30.03.2014 09:40:41

Мамки и папки, может у кого есть весы для очень маленьких деток. Хочу попросить взвесить бебика. Спасибо, пишите InMail

Цитувати

zam

zam

31.03.2014 19:13:10

Весы для бебика: номер жены ноль66 76один 49 3один, Алла. 4ый дом, кв3, набирайте.
Как оговаривали, создание ОСББ на 4 дома, это уже другие налоги, соответственно другая стоимость, по этому выгодней не на все дома.

Соседи, активней сдаем мега деньги по 25 грн на субботник, не стесняемся!

Цитувати

Shapka

Shapka

01.04.2014 09:06:48

4 буд
Нашi запаси з минулого року:
1. Фарба жовта на коридор - 2 вiдра. Вiддали сусiди. Не перевiряла, скiльки там i чи точно пiдходить тон.
2. Бiла фарба - 2 банки.
3. Зелена фарба - банка.
4. Грунтовка по iржi сiра - 1 банка.
5. Сiра фарба - банка.
6. Алкiдна емаль коричнева i жовта - 2 новi баночки-консерви. Брались для пiдфарбовування лавок i зафарбування написiв на дит майданчику.
Фарби початi, але нам наче i нIчого фарбувати особливо.
7. Пензлики.
8. Макловицi мають бути, мабуть, зберiгаються у пiдвалi. Поки не можу зловити двiрника, щоб переконатись у їх наявностi.
9. Деревозахисний розчин - купила недавно для покриття обшивки дверей бiля вантажного лiфта.
10. Вапно 25 кг купила.
Що нам треба ще:
- лавку пiд пiд`їзд (в Епiцентрi поки не мала часу подивитись, на тижнi гляну)
- килимок гумовий великий до вхiдних дверей, щоб викинути нарештi тi тряпочки, що лежать зараз
- ящики довгi i ампельнi для квiтiв, тримачi до них (оформлення пiд`їзду) - не рахувала приблизну вартiсть поки. В Епiцентрi прицiнюсь.
- земля для квiтiв (для бетонних квiтникiв i для вазонiв). Наявну землю виб`ємо i пустимо на посадку дерев у ями посадковi. Для квiтiв вона не годиться абсолютно(
- керамзит для дренажу для квiтiв (у кого, може, лишився керамзит пiсля ремонту, винесiть його конс`єржам, я заберу)
- розсада лiтнiх квiтiв - то в травнi уже.
Пропонуйте свої роботи, щоб пiдготуватись до них - купити витратнi матерiали тощо

На суботник назбирали 825 грн = 33 квартири. Всього є трiшки бiльше 3 тис грн.

Цитувати

crazy_profesor

crazy_profesor

01.04.2014 09:37:55

4-й дом
когда будем снимать обшивку с лифтов, нужно будет их оттереть от всяких надписей, жвачек и прочего. у меня есть жидкость для оттирания всяких загрязнений(типа клея), при этом она какая-то супер дорогая и потому в маленькой баночке, думаю даже на один лифт не хватит. разжиться бы где-то растворителем с этой целью...

Цитувати

Shapka

Shapka

01.04.2014 09:40:06

crazy_profesor, ок, записала

Цитувати

homo_sapiens

homo_sapiens

02.04.2014 07:16:40

Кстати никто не заметил, что во всех лифтах в районе кнопок вызова все залито машинным маслом - стена, пол и т. д., причем кто-то постоянно подливает, я так понимаю это лифтер делает. Что это такое и как с этим бороться?

Цитувати

crazy_profesor

crazy_profesor

02.04.2014 08:53:20

4-й дом

Эпопея с нашими дворниками продолжилась. Ожидаемо, после прошлой взбучки они делать вовремя и в полном объеме свою работу не стали - на этаже никто не убирал с 12-го марта. 1-го апреля позвонил зам. директора Житло-Сервиса Любовь Петровне, спросил что к чему, и, о чудо!, уже к вечеру на этаже было чисто.
Мораль сей басни - кому надоела грязь на этаже звоните и жалуйтесь - работает.

Цитувати

Shapka

Shapka

03.04.2014 08:43:23

4 буд
Сьогоднi була в ЖЕК, говорила з майстром Оленою Миколаївною.
Вона сказала, що ЖЕК уже сам звiльняє наших двiрникiв - нiчого не робять вони i не можна знайти управу на них.
Щодо суботника координацiя iз ЖЕКом:
- додаткового вапна ЖЕК дасть, я купила 25 кг.
- воду для поливу садженцiв дерев повиннi включити
- зупинити лiфти для розшивки лiфтiв - майстер домовиться iз лiфтерами
- я забула попросити насiння трави((
- пофарбувати 1 поверх: в нашому вiддiленнi нема маляра. Якщо вдасться знайти маляра, то нам пофарбують коридор бiля вантажного лiфта фарбою, яку дала Рита-сусiдка. Вона не зовсiм спiвпадає iз iснуючим кольором. Друге вiдро фарби, яку вiддали сусiди, прийшлось викинути - фарба вся поцвiла. Цвiль була страшенна, до того ж запах - фу-у(( Шкода, але нiчого не вдiєш. Якщо ми хочемо, щоб ЖЕК обновив стiни бiля основних лiфтiв, треба буде купити фарбу бiльш точну по вiдтiнку. Надiюсь, це не стане проблемою для нас.
- майстер вжахнулась нашому "благоустрою" - як сусiдки iз 6 поверху розкопали траву бiля футбольного поля для квiтiв(( Та й мешканцi будинку не в захватi вiд варварського знищення газону. Треба буде якось нiвелювати це.
- вчора потрапила в пiдвал - ледь змусила двiрника вiдкрити дверi. Я давала їм на зберiгання вiдро, вазони, макловицi i тд, бо все це реально нема де зберiгати.
Боже, там знайти щось нереально(( Якийсь хлам в пакетах, кульочках, тазики, зломанi валiзи, меблi i тд. Брудно. Звiсно, своїх макловиць я не знайшла. Двiрник сказав, що знайдуть iз Галею, просила поспiшити. На жаль, нiхто не поспiшив((

Цитувати

crazy_profesor

crazy_profesor

03.04.2014 11:24:45

4-й дом
мне вчера тоже говорили что дворников будут менять. пора бы.

Цитувати
<< 1173 1174 1175 1176 1177 ... 1190
Архів