vasia1950
20.10.2008 10:26:30
люди!!!какие перепланировки когда дом никак сдать не могут!!! какие прогнозы, когда дадут воду и отопление?
Elena_I
20.10.2008 11:58:02
Приехали кровельщики, будут переделывать крышу.
По поводу воды начальник участка сказал сегодня, что это проблема не строительная, а договорных отношений и решать этот вопрос нам придётся с ЖЭКом??? Какой-то театр абсурда.
vasia1950
20.10.2008 12:08:10
когда же долгожданная передача жеку в очередной раз намечается, а, то я слышала, что втором доме опять пренесли
alc
20.10.2008 12:10:56
ага. день відкритих дверей перенесли знову (((. Здається на цю суботу. Нам пояснили, що цю показуху хочуть робити одночасно із третім будинком. так що, я так думаю, що і цього разу знову перенесуть.... Хоча хочеться надіятися на краще
zofuel
20.10.2008 13:36:49
Всем доброго времени суток.
Я с 1 дома. Недавно вручили 2 экз-ра комплексного договора с Ковальськой-Житлосервис. Очень многое настораживает. Решил внести свои изменения. Пока не знаю как они на это отреагируют.
Хотелось бы узнать о каком ЖЕКе шла здесь речь???
1 дом на балансе у Ковальськой-Житлосервис. Платежки они присылают с сентября, при чем сумы ого-ого.
Pravko
20.10.2008 14:53:10
olegg:
Питання щодо маленького перепланування (розумію що питання ставлю трохи не в...
ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ БУДІВНИЦТВА, АРХІТЕКТУРИ ТА
ЖИТЛОВОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
N 127 від 24.05.2001 Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
10 липня 2001 р.
за N 582/5773
Про затвердження Інструкції про порядок проведення
технічної інвентаризації об`єктів нерухомого майна
{ Із змінами, внесеними згідно з Наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства
N 73 ( z1009-02 ) від 26.11.2002
Наказами Міністерства будівництва, архітектури
та житлово-комунального господарства
N 92 ( z0725-05 ) від 15.06.2005
N 42 ( z0201-06 ) від 08.02.2006 }
(витяг)
Наявність самочинного будівництва не є перешкодою для видачі виготовлених матеріалів замовникові.
Не належать до самочинного будівництва: { Пункт 3.2 розділу 3 доповнено абзацом згідно з Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства N 42 ( z0201-06 ) від 08.02.2006 }
при будівництві будинків садибного типу - зведення на земельній ділянці тимчасових будівель (навісів, палаток, кіосків, накриття, літніх душових, теплиць, покритих поліетиленовою плівкою, споруд тощо), які не потребують виконання робіт з улаштуванням фундаментів; перестановка обладнання в межах призначених приміщень; улаштування чи закриття дверних або віконних прорізів; збільшення або зменшення площ за рахунок демонтування чи влаштування перегородок, комор, знесення печей та грубок; перепланування, не пов`язані зі змінами (збільшення чи зменшення) житлової або допоміжної площ; { Пункт 3.2 розділу 3 доповнено абзацом згідно з Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства N 42 ( z0201-06 ) від 08.02.2006 }
у квартирах (багатоповерхових будинках) - перепланування, не пов`язані зі змінами (збільшення чи зменшення) житлової або допоміжної площ, без порушення несучих конструкцій; збільшення житлової чи допоміжної площ за рахунок демонтування перегородок, комор, знесення печей, камінів та грубок, засклення балконів, лоджій, УЛАШТУВАННЯ ДВЕРНИХ ПРОРІЗІВ У ВНУТРІШНІХ НЕКАПІТАЛЬНИХ СТІНАХ; перестановка в межах призначених приміщень, обладнання; { Пункт 3.2 розділу 3 доповнено абзацом згідно з Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства N 42 ( z0201-06 ) від 08.02.2006 }
поточний ремонт будівель та споруд без змін призначення приміщень; { Пункт 3.2 розділу 3 доповнено абзацом згідно з Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства N 42 ( z0201-06 ) від 08.02.2006 }
заміна матеріалу стін будинків садибного типу, будівель без збільшення розміру фундаменту чи поверховості (допустиме відхилення площі 5%). { Пункт 3.2 розділу 3 доповнено абзацом згідно з Наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства N 42 ( z0201-06 ) від 08.02.2006 }
Pravko
20.10.2008 15:00:58
zofuel: Всем доброго времени суток.
Я с 1 дома. Недавно вручили 2 экз-ра комплексного...
Ви маєте право вносити оферти (пропозиції укласти договір про ж-к послуги, послуги з обслуговування будинку та прибудинкової території, а також додаткові послуги) до ЖЕКу. Перемовини мають тривати протягом місяця. Відмовити вони вам не мають права. Якщо щось їм не подобається, то най складають протокол розбіжностей, а тоді - до суду... Порада: внесіть краще типові договори... і нікуди вони не подінуться. Ще пораджу знайти однодумців у вашім будинку... Не давайте всіляким дЖЕКам Вас одурювати!
Natalia_B
20.10.2008 15:25:03
Elena_I: Приехали кровельщики, будут переделывать крышу.
По поводу воды начальник участка...
Наконец-то наши коллективные действия начинают давать плоды. Я звонила в ДСК-4, там сказали, что балконы уже утеплены и гидроизолированы(завтра пойдем проверять), а кровля на подходе. Елена, может быть имеет смысл как-то подключить Артема наблюдать за проведением кровельных работ, пусть туда сходит и даст им ЦУ, пока опять чего-нибудь не натворили? Тем более что он должен осуществлять авторский надзор. Попросите его, пожалуйста, коль Вы уже с ним общаетесь.
Elena_I
20.10.2008 20:43:45
Артём уехал в Николаев в командировку. Кроме того, Вы явно переоцениваете мои возможности, думаю второй раз на крышу мне его не загнать:)).
Часть балконов действительно утеплены, но не гидроизолированы. Для гидроизоляции поверх стяжки нужно ещё рубероид уложить, а потом ещё трубку дренажную для стока воды новую установить. Но если есть возможность всё же подойдите, пусть пошевеливаются.
Если будут Вам "впаривать" типа рубероид есть под стяжкой, не верьте, ничего там нет, да и по проекту рубероид должен быть сверху.
yava
21.10.2008 09:02:44
позвонили с Киевгорстроя сегодня, сказали идти забирать документі на квартиру, уже оформили. Т. ч. документу уже будут, а в дом еще не пускают.