Elena_I
30.10.2008 18:39:39
Дыня: Yulia80, полностью Вас поддерживаю: договор - дороже денег. У нас такая ситуация...
Аналогичная ситуация. Думаю, что до Нового года дотянем аренду в гривне по курсу 5 (возможно не без скандала), ну, а дальше? А строители не торопятся...
Pravko
30.10.2008 18:47:30
ШАНОВНІ ПАНОВЕ-СПІВВЛАСНИКИ З 2 БУДИНКУ!
ЩОДО НАШОГО майна – БУДИНКУ ПЛАНУЮТЬ ВЧИНИТИ ПРОТИПРАВНІ (злочинні) ДІЇ - протиправного обернути чуже майно – передати-забрати НАШ БУДИНОК НА БАЛАНС ЖЕКу БЕЗ НАШОЇ ЗГОДИ – БЕЗ ДОГОВОРУ, який би визначав чіткі умови балансоутримання!
ЗУ "Про житлово-комунальні послуги" передбачає, що балансоутримавачу будинок передають на баланс лише на підставі договору!!!
Якщо не буде договору – то ми не зможемо себе відчути повноправними співвласниками!!! Ви бачили їх примірник заяви "Прошу дозволити проводити ремонтні роботи"? Хто вони такі для нас?! Чому ми не дбаємо про себе? Що, ладні далі жити за радянською та пострадянською системою цінностей?
Сьогодні мені стало відомо, що ЖЕКівці ВЖЕ РОЗПОДІЛЯЮТЬ ПІДСОБНІ ТА СЛУЖБОВІ ПРИМІЩЕННЯ 1 БУДИНКУ (найм тощо), а МЕШКАНЦЯМ – «ФІГУ» ТА НЕОБҐРУНТОВАНО ВИСОКІ ТАРИФИ.
2,4 грн. за 1 м2 + 3,2 грн. за 1 м2 за опалення тощо... привласнення ЖЕКом коштів з НАЙМУ (все-ж-таки, службові квартири НАШІ)приміщень без НАШОЇ ЗГОДИ! А ЦІ КОШТИ МИ МОГЛИ БИ СПРЯМУВАТИ НА ВІДЧУТНЕ ЗМЕНШЕННЯ ВИТРАТ З ОБСЛУГОВУВАННЯ БУДИНКУ!!!!!!!!!... Та де там...
Хто там був проти ОСББ?
Отримані за передачу згаданих приміщень у найм кошти ЖЕКівці собі гарненько покладуть у кишеню!!!!
Як можна поза договором зі співвласниками( без визначення умов баласноутримання)передавати на баланс будинок?! Тоді співвласники просто стають заручниками ЖЕКу в багатьох питаннях!!!
Треба негайно це виправляти…чи всім чхати? :((((
Pravko
30.10.2008 19:24:50
Відповіді щодо однокамерного склопакету, який відсутній на лоджії кухні я так і досі не отримав... вже 14 днів... і місяць тим паче сплинув... подав заяву 22 вересня.
Завтра йду з`ясовувати причинити ненадання відповіді на моє звернення. Поінформую за наслідками... гадаю, що серед вас є так само зацікавлені особи...
Pravko
30.10.2008 19:25:58
Відповіді щодо однокамерного склопакету, який відсутній на лоджії кухні, я так і досі не отримав... вже 14 днів... і місяць тим паче сплинув... подав заяву 22 вересня.
Завтра йду з`ясовувати причини ненадання відповіді на моє звернення. Поінформую за наслідками... гадаю, що серед вас є так само зацікавлені особи...
Pravko
30.10.2008 19:30:45
Сьогодні довідався від одного інвестора, що до акту прийому-передачі, який нині пропонують до підписання, включили пункт, відповідно до якого обов`язковою умовою передання квартири є укладення договору з ТОВ "Ковальська-Житлосервіс". НЕ ВЕДІТЬСЯ НА ЦЕ! БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ!
Elena_I
30.10.2008 20:41:57
Що конкретно Ви пропонуєте, яким чином зупинити "бєзпрєдєл":)?
Pravko
30.10.2008 21:54:40
Elena_I :
30.10.08 / 22:41 Що конкретно Ви пропонуєте, яким чином зупинити "бєзпрєдєл":)?
Загальна фабула:
Я вважаю, що в цій ситуяції треба негайно вчинити негаторний позов! Крім того всього, звернутись до правоохоронних органів з відповідними заявами…
Предметом негаторного позову в цім разі буде припинення дій (що порушує право власності) щодо передачі будинку на баланс до рішення загальних зборів співвласників будинку або до рішення створеного ОСББ, якими співвласники визначать шлях розвитку правної долі будинку…шляхом вчинення відповідних правочинів! Таким чином, визначимось з умовами балансоутримання!
in-west
31.10.2008 10:07:02
Pravko, в своєму повідомленні від 30.10.08/23:54 ви згадали про "загальні збори співвласників будинку". В зв`язку з цим виникає питання: а що як на зборах присутні не всі співвласники? Чи будуть рішення зборів обов`язковими до виконання тими співвласниками, що не були присутні на зборах, або були присутні і голосували проти/не голосували?
vasia1950
31.10.2008 10:36:48
какое счастье, что пан Правко во втором доме и не навязывает ОСББ третьему. Очерк последних мытарств нашего ОСББ в, котором живу(прорвало батарею в коридоре и затопило лифты, теперь сказали будем два месяца ждать пока высохнет), перекрыть отопление вовремя не могли т. к у общества сантехник приходящий и на момент аварии сказал, что он занят в другом доме, а у Жека туже бы прислали т. к на них есть кому жаловаться, а в ОСББлюди бесправные "наш хозяин"всех недовольных обесч. зарыть в асфальт"и подавитесь вы этими нежилыми помещениями т. к кроме прдседателя от них толку никому нет
Natalia_B
31.10.2008 14:46:42
Я думаю, что для начала пусть дом примет ЖЭК и какой-то период его обслуживает (по стандартным тарифам и расценкам - завышенные ни в коем случае не подписываем и вообще внимательно читаем договора). ОСББ мы создать и позже сможем. Я боюсь, что если сразу будем создавать ОСББ, то, как это обычно бывает, появляется какой-то очень активный дядя, бьет себя кулаком в грудь, в итоге его выбирают председателем, а он оказывается человеком КГС, который принимает дом с недоделками и потом еще и злоупотребляет всем чем можно. Мы сейчас живем в доме с ОСББ (Григоренко, 38), у нас раньше был такой председатель (даже и не жилец дома). Потом выбрали другого, своего соседа, и все очень довольны. В доме и вокруг красота и порядок, обслуживание прекрасное, платим немного.