Осокорки-6, дома 1,2,3 - ул. Гмыри 2,4,6 (Киевгорстрой)

Elena_I

Elena_I

02.11.2008 09:15:35

Що я можу запропонувати, на все має бути воля більшості співвласників, а як її з"ясувати зараз? До того ж, особисто я ще навіть не підписала акт прийому-передачі квартири і, відповідно, документів на право власності не маю.
Звичайно, не має бажання потрапляти в кабалу до ЖЕКу. Про те що вони нерентабельні, хай розкажуть комусь іншому. Хотілось би змусити їх рахуватися з нашими інтересами.
Навіть не знаю що сказати, одна тільки історія з усунення недоробок, зокрема, улаштуванням нормальної кровлі, що триває вже четвертий місяць з моменту отримання оглядового ордеру, просто виснажила мене. А тепер ще ЖЕК:(.
Ви ж розумієте, зібрати людей на збори на данному етапі практично неможливо, ми просто не знаємо одне одного, фактичних адрес для повідомлення. Це міг би зробити забудовник, що володіє інформацією про інвесторів, але він у цьому не зацікавлений.
Очевидно, все що ми можемо зробити, це висунути власні оферти по укладенню договорів на підставі діючих тарифів. В разі відмови ЖЕКу, звернутися до КМДА. До речі, якщо у Вас є ці договори, можливо має сенс викласти іх тут, на форумі, щоб люди могли скористатися? Як Ви на це дивитесь?

Цитувати

Elena_I

Elena_I

02.11.2008 09:22:31

Pravko: може мені не треба за все це аж так сильно хвилюватись ?!!! :)))

Хвилюватися точно не треба, від цього тільки гірше:). Кажу з власного досвіду.
Ось я так засмутилася у минулий четвер через те, що роботи по виконанню кровлі знову не ведуться, що навіть захворіла.

Цитувати

Pravko

Pravko

02.11.2008 10:31:18

Elena_I: Що я можу запропонувати, на все має бути воля більшості співвласників, а як її з"ясувати...

Щиро вдячний за підтримку та розуміння. Сам чудово Вас розумію скільки все це забирає нервів... Таке життя, що є такі особи яким завше "по цимбалах", а хтось направду турбується не лише про себе, але й про благо всього будинку і щось хоче зробити добре. Дякую Вам!

Щодо рахування з інтересами співвласників, зрештою, я виходжу з того, що оскільки право власності на житло вже маю і спробую бодай сам якось зупинити все це божевілля... Звернутись до них з повідомленням, звернусь з позовом до суду... Може щось і вийде, бо мені не байдуже все це... Радий би був, коли б люди доєднались до цього всього... Хоч і сам маю багато роботи у повсякденні, однак обов`язково хочу знайти на такі важливі справи час...

Щодо зібрати людей, то хоча адрес я і не маю, але маю иншу контактну інформацію (помовмось через ел-пошту про це)... тому можна спробувати, але перед цим необхідно чітко, в спокійній атмосфері, окреслити спільні дії... Зібрати людей також можна... тут біля нашого будинку є школа, можна винайняти на 2 години залу на якусь суботу чи неділю.

Щодо оферт укласти договір, то не питання... хто надсилав мені запит, я тому давав надсилав типові договори і чинні тарифи. Абсолютно позитивно ставлюсь до їх викладення на форумі. Однак, оскільки тут такої можливості розмістити файл немає, тому ось-ось викладу їх на сайті або ж розміщу на форумі для нашого будинку, що пляную впровадити з дня на день. До речі, щодо доменного імени для форуму, то краще за все брати доменне ім`я з розрахунку на 3 будинки (Гмирі, 2,4,6) чи лише наш (Гмирі, 4)? Чи взагалі Осокорки 6? Що скажете?
Дякую!

Цитувати

Pravko

Pravko

02.11.2008 10:34:49

Elena_I:
Хвилюватися точно не треба, від цього тільки гірше:). Кажу з власного досвіду.
Ось...

Я Вас розумію... всі ці хвилювання, почуття, що ти ніби один в цій ситуації, так само допікають і, відповідно, теж виливаються подібними наслідками, бо це все стреси, що є підставами для хвороб... Бережіть себе!

Цитувати

alc

alc

03.11.2008 07:14:40

Перечитала останні новини із форуму.. І чесно скажу, що відчуття і думки - різні! Дуже різні. З одного боку, я розумію, що тарифи, що їх виставляють Ковальські, - це грабіж, а з іншого боку, я дуже добре знаю, що ось уже протягом двох місяців ми не можемо почати толком ремонт, оскільки будинок досі не прийнятий на баланс ЖЕКом і не зданий під заселення!!! Чесно Вам кажу, що проживання на зйомній квартирі мені в даний момент обходиться набагато дорожче, а ніж можливі тарифи ЖЕКу. І я, як інвестор і просто людина із середніми доходами, зараз найбільше зацікавлена в тому, щоб почати ремонт і закінчити його до того часу, поки закупівельні ціни на усі матеріали виростуть до неба (а отже і роздрібні!!!) і всі мої доходи зїсть інфляція і світова фінансова криза!!!! Це раз. Другий момент, у будь-якому випадку усі невиправдані тарифи можна відстаювати юридично! Я знаю такі випадки - грамотно сформований позов/скарга - це 80%-100% успіху. І по-третє, стосовно ОСББ. Теж суперечливі думки і враження. Багато дуже різного чула від знайомих... Але щось мені підказує, що у випадку із ЖЕКом я матиму можливість сильніше на них юридично тиснути, у випадку чого. Можливо, я чогось не розумію. Можливо, десь я і в чомусь не права. Але одне я знаю точно - не лише у мене квартира в кредиті і не лише я знімаю житло, і вже точно не тільки я зацікавлена в тому, щоб пошвидше переїхати у власну оселю, а отже почати ремонт!!! А оця тяганина із ОСББ і т. д. - якось вона все це відтягує...

Цитувати

vasia1950

vasia1950

03.11.2008 08:16:26

абсолютно согласна с алс. Оставте нас в покое со своими ОСББ в, которых люди молчащие бесправные создания(я вам книгу могу написать"из жизни в ОСББ")МЫ хотим начать ремонты, а из-за ваших"высоких материй" нас не принимает ЖЕК и процесс тормозится

Цитувати

zod

zod

03.11.2008 08:29:16

Повністю з вами згодні, alc. У нас такі самі обставини. Господар квартири підвищив орендну плату і ми зацікавлені якнайшвидше підписати договори з ЖЕКом. Ми отримали документи на право власності. Після звернення до Жеку для себе зробили висновки, що 3 будинок буде прийнятий на баланс не менш ніж через місяць. Дівчата з вагончику порадили написати заяву, з проханням на дозвіл ремонту. Ми написали, але дозволу чекати не будемо. Поставили до відома, що будемо починати ремонт при тих обставинах, які є на сьогодні. /Наші сусіди доволі успішно вже з місяць проводять ремонтні роботи./

Цитувати

Elena_I

Elena_I

03.11.2008 09:06:58

Если б надо мной не протекала крыша, давно бы начала ремонт. И не понимаю при чём тут обсуждение в форуме к принятию дома на баланс ЖЭКа, ЖЭК не принимает на баланс из-за недоделок, а вовсе не из-за "тяганини з ОСББ", которой по 3 дому абсолютно нет никакой. Лично я тоже супер заинтересована в скорейшем начатии ремонта, но если многие из вышенаписавших считают, что на ЖЭК очень легко воздействовать, то в чём проблема, почему не воздействуем, почему мы до сих пор не на балансе, потому что кто-то в форуме написал слово ОСББ:-) или есть другие причины? У нас крыша протекает, есть другие недоделки - вот реальные причины. К тому же у ЖЭКа есть полгода по закону на принятие на баланс, вот посчитаем с 19 июня - это получится 19 декабря. От дето так и будет, хоть ты тресни, и последнее обсуждение на форуме тут не при чём. Чихали они на наши обсуждения.

Цитувати

Pravko

Pravko

03.11.2008 09:33:39

alc: Перечитала останні новини із форуму.. І чесно скажу, що відчуття і думки - різні!...

Дякую за допис. Розумію Вас, бо у мене в дечому подібна ситуація. Але ви даремно гарячкуєте, ви дещо неправильно розмірковуєте про реляцію ремонти та ЖЕКу... Що таке ЖЕК для нас? :) Хоча я чув, що вони комусь в 3 будинку, ви вдумайтесь!!!, забороняли на Дні відкритих дверей потрапляти до житла!!!! Хто вони такі? Що вони собі дозволяють? Користуються незнаннями людей та їх терплячістю... ЖЕК для нас без договору про балансоутримання - ніщо...
Ремонті ЖЕК не на заваді! Вода є, договори з Київенерго укладіть про надання електроенергії і всі проблєми вичерпані.
До речі, є варіянта напряму укласти договір з Київводоканалом та Київенерго (знаю практику кому вдалось так укласти) і можна буде сказати в частині ГВП, ХВП та ЦО всяким нав`язаним ЖЕКам "бувай".
Тому, ви аж так не перейматесь, незаконний ЖЕК і ремонта - ортогональні явища!

Якщо що, питайте поради, допомоги... можете контактувати напряму... чим зможу - допоможу...

Цитувати

Pravko

Pravko

03.11.2008 09:41:01

zod: Повністю з вами згодні, alc. У нас такі самі обставини. Господар квартири підвищив...

У жоднім разі, за жодних обставин не підписуйте договори, що буде Вам пропонувати ЖЕК!!!!!!!!!!!! Так само не ведіться з реєстрацію місця проживання в квартирі (якщо не потрібно реєструватись)! Просто не підписуйте договори та і все, або подайте договори згідно типових...

"Дівчата з вагончику порадили написати заяву, з проханням на дозвіл ремонту. Ми написали, але дозволу чекати не будемо."

Прошу Вас не піддаватись на такі цинічні провокації з боку дівчат з вагончику!??! Це все одно, що ви в магазині, що на першому поверсі вашого будинку, питаєте дозволу і пишете, відповідно, заяву на ім`я директора! У вас жодних правних стосунків немає з ЖЕКом!!! Ви є власником квартири, співвласником будинку!!! Раджу не дурити себе :)І не гарячкувати! От, негідники ці ЖЕКівці дурять народ... "Повбивав" би :)
Почитайте попереднє моє повідомлення.

Цитувати
<< 92 93 94 95 96 ... 211
Архів