Троещина-10, ул. М. Цветаевой, 9 (Киевгорстрой)

heideli

heideli

30.06.2009 17:54:46

Там же это 9 этаж

Цитувати

Romario

Romario

30.06.2009 19:18:49

babulja: Про зміну дати введення будинку в експлуатацію представники вищезазначених організацій...

Я тоже не против подписать. Хочу предложить небольшую коректировку письма, вместо "Ви що хочете сказати що це саме ті темпи будівництва які забезпечать.... и т. д" написать что то типа,- Обьективно оцінюючи вище описані темпи будівництва, ми припускаємо вірогідність того що і в нові строки є дуже сумнівними для нашого заселення. А там где говорится про календарнsй график дописать что бы они его строго придерживались. Так же предлагаю сразу отправлять копии во все инстанции не дожидаясь ответа (отписки)пана Шилюка

Цитувати

Romario

Romario

30.06.2009 19:22:24

Р.S.
так в целом со всем согласен и готов сбросить свои данные на Ваш е майл.

Цитувати

assenni

assenni

01.07.2009 09:13:43

Я тоже за готов прислать данные на мыло.

Цитувати

babulja

babulja

01.07.2009 11:24:48

Добрый день, соседи!
Корректировка к письму принимается. Абзац письма начинающийся со слов "Ви що хочете сказати..." изложить в следующей редакции:
"Об’єктивно оцінюючи вище описані темпи будівництва, ми припускаємо вірогідність того що і нові строки є дуже сумнівними для нашого заселення!
В зв`язку з тим, що більшість інвесторів вимушені винаймати житло та існуванням невпевненості про вчасне заселення у свої квартири, просимо Вас, в межах своєї компетенції негайно втрутись в хід будівництва вищезазначеного об`єкту, виправити недоліки будівництва, завершити його вчасно, якісно та надати його під заселення інвесторів не пізніше 31 грудня 2009 року, а також призначити відповідальну особу по роботі із інвесторами на будівельному майданчику, надати можливість ознайомитися із календарними графіками будівництва, а також вжити заходи щодо сурового додержання календарного графіку будівництва генпідрядними та субпідрядними організаціями." далее по тексту.
Согласен с тем что можно одновременно отправить письмо и в другие инстанции может быть за исключением прокуратуры, пока.
МОЙ - E-mail : graf@mharc.com.ua

Цитувати

heideli

heideli

01.07.2009 13:54:52

Так что сбрасывать:номер договора или еще что то!

Цитувати

assenni

assenni

01.07.2009 17:44:57

сек.1- в межах графіку
завершений монтаж тех. пов.

cек.3- відставання понад місяць
монтаж 20-го пов.
встановлення столярки.
У вас тоже такая хрень((((

Цитувати

Romario

Romario

02.07.2009 07:04:47

а у меня другая, хрень)))
1.07.09
монтаж каркасу 20-го поверху, закінчена кладка стін і перегородок на 12-му пов. віставання до 1-го місяця.

причем "закінчена кладка стін і перегородок на 12-му пов. это сообщение висит еще с 16.04.09. отсюда вывод что рабочие 3 месяца ни чего не делали.

Цитувати

gamester

gamester

02.07.2009 07:20:34

Предлагаю добавить еще несколько предложений:
1. Более детально написать, что мы хотим видеть в календарном графике строительства.
2. добавить фразы о том чтобы нам гарантировали подключение тепла с началом отопительного сезона.
3. Требовать добавления в договор пунктов о штрафных санкциях (2 ставка НБУ) за задержку сроков сдачи дома в эксплуатацию и под заселение.
4. Также потребовать объяснений почему сроки были сдвинуты уже после 100% оплаты, а не просто констатировать данный факт.
Попробую это все изложить в письме до конца недели.
Кстати застройщики дома номер 6 собираются в пятницу в 20:00 встретиться возле дома. Можем и мы. Чем нас больше тем лучше. Проблемы у нас общие.

Цитувати

Romario

Romario

02.07.2009 07:26:15

я тоже за обьеденение.

Цитувати
<< 28 29 30 31 32 ... 273
Архів