Winner
29.11.2010 11:59:22
WOLF: У моего друга на харьковском была такая же ситуация с включением тепла дом КМБ, пока...
Так в том то и дело что КМБ скажет: ребята у нас всё ОК, мы всё сделали, у нас уже стадия подписания Актов с инвесторами.
LENCHIK26
29.11.2010 13:17:13
WOLF: Кто ЗА коллективное письмо?
Отопление обещали включить до 10- го ноября? Обещали!...
Я тоже только "ЗА" коллективное письмо. С таким темпами мы ещё не скоро получим свои квартиры.
xf315
29.11.2010 14:37:20
+1 за коллективное письмо
WOLF
29.11.2010 21:31:27
Конечно не в обиду, мы же соседи(в семье не без КМБ-эшника), но Winner ты что из КМБ???
Почему ты "их" так защищаешь?
А сегодня на стройке мне предлагали взять смотровой ордер и подписать акт приема - передачи, но я заподозрил подвох, и вежливо отказался!!!. А на вопрос кто поставит светильники на лестницах - мне ответили!::!- "ЖЕК"
Winner
30.11.2010 08:19:50
Я инвестировал в квартиру в этом доме так же как наверное и большенство участников этой ветки.
Просто я смотрю реально на вещи. Я ведь ранее написал что покупаю уже вторую новостройку и научен как происходит реально сдача дома.
В предыдущей моей квартире так же были затянуты сроки передачи документов на право собственности на квартиру. Но там застройщик пошёл на встречу своим инвесторам и разрешил инвесторам делать ремонты в квартирах пустив времянку (провода) на общей лестнице для того чтобы пока доделываются мелочёвые отделочные работы на лестничных площадках строителями и пока оформляются всякие документы застройщиком, инвесторы могли начинать ремонты в своих квартирах.
Но с КГС и Аркадой этого не пройдёт, потому что они бюрократы и деньги они свои получили в 100% оплате, штрафные санкции в договоре за просрочку не предусмотрены и поэтому они не куда не спешат.
Понимаю эмоции тех инвесторов, которые инвестировали в 2008 году (если я не ошибаюсь), но "маємо, що маємо"
Конечно всё это придёт к логическому основанию но нужно время, просто нужно хотя бы иногда вспоминать как всё делается в нашем Гандурасе и самое страшное что в ближайшее десятилетие это не истребить, так как причастны к этому всему "Рождённые в СССР"- тупые бюрократы.
WOLF
30.11.2010 17:03:00
ВНИМАНИЕ!!! ВНИМАНИЕ!!!
В СУББОТУ 04 ДЕКАБРЯ СОСТОИТСЯ ДЕНЬ ОТКРЫТЫХ ДВЕРЕЙ, на котором будет присутствовать даже Попов - это тот кто вместо Черновецкого сейчас.
Так что милости просим задавать каверзные вопрсы по поводу ОТОПЛЕНИЯ, ЭЛЕКТРИЧЕСТВА, ЛИФТОВ, ЖЕКа, И НЕДОДЕЛОК МНОЖЕСТВЕННЫХ.
Точное время не знаю, но обычно к 10.00
СоседкаДом11
30.11.2010 20:17:08
Вам звонили с Аркады/ КГС? Нам ни кто не звонил... День "открытых дверей" именно нашего дома?
Winner
01.12.2010 07:27:56
Какие могут быть открытые двери если отделочные работы не в полном объёме выполнены?
Опять попахивает совком.
Манана
01.12.2010 14:05:29
ага, туи сегодня садили на территории)))
при -10С жесть)))))))))))))
Пофик что внутри, а снаружи вылижут. Точно к нам едет ревизор
Киевгорстрой
01.12.2010 14:39:44
Фiнальний етап забудови 10 мiкрорайону на Троєщинi ознаменується двома Днями вiдкритих дверей
4 грудня 2010 року на Троєщинi, 10 мiкрорайонi АТ ХК «Київмiськбуд» здасть одразу два будинки пiд заселення по вул. М. Цвєтаєвої, 8 та 11 (поштова адреса: вул. Данькевича 10, 8), куди гостинно запрошує всiх новоселiв, потенцiйних iнвесторiв та ЗМI.
Важливою вiхою в розбудовi Троєщини холдинговою компанiєю «Київмiськбуд» став цiлий житловий мiкрорайон № 10, котрий складає загалом 278 120,4 тис. квадратних метрiв, а це 2 321 квартира в новобудовах. Без перебiльшення можна стверджувати, що даний мiкрорайон iз десятка сучасних будинкiв став яскравою прикрасою масиву.
Тисячi молодих сiмей отримали новi свiтлi помешкання, зручнi паркомiсця для своїх автомобiлiв та можливiсть користуватися всiма перевагами розвинутої iнфраструктури мiкрорайону. Мешканцi ж прилеглих будинкiв залюбки гуляють з дiтьми на сучасних яскравих дитячих майданчиках, користуються послугами банкiв, цiлодобових аптек, стоматологiчних кабiнетiв та супермаркетiв, що знаходяться на перших поверхах нежитлових примiщень.
Житловий будинок № 8 на перетинi вулиць О. Бальзака та М. Цвєтаєвої (поштова адреса: вул. Данькевича,10) - це 23-поверховий монолiтно-каркасний будинок, облицьований ззовнi керамiчною цеглою. На останнiх поверхах будинку розташованi комфортабельнi пентхаузи в двох рiвнях з чудовими краєвидами. Висота поверху складає 3,00 м. Кожна квартира оснащена металопластиковими вiкнами з двокамерним склопакетом, вхiдними металевими протиударними дверима, бiметалевими радiаторами з терморегуляторами, електролiчильниками.
Новобудова № 11 по вул. М. Цвєтаєвої (поштова адреса: вул. Данькевича, 8) складається з трьох секцiй серiї АПВС. Це iндустрiальний житловий 21-поверховий будинок, кожна квартира якого оздоблена вхiдними металевими протиударними дверима, чавунними радiаторами вiтчизняного виробництва, електроплитами, необхiдною сантехнiкою. Внутрiшнi дверi в квартирах – дерев’яний каркас, обшитий ламiнованою ДВП.
Iнформацiйна довiдка
Холдингова компанiя «Київмiськбуд» – найбiльша будiвельна компанiя України. До холдингу входять 40 вiдкритих акцiонерних товариств, у яких "Київмiськбуд" володiє вiд 26 до 30% акцiй, 6 дочiрнiх пiдприємств i 51 пiдприємство – на правах асоцiйованих членiв. За пiдсумками 2009 року холдингова компанiя «Київмiськбуд» як замовник i генпiдрядник ввела в експлуатацiю близько 360 тис. кв. м житла, що становить 48% вiд загального обсягу житлового будiвництва в Києвi й 22% – в Українi. В 2009 роцi пiдприємства холдингу виконали будiвельних робiт на 2,9 млрд. грн.
УВАГА! ПОПЕРЕДНЯ АКРЕДИТАЦIЯ ДЛЯ ЗМI - ОБОВ’ЯЗКОВА.
Захiд вiдбудеться 4.12.2010 о 10:00 на Троєщинi, 10 мкрн., бiля першого об’єкту здачi - ж/б 11 по вул. М. Цвєтаєвої (поштова адреса: вул. Данькевича, 8).
Для представникiв ЗМI буде органiзовано трансфер вiд центрального офiсу АТ ХК «Київмiськбуд» по вул. Суворова, 4/6. Збiр акредитованих журналiстiв - о 9:00.
Контакти:
Управлiння
iнформацiйних комунiкацiй,
PR-проектiв та реклами
АТ ХК "Київмiськбуд"роб. тел.: (044) 254-38-81
моб. тел.: (050) 411-70-77
press@kgs.kiev.ua