elenna30
09.06.2011 13:39:45
Дарницкий военкомат 566-50-93 (григоренко точно они перезвоните узнайте по Урловской)
sosed2011
09.06.2011 15:03:23
elenna30: ПОПРАВКА!!!! Дворники работают во внутренней части двора Со стороны Урловской УЖАС!!!!!!!!!!!!!!...
Я за. Составляйте заявление.
А еще я все больше и больше за ОСББ...
Люди у кого есть возможно -пойдите в дома где есть ОСББ... вы сразу увидите разницу...
Это просто нельзя описать словами... чистота, порядок, ограждения, территория... а стоит все это или также или даже дешевле...
И сразу есть с кого спрашивать... а то едь в жек... а там просто руками разводят...
Сервис привет СССР...
Tanya16
09.06.2011 15:22:27
Нет, они не только руками разводят, они еще научились на каждый вопрос отвечать: «это не ваше дело, это коммерческая тайна» - так они ответили на вопрос, куда идут деньги за сдачу жеком квартир в нашем доме.
guLivoberegne
09.06.2011 15:37:08
Yaya: Добрый день, соседи. Я из 34 дома. Достало уже нежелание ЖЕКа пускать в наш дом ТВ...
Ув. Yaya просимо утриматись вiд надання неправдивої iнформацiї, яку Ви розповсюдили на форумi Урлiвська,30 та Урлiвська,34 02.06.2011р.
• Надаємо iнформацiю стосовно iнтернет-провайдерiв та операторiв кабельного телебачення, якi надають послуги мешканцям будинкiв по Урлiвська,30 та 34.
Iнтернет-провайдери:
1. ООО «Фрiнет» з 01.12.2010р. тел. 593-39-29
2. ПрАТ «ДАТАГРУП» з 01.02.2011р. тел. 585-00-00
Оператор кабельного телебачення.
1. ТОВ «Телекомунiкацiйно-iнформацiйнi системи» з 21.03.2011р. тел. 565-32-42.
- з часом буде ТОВ «Iнформацiйнi технологiї» вул. Ревуцкого 36/2. (тел.560-88-66), який на даний час погоджує з власником кабельної каналiзацiї ПрАТ «ДАТАГРУП» про доступ у будинки по вул.. Урлiвська,30 та 34. Слiд зазначити, на жаль, уже на протязi 4-х мiсяцiв ПрАТ «ДАТАГРУП» стримує вирiшення питання щодо надання дозволу iншому оператору телекомунiкацiй на прокладання лiнiй зв’язку через кабельну каналiзацiю, яку «ДАТАГРУП» запроектував та збудував за власнi кошти та є її власником.
ТОВ «Iнформацiйнi технологiї» надає з березня поточного року телекомунiкацiйнi послуги у будинку на вул.. Х. Шосе,58-Б, який перебуває на обслуговуваннi ЖУ «Лiвобережне».
Отже, питання про надання телекомунiкацiйних послуг у будинках нiколи не залежав вiд бажання або не бажання ЖУ «Лiвобережне», а тiльки вiд фiнансових можливостей самих операторiв - iнвестувати (вiдповiдно отримувати прибуток) у розвиток телекомунiкацiйних систем мiста.
VIKTORIA_103
09.06.2011 16:43:48
quest: на кой черт заводить собаку, если не желать, чтоб она портила мебель и запирать ее...
теперь собаку закрывают на балконе еще и ночью, 3-ю ночь просыпаюсь от того, что скулит собака!!! А я живу в 1-ой секции 34 дома!!!! представляю, как слышно вам, ее соседям!!
наверное пора вызывать службу спасения собак наверное, это ж сколько это животное терпит!!!
tomashchuk
09.06.2011 18:48:13
guLivoberegne, нiяка органiзацiя не має права володiти будь-якими примiщеннями, в яких проходять силовi мережi(електромережi) а також,
якби дата груп дiйсно проектували iнформацiйну шахту для своїх потреб, то вони повиннi були вiддiлити iх перегородками, якi б унеможливлювали доступ до силових мереж та наших iнформацiйних мереж (нашi нiкому не потрiбнi радiо точки), покажiть документи!!!
а на останок, серiя КТУ є стандартною!!!, а перепроектування коштує дуже великих грошей, я думаю вони не будуть вкладати мiльйони в проект i ще бiльшi мiльйони в ДБК-3 для того, щоб змiнити стандартнi панельнi конструкцiї.
якщо я завтра проведу будь-якi iнформацiйнi мережi поруч з мережами дати груп - то менi нiхто нiчого не скаже за законом!!!
Так що, ЖУ ЛIВОБЕРЕЖНЕ коли ви висловлюєтесь у чомусь то пiдтверджуйте це якось документально!
Якщо iнформацiйна шахта була незаконно передана датi груп - це є приводом до судових розбирань.
Ви краще скажiть де грошi з орендованих службових квартир, якi Вам скоро потрiбно буде передавати для ОСББ, де роз"яснення щодо обгрунтуванню тарифiв вiдповiдно до витрачених грошей на утримання територiї, де тi грошi, якi йдуть вiд оренди територiї пiд рекламу в лiфтах... i т. д.
ЖУ ЛIВОБЕРЕЖНЕ, я бiльше нiж впевнений, що у Вас на данi, або хоч на деякi питання вищевказанi не знайдеться нiякої документально пiдтвердженої вiдповiдi!!! АБО ВИ ПРОСТО ПРОIГНОРУЄТЕ ДАНЕ ПИТАННЯ, ЯК ВИ ЦЕ ЗАЗВИЧАЙ РОБИТЕ!
ШАНОВНI ТОВ «Телекомунiкацiйно-iнформацiйнi системи», якщо ви маєте бажання, надавати послуги телебачення - ви можете пiдписати згоду декiлькох мешканцiв на проведення в шахтi будинку Ваших мереж, а також з кожним наступним мешканцем, з яким Ви плануєте спiвпрацювати.
Доречi, ДАТА ГРУП платили за опалювання площi в коридорi? так як, якщо б їхнi мережi не обiгрiвались, то вийшли б з ладу вiдразу в зимовий перiод, якщо так, то надайте квитанцiї. I взагалi надайте хоч якiсь договора, i т. д. i т. п.. А то ви гарно балакаєте, а як вас запитаєш шось, то ваш язик десь пропадає!!!!!!!!!!!
Алексей3781
09.06.2011 19:55:28
Фринет - это хорошо, а вот сайт ТОВ «Телекомунiкацiйно-iнформацiйнi системи» з 21.03.2011р. тел. 565-32-42.
я что-то не вижу... чего они там предлагают?
ol10
10.06.2011 04:43:32
ПРОДАМ шкаф под стеклом с боковыми элементами б/у
по цене договоримся в любом случае
Адрес его нахождения Урловская 30
тел: 0672307025
0503342575
guLivoberegne
10.06.2011 17:32:07
tomashchuk: guLivoberegne, нiяка органiзацiя не має права володiти будь-якими примiщеннями, в...
Для tomashchuk.
Уточнення з приводу прокладання кабельних лiнiй ТВ до будинкiв на вул.. Урлiвська,30 та 34. У нашому повiдомленнi йшла мова щодо ТОВ «Iнформацiйнi технологiї», який має проблеми в отриманнi дозволу вiд ПрАТ «ДАТАГРУП» на прокладання по зовнiшнiх, а не внутрiшнiх комунiкацiях кабельного телебачення.
Справа в тому, що пiдприємство ПрАТ «ДАТАГРУП» являється власником зовнiшнiх кабельних комунiкацiй, якi вiн спроектував та збудував за власнi кошти, й вiдповiдно тiльки зазначене пiдприємство може надавати iншим операторам, в тому числi i ТОВ «Iнформацiйнi технологiї», дозвiл на використання цих зовнiшнiх мереж для прокладання телекомунiкацiйного кабелю до будинкiв на вул.. Урлiвська,30 та 34.
Враховуючи вищезазначене, та у зв’язку з багаточисельними скаргами мешканцiв будинкiв по вул.. Урлiвська,30 та 34 ЖУ «Лiвобережне» звернулось до ТОВ «Iнформацiйнi технологiї» з листом вiд 06.06.2011р. №1500 з проханням про прискорення вирiшення з ПрАТ «ДАТАГРУП» питання щодо пiдключення даних будинкiв до кабельного телебачення.
rodyna
11.06.2011 10:02:11
Соседи! Как вам такое предложение: официально всем домом отказаться от услуг ЖЕКа по обслуживанию придомовой территории, продолжать сдавать эти же 100-200 грн каждый месяц консьержу и самим платить з. п. дворникам и на остальные деньги делать и забор и все что угодно. А то мы выбрасываем в никуда уже 200 грн и мучительно собираем по копейкам на действительные нужды.